Στο Kawa εχεις ανεβει ρε Παν;
Στο Kawa εχεις ανεβει ρε Παν;
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Που να το βρω ρε Ηλια....
Η KAWA μαλ@κιζετε....
υπαρχουν πληρωμενα μηχανακια που επρεπε να εχουν παραδοθει εδω και 2 μηνες και η απαντηση ειναι δεν υπαρχει... Εχω γυρισει ολη την Αθηνα και κανεις δεν εχει!
Το μονο που ακουσα ειναι οτι ενα απο τα 5 που εχουν ερθει στην Ελλαδα εσπασε μοτερ...![]()
κατι που εχει την σημασια του δε, ειναι οτι το Fjr το πουλας αμεσα Kawa το παντρευεσε...Συμφωνα παντα με τους εμπορους
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Αυτο το παρασκήνιο δεν το ήξερα![]()
Λεω "θα σε βολέψει" γιατι το κοβω για πιο μακρυ μηχανάκι, αρα θα καθεσαι πιο ανετα εσυ εκει (λόγω υψους). Νομίζω εχει και λιγο πιο σπορ θεση απο το fjr.
Για ζουζουρα δεν ενδιαφέρεσαι;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Σε κάποια έκθεση δεν είχαμε ανέβει πάνω ?Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Που να το βρω ρε Ηλια....![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Στο ζζρ είχαμε ανεβεί και ήταν το προηγούμενο μοντέλο!
Το kawa έβγαλε καινούργιο το 2010
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Αν θελεις εξηγησε μου τι εννοεις!
Μάλλον εννοεί ότι προτιμάει να τρώει κατάμουτρα τον αέρα, από το να χτυπιέται από τα διάφορα ρεύματα που παλεύουν να γεμίσουν από κάθε πλευρά το "κενό" που δημιουργεί πίσω της η ψηλή ζελατίνα.
safety doesn't happen by accident
περιπου οτι σου ειπε η βαντα...Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Αν θελεις εξηγησε μου τι εννοεις!
η υποπιεση ειναι τοσο μεγαλη που κυριολεκτικα σε τραβαει προς τα εμπρος...αν για παραδειγμα εχεις ανοιχτες τσεπες θα δεις το περιεχομενο τους να πεταει σε δευτερολεπτα...
στο θεμα παιχνιδιου,θα διαφωνησω...εχω παιξει με supersports στα ισια στην διαδρομη του σουνιου χωρις να προβληματιστω πουθενα...
frankly my dear, i dont give a damn...
Ναι λογικο ακουγετε αυτο που λετε...
Αν μπορει να παιξει και το θηριο τοτε γινετε πιο ελκυστικο..
http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=533623
ουτε εχω κανενα, ουτε τα εχω οδηγησει, αλλα κατι εχω ακουσει οτι τα σερβις του καβα ειναι κατα πολυ ακριβοτερα.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Οδηγησα το τζιτιαρ πολυ λιγο, και το fjr περισσοτερο.
Ποιο ευκολο το fjr και ποιο ελαφρια αισθηση.
Βεβαια τα ψιψιψινια και τα κοκοποψια του του gtr ειναι γαμάτα![]()
Βγαζει και για το 10 νεο μοντελο οποτε παιζει να βρεις και μεταχειρο προηγουμενο σε καλυτερη τιμη
Κοιτα που εκει που ειχα καταληξει θα αλλαξω γνωμη...
Το FJR μοιαζει καλυτερο αλλα ξεπερασμενο.. Το KAWA εχει ολα τα ηλεκτρονικα μπλιμπλικια που σε ενα μεγαλο ταξιδι στη θεωρεια τα απολαμβανεις.. Το Fjr πουλιετε για πλακα οποτε θελεις ενω το kawa το ψιλο παντρευεσε...
Ξερει κανεις ποτε βγαινει το καινουργιο Fjr, μην το παρω και βγαλει αμεσως καινουργιο!
ξάδερφε πάρε το gtr χωρίς δεύτερη σκέψη....
αντε και θέλω να πάω ταξιδάκι![]()
Δεν ειναι τυχαιο οτι δεν ζητησα τη γνωμη σου εσενα....Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
ξάδερφε πάρε το gtr χωρίς δεύτερη σκέψη....
αντε και θέλω να πάω ταξιδάκι![]()
![]()
Εισαι ικανος να με βαλεις να παρω hurley και να την κανω ανταλλαγη με V-Stroma....![]()
δε ξερω κατα ποσο πρεπει να σκεφτεις τη μεταπωληση...και με τα δυο για παντρεια πας(η για σκοτωμα να θες να τα δωσεις σχετικα γρηγορα)
Δεν ριχνεις και μια ματια κατα χοντα ST1300 PANEUROPEAN μερια?Αξιοπρεπεστατο μηχανακι και ποιοτητα χοντα![]()