ΤΟ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΞΕΝΕΡΩΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΙ Η' ΑΣΠΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΡΩΜΑ;;;;![]()
![]()
![]()
ΤΟ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΞΕΝΕΡΩΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΙ Η' ΑΣΠΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΡΩΜΑ;;;;![]()
![]()
![]()
καλες βολτες
Ασπρα μηχανάκια εχουν οι μπάτσοι![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ασημί έχουν οι Βεστρομάδες ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ασπρα μηχανάκια εχουν οι μπάτσοι![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Και μαυρα οι μαγκεςΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ασημί έχουν οι Βεστρομάδες ...![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Κάτι σε φούξια έχουμε ..???Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Και μαυρα οι μαγκες![]()
![]()
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/549672/ Η ΕΠΙΣΥΜΑΝΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ!!!!!ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΑΣΠΡΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΕΡΙΝΓΚ ΤΙ ΛΕΣ;;;;;
καλες βολτες
Το μηχανακι στη φωτό δεν ειναι αυτο της αγγελιαςΑρχικά δημιουργήθηκε από stefanos80
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/549672/ Η ΕΠΙΣΥΜΑΝΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ!!!!!ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΑΣΠΡΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΕΡΙΝΓΚ ΤΙ ΛΕΣ;;;;;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ΕΜΕΙΣ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΟΙ CBFΑΔΕΣ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ;;;;;
καλες βολτες
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos80
ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΑΣΠΡΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΕΡΙΝΓΚ ΤΙ ΛΕΣ;;;;;
αναθεμά με και καταλαβαινω σε ποιον αναφέρεσαι...
κοίτα τα ΠΜ σου...
Του χρήματος, αν παίζετε μπιλιάρδο...Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos80
ΕΜΕΙΣ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΟΙ CBFΑΔΕΣ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ;;;;;
8430 εχει το καινουριο ...καταλογο honda... aggelia magazioy einai :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Το μηχανακι στη φωτό δεν ειναι αυτο της αγγελιας![]()
Μια ιδέα μπορείς να πάρεις απο'δώΑρχικά δημιουργήθηκε από stefanos80
ΕΜΕΙΣ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΟΙ CBFΑΔΕΣ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ;;;;;![]()
ΟΧΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΗΜΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ.....
καλες βολτες
Προσωπικά προτιμώ το λευκό αυτή τη στιγμή, σε όποιο όμως και να καταλήξεις είναι θέμα λίγων ωρών μέχρι να το συνηθίσει το μάτι σου και να πεις "ευτυχώς που δεν προτίμησα το άλλο"..Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos80
ΟΧΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΗΜΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ.....![]()
![]()
Κοιτα θα καταλαβαινα το θέμα αν έλεγες οτι δεν εχω δει το ενα η το αλλο χρωμα απο κοντα για να αρχισεις μετα να ακους διαφορα..Αλλα να εχεις δει τα χρωματα μονος σου, και να προβληματιζεσαι αν εσυ θα ξενερωσεις μετα απο λιγο καιρο με αυτο που εσυ διαλεξες αδυνατω να το παρακολουθησω.. Κερδιζεις σχεδον ενα χιλιαρικο και μερος των προσφορων..Αν αυτα δεν σου αρκουν για να παρεις του 09 και εχεις να τα διαθεσεις τοτε ρε αδερφε παρε το ασπρο και καλα χιλιομετρα!!
Quod me nutrit... me destruit.....