Ξυπνάω το πρωί, βασικά δεν είχα κοιμηθεί και πολύ, αφού μετά τα ποτά στο Μπρίκι και στο Stand του Άρη, με τη παρέα του φίλου το Γούλι (Κωστής), δε με έπαιρνε με τίποτα ο ύπνος.
Ε κατά τις 5 το πρωί πάω στο garage.. Κοιτάω το ΚΤΜ, με ξανοίγει και κείνο. Το ξαναθωρώ, με θωρεί πιο άγρια.. - Έλα μανάρι μου να καβαλήσεις...
Ωπ! Εδώ είμαστε λέω. - Κάτσε γκομενάρα μου να φαίξει λίγο και τη κάνουμε ωθέ τα χώματα.
Χαζεύω μερικά video στο σωλήνα, βάζω το δισκάκι που λιώνει τελευταία, Smoking Bandits, το περνάω και στο minidisc για να το ακούω στη βόλτα. Αρχίζει και φέγγει κατά τις 6.
The time has come. Αρματώνομαι, βάζω μπετζίνα από το μπετόνι, τσεκάρω αλυσίδα, τη λαδώνω, γκραπ.. και το αφήνω να ζεσταθεί λίγο. Χτυπάω ένα ρακάκι παγωμένο από τη κατάψυξη και φύγαμε....
Προορισμός, μάλλον προς το χωριό, να φάμε και κανά φαί από τη γιαγιά.
Έρημη πόλη, όμορφες μυρωδιές, σαν από μικρό χωριό. Ηρεμία.. Έτσι γουστάρω, αλλά σε 2 ώρες θα γίνεται της αμοιβώμενης γυναικός το κάγκελο, οπότε ας τη κάνουμε μανάρι μου...
Στα 5 χιλιόμετρα από το σπίτι ξεκινάει το χώμα.. 3η και χουφτώνω το γκάζι.. Γουστάρω να ακούω την εξάτμιση να πυροβολάει, καθώς χορεύω παρέα με το μωρό μου, ανάμεσα σε στενά κακοτράχαλα δρομάκια..
![]()