και προς θεου
μην του αδειασεις τα υγρα απο τα φρενα πριν μπει στην πιστα![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και προς θεου
![]()
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
file καποιοι ειναι natural και το χουν μεσα τους...
υπαρχουν αρκετοι στην ελλαδα, που θα μπορουσαν να διαπρεψουν σε διεθνεις αγωνες, με τη σωστη προετοιμασια, κατι που για τα ελληνικα δεδομενα ειναι βεβαια ανυπαρκτο...
τωρα το κατα ποσο κινδυνευε ειναι αλλο θεμα, μονος σου ειπες, οτι και εμπειρος ειναι, και πολλα χρονια οδηγαει, και πολλες μηχανες εχει αλλαξει...
ε, μαλλον θα ηξερε τι εκανε, και θα ηξερε να αντιδρασει και αναλογως...
και τωρα για αυτο που λες, οτι πηγαινε ταπα και πηγαινε για χαι και λοου, λογικο αμα γυρνας στο 109 με χαρχαλο...
1ον εγώ τα εχω βρει με τον εαυτό μου και το χάρηκα με την πάρτι του που διασκέδασε(το αναφέρω και στο αρχικό πόστ).
2ον προσωπικα πιστεύω ότι ένας ανθρώπος που πάει γρήγορα μόνο και μόνο από καυλα και άγνοια κίνδυνου ,αν δεν μάθει αρκετά πράγματα σχετικά με γρηγόρη οδήγηση ,είναι αδύνατο να κατεβάσει τόσο πολύ τους χρόνους με σύγχρονο χιλιάρι στΑ μέγαρα.
3ον και κυριότερο.θα το βουλωνα το ξερό μου αν κάποια στιγμή πηγαίναμε μέγαρα και χωρίς πολλά λόγια και δηλώσεις ,του κρατουσα χρόνο ενώ γυρνούσε και μπροστά στα μάτια μου κατέβαζε χρόνο κάτω από 1.06.το είπα και στην αρχή,κατά την γνώμη μου ο φίλος το είπε αυτο ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΎΣ.
Και μετα θα του πει.Ειδες που στα ελεγα?Την πλαγιαζες πολυ την μηχανη και κοπηκαν πολλα καλωδια.Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
και προς θεου
![]()
![]()
Να ρωτησω κατι τωρα εγω??? Αυτο το 1.09 ειναι διασταυρομενο η φημη???
Μηπως ο φιλος σας δουλευει ολους???
Μου φαινεται δυσκολο πρωτη φορα σε πιστα και ειδικοτερα στα μεγαρα να γυρισεις 1.09 χωρις εμπειρια απο περιβαλλον πιστας με μηχανη η αυτοκινητο ως απιθανο θα ελεγα...
Με τι μηχανακι???
Παντως αν ειναι φιλος δεν ειναι λογος να μη μιλατε... σιγα μωρε εσυ μπορει να εισαι καλυτερος με τις γυναικες... η με τα αυτοκινητα... με την τεχνολογια.... στον αθλητισμο.... στις μπυρες.... στη ζωγραφικη.... στην ποιηση....στην ιππασια...................................................................................... .................................................................................................... .................................................................................................... .................................................................................................... .................................................................................................... .................................................................................................... .....................................
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
να τον παρεις τηλεφωνο και να τους πεις
-@ρχιδι@ που το κανεις κατω απο 1,06
και να του κλεισεις:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Μπα δε νομιζω και τοσο πολλοι... ειμαστε κωλομπαραδες εμεις...υπαρχουν αρκετοι στην ελλαδα, που θα μπορουσαν να διαπρεψουν σε διεθνεις αγωνες, με τη σωστη προετοιμασια, κατι που για τα ελληνικα δεδομενα ειναι βεβαια ανυπαρκτο...
:rotflmao:
:rotflmao:
πως κάνετε έτσι ρε παιδιά? έχετε την εντύπωση ότι είναι ο πρωτος που γυρνάει σε αυτον το χρόνο, με την πρωτη φορά? το αν θα πέσει ή όχι, είναι άλλο θέμα...και η τούμπα, μέσα στο παιχνίδι είναι ...
το 1.06 είναι όντως πολύ δύσκολο, έως απίθανο, μιας και απο κάποιο σημείο και μετά τα δευτερόλεπτα πέφτουν με μεγάλη δυσκολία, αλλά αφου δεν έχει εμπειρία απο πίστα, λογικό είναι να θεωρεί ότι μπορεί να κατεβάσει τόσο το χρόνο του ...
κάνετε λάθος, η τουμπα δεν ειναι μες το παιγνίδι και σκοπός φαντάζομαι της φιλιας (και των φόρα σαν πληροφορία) ειναι να αποτρέψουμε τετοιες αλαζονίες είτε απο τον εαυτό μας είτε απο τους οικείους μας....
εγω θα σου έλεγα να κατευνάσεις τον φίλο σου μιλώντας του για τουμπες και για αλλες τετοιες συμφορές απο πραγματικα παραδείγματα όχι τοσο για να τον φοβίσεις αλλα για να του δημιουργήσεις την εικόνα οτι αυτό που θεωρεί εύκολο δεν ειναι και τόσο, όσο του ότι η τουμπα πονάει...
απο κοκοράκια αλλα τίποτε βεβαια... στο ασθενοφόρο ομως μεσα περιπλανώμενος κανα 4ωρο τα πράγματα ειναι διαφορετικά![]()
μονος σου μιλας....μονος σου απαντας....Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
σε ορισμένα θέματα σ'αυτή τη ζωή είμαι τόσο απόλυτος που μου έχει στοιχίσει φιλίες ,συντρόφους ,χρήματα και χρόνο...διαβάστε και καταθέστε τη γνώμη σας...
Από τότε ,λόγω του απολύτου χαρακτήρα μου δε μιλίομαστε.
απο τον εγωισμο σας δεν μιλατε...ο ενας περισσοτερο απο τον αλλον!
μενέλαε ,έτσι λέει ο ίδιος που τον μέτρησε φίλος του.δεν τον εχω για ψεύτη φίλε.
Εγώ θα πω κάτι άλλο ,πιο πολύ στα παιδιά που λένε ότι μπορεί να είναι ταλέντο ή ότι μπορεί να κατεβάσει το χρόνο του τόσο πολύ.
1ον πιστεύω ότι από ένα σημείο και μετά για να κατεβάσεις χρόνους δε σε καλύπτει μόνο το ταλέντο και γνώσεις αλλά πρέπει να έχεις και στημένο μηχανάκι.
2ον το Pοwer Bikes του προηγούμενου μήνα είχε συγκριτικό του καινούργιου ΒΜW στην πίστα.ο συντάκτης που έκανε το συγκριτικό ,με το που μπήκε έκανε εύκολα 1.09 και όσο περνούσαν τα σεσιον και πίεζε και έκανε και ρυθμίσεις στο εργαλείο κατάφερε,με κόπο όπως λέει ο ίδιος, μέχρι 1.06 και κάτι ψιλά.ύστερα από αυτό το άρθρο ,έστω και το ένα τοις εκατό να πίστευα ότι θα μπορούσε το φιλαράκι να πετύχει αυτό που δήλωνε,εξανεμίστηκε για πάντα.
Εγώ μαζί μας,σύμφωνω ότι είναι ταλέντο. Και ρωτάω τους αγωνιζόμενους που γυρνάν σε αυτούς τους χρόνους και πολύ παρακάτω,όλοι ρε παιδιά στο πρωτάθλημα μόνο με με το ταλέντο σας τρέχετε;![]()
εγω εδωσα σε ενα πιτσιρικα το 636 μεσα σε πιστα καρτ και μου το εστριβε με πλαγιολισθηση και στην εξοδο το σηκωνε και σουζα.
το τυπακι ηταν μονο 19 και το μηχανακι το πηγαινε διπλωμενο.
σταματαει εξω και μου λεει γιατι δεν κοβουν περισσοτερο τα τιμονια τους δεν διπλωνει πολυ![]()
πραγματικα απολαυσα να μου καταστρεφει το μηχανακι.
ειναι τυποι που απλα το εχουν πως να το κανουμε.
δες τον ροσσι. 100 χρονια να γυριζουν οι αλλοι ροσσι δεν θα γινουν ποτε
και ο δρομος ειναι μεγαλη εμπειρια απλα αναγκαζεσαι να εχεις πιο ανοιχτες γραμμες. οταν ξεκολησει ο εγκεφαλος σου και κλεινει στα απεξ τοτε
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Κλασσικο θεμα συζητησης.....
Εφοσον ενδιαφερεσαι για τον φιλο σου θα ελεγα καλυτερα να μην αμφισβητεις τις δυνατοτητες του για να ηρεμησει για να μην κανει την βλακεια και πιεσει περα απο τις δυνατοτητες του
θα ελεγα να του πεις οτι ειναι σχεδον βεβαιο οτι οταν κυνηγας χρονους το απολαμβανεις λιγοτερο απο αλλους που γυρνουν χωρις να κοιτουν το χρονομετρο.
δες ανθρωπος που μιλησεΑρχικά δημιουργήθηκε από G M
Κλασσικο θεμα συζητησης.....
Εφοσον ενδιαφερεσαι για τον φιλο σου θα ελεγα καλυτερα να μην αμφισβητεις τις δυνατοτητες του για να ηρεμησει για να μην κανει την βλακεια και πιεσει περα απο τις δυνατοτητες του
θα ελεγα να του πεις οτι ειναι σχεδον βεβαιο οτι οταν κυνηγας χρονους το απολαμβανεις λιγοτερο απο αλλους που γυρνουν χωρις να κοιτουν το χρονομετρο.![]()
![]()