συνεχισε μεγαλε.![]()
συνεχισε μεγαλε.![]()
Route 66 R & B Band "Zefiry" (Rolling Stones με Brian Jones'version)
ωραιος![]()
φιλε dimr1 τα σχολια για τα διαφορα μοντελα μοτοσυκλετων ειναι δικα σου ή τα παραθετεις ατοφια απο αρθρα περιοδικων?????? Γιατι ολα τα μηχανακια σουπερ τα βγαζει!!!!! Εγω που εχω οδηγησει αρκετα απο αυτα μπορω να σου πω αρκετα αρνητικα σχολια οπως πιστευω και ο καθενας που τα εχει οδηγησει.Δε μιλαω για τα εντελως γενικα χαρακτηριστικα αλλα για διαφορα μικρα σχολια που θα βοηθουσαν τον υποψηφιο ενδιαφερομενο αγοραστη.
Φιλικα παντα!
ΚΕΡΝΑΩ ΤΣΑΓΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΥΜΗΤΤΟΥ .....
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΜ!
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και τα σχόλια, τα οποία βοηθούν να βελτιωνόμαστε!
Γεια σου φίλε Val. Σ'ευχαριστώ για την προσοχή, τα σχόλια είναι δικά μου, ακολουθούν και νεώτερα. Στις μέρες μας οι μηχανές είναι αρκετά καλύτερες από παλιά στα οδηγικά χαρακτηριστικά τους και συνεχώς βελτιώνονται. Όπως αναφέρω και στα εισαγωγικά στις αξιολογήσεις μοτοσυκλετών, τα ενδεικτικά αυτά σχόλια δεν έχουν σκοπό να υποκαταστήσουν τεστ μέσων μαζικής ενημέρωσης αλλά να τονίσουν τα χαρακτηριστικά και τις διαφορές των μηχανών. Ωστόσο πιστεύω ότι ήδη τις περισσότερες φορές κάνω πιο αρνητικά σχόλια από αυτά που ακούγονται! Είναι γεγονός ότι οδηγοί καλού επιπέδου δεν μπορούν να συμβιβαστούν εύκολα, με εύκολες λύσεις. 'Ομως ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας επιλέγει με εντελώς διαφορετικά κριτήρια. Καλά χιλιόμετρα, Δημήτρης![]()
Δημήτρη!!!
Είναι μια πολύ καλή δουλειά...
![]()
-------------
Keep it Fun!!!
Συγχαρητηρια!![]()
![]()
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
οντως ενα πολυ καλο site!!
keep the good work jimako!!
Να ευχαριστήσω και δημόσια όλους τους φίλους που απάντησαν στην αναγγελία της σελίδας , Δημήτρης![]()