γυρνα το αναποδα ρεεεεεεεεεεεεεεεεε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Κι όταν είσαι σταματημένος στο φανάρι τι κάνεις? Ανοίγεις ομπρέλα?Αρχικά δημιουργήθηκε από VGER
Σε περίπτωση βροχής, ο άερας "σπρώχνει" το νερό προς τα πίσω.
Οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να σου μπει νερό από τη ζελατίνα, στο σημείο που περιγράφεις.![]()
Τώρα το πείραμα με το νερό και το κουτάλι, μου θυμίζει τον άλλον που έριχνε με το λάστιχο στο μπουφάν και απορούσε γιατί του βρεχόντουσαν τα μανίκια...![]()
Και πέραν αυτού, για να μη θεωρήσουμε ότι φταίει το νερό και το κουτάλι, στο παρακάτω βίντεο που έχει ποστάρει και κάποιος άλλος σε άλλο θέμα, στο τέλος ο μαν δείχνει πώς δοκιμάζουμε αν εφαρμόζει καλά η ζελατίνα με ένα κομμάτι χαρτί. Και αυτό το δοκίμασα λοιπόν και το χαρτί περνάει αβέρτα.
Μήπως φταίει που αυτός το δείχνει σε Arai???![]()
![]()
![]()
![]()
Έλεος!
http://www.youtube.com/watch?v=u4cmMoBRrY0
Το μέσα έξω ή το μπρος πίσω???Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σήμερα το απογευμα το πήγα το κράνος στο μαγαζί και τραβάγανε τα μαλλιά τους οι άνθρωποι πως έτυχε σε αφόρετο XR 1100 να μην εφαρμόζει η ζελατίνα.
Το κράνος πήγε αντιπροσωπεία έφαγε τις ανάλογες ρυθμίσεις ο μηχανισμός και φαίνεται να είναι κομπλέ.
Το πραγματικό τεστ θα γίνει μόλις πιάσουν οι βροχούλες και εκεί θα δούμε κατα πόσο διορθώθηκε το θέμα.
Κοινώς, αν έχεις τύχη διάβαινε. Αν όχι, μην αγοράζεις κρανος γιατί θα καθήσει γκίνια και θα τρέχεις να τη φτιάξεις γαμώ τη Μητσοτακίασή μου μέσα!!!!
![]()
εγω παλι προσπαθω να φανταστω εναν ανθρωπο με φορεμενο το κρανος, μεσα σε σπιτι ,να ριχνει στο κεφαλι του νερο με κουταλι...
...και κατι δεν μου καθεται καλα...![]()
τουλαχιστον λυθηκε το προβλημα στο κρανος!κατι ειναι κι αυτο![]()
Δεν το φόραγα όταν χρησιμοποίησα κουτάλι. Θα ήταν δύσκολο να στοχεύσω άλλωστε.Αρχικά δημιουργήθηκε από benny
εγω παλι προσπαθω να φανταστω εναν ανθρωπο με φορεμενο το κρανος, μεσα σε σπιτι ,να ριχνει στο κεφαλι του νερο με κουταλι...
...και κατι δεν μου καθεται καλα...![]()
τουλαχιστον λυθηκε το προβλημα στο κρανος!κατι ειναι κι αυτο![]()
![]()
Το κουτάλι το χρησιμοποίησα αφού διαολίστηκα όταν το έβρεξα φορώντας το και μετά δοκίμασα με κουτάλι για να πέσει το νερό εκεί που ήθελα και να μη γίνει μούσκεμα όλο το κράνος κρατώντας το στα χέρια μου...
Κι όσο περίεργο και να ακούγεται νομίζω ότι είναι ένας καλός τρόπος δοκιμής. Μπορεί να δοκμάσω το ίδιο με ένα λάστιχο όταν πάρω και μπουφάν όπως είπε κάποιος άλλος πριν.![]()
![]()
![]()
![]()
Déjà vu...Αρχικά δημιουργήθηκε από pipe_smoker
Μπορεί να δοκμάσω το ίδιο με ένα λάστιχο όταν πάρω και μπουφάν όπως είπε κάποιος άλλος πριν.![]()
![]()
![]()
![]()
Χαιρετίσματα να τους πεις.. έχω ρυθμίσει με τα χέρια μου τις βάσεις της ζελατίνας σε 2 XR-1000, σε 2 X-Spirit, σε 1 ΧR-1100, σε 1 Arai RΧ-7 και σε ένα Arai Chaser, όλα καινούργια και σε όλα η ζελατίνα δεν εφάρμοζε τέλεια δεξιά κι αριστερά στο πάνω μέρος της τσιμούχας. Τεστ με νερό δεν έγινε ποτέ αλλά εν κινήσει και με το κεφάλι να κοιτάζει στο πλάι ακούγονταν έντονοι αεροδυναμικοί θόρυβοι..Αρχικά δημιουργήθηκε από pipe_smoker
Σήμερα το απογευμα το πήγα το κράνος στο μαγαζί και τραβάγανε τα μαλλιά τους οι άνθρωποι πως έτυχε σε αφόρετο XR 1100 να μην εφαρμόζει η ζελατίνα.
Δεν θα έχεις πρόβλημα όπως δεν θα είχες και πριν την ρύθμιση απ'το κατάστημα, άλλο η βροχή στο δρόμο και άλλο η κατάδυση..Αρχικά δημιουργήθηκε από pipe_smoker
Το πραγματικό τεστ θα γίνει μόλις πιάσουν οι βροχούλες και εκεί θα δούμε κατα πόσο διορθώθηκε το θέμα.![]()
Να το χαρείς, καλοφόρετο κι αγρατζούνιστο να είναι!![]()
Έχεις καμία σχέση με το μέλος rizlla...?![]()
Λέω, μήπως.
afto simveni gia tous eksis logous
panta leme
vrexi me to touloumi
rixni kareklopodara
tis kaltses tou rixni o megalos...
den leme vroxi me to koutali
gia afto ke den piani i adiavroxopioisi
ine anor8odokso to skeptiko
rixtou me to touloumi ke ama mpazi exi provlima...
:rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
panta leme
vrexi me to touloumi
rixni kareklopodara
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Να'σαι καλά μαν. Δεν το περίμενα ότι θα υπήρχε ζήτημα και σε άλλους. Πάντως αφού φαίνεται να λύθηκε μένει όπως είπα να το δούμε στην πορεία είτε απο πλευρά θορύβων είτε νερού. Ελπίζω μη με κουτσουλήσει και κανα πουλί και μου έρθει η κουτσουλιά στο στόμα!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Χαιρετίσματα να τους πεις.. έχω ρυθμίσει με τα χέρια μου τις βάσεις της ζελατίνας σε 2 XR-1000, σε 2 X-Spirit, σε 1 ΧR-1100, σε 1 Arai RΧ-7 και σε ένα Arai Chaser, όλα καινούργια και σε όλα η ζελατίνα δεν εφάρμοζε τέλεια δεξιά κι αριστερά στο πάνω μέρος της τσιμούχας. Τεστ με νερό δεν έγινε ποτέ αλλά εν κινήσει και με το κεφάλι να κοιτάζει στο πλάι ακούγονταν έντονοι αεροδυναμικοί θόρυβοι..
Δεν θα έχεις πρόβλημα όπως δεν θα είχες και πριν την ρύθμιση απ'το κατάστημα, άλλο η βροχή στο δρόμο και άλλο η κατάδυση..![]()
Να το χαρείς, καλοφόρετο κι αγρατζούνιστο να είναι!![]()
![]()
![]()
![]()
Θα προτιμούσα με τις κάλτσες γιατί τουλούμι δε μου βρίσκεται!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
panta leme
vrexi me to touloumi
rixni kareklopodara
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Ακούγεται οντως γελοίο γι'αυτό κι εγώ από μια φάση και μετά το πήρα στην πλάκα. Αλλά ότι φρίκαρα στην αρχή έστω είναι το μόνο σίγουρο!
Μόλις πάρω και τη μηχανή με το καλό θα φροντίσω να φάω μια γερή για να δω αν αντέχει και το κέλυφος!!!! Αν σας γράψω εμπειρίες σημαίνει πως άντεξε!!!! :hypnotize :hypnotize :hypnotize
Έχω τρελές ιδέες τελικά!
Σας ευχαριστώ πάντως όλους για το ενδιαφέρον τη βοήθεια και το χιούμορ. Ελπίζω να ήταν σε όλες τις περιπτώσεις καλή η προαίρεση.
Πάντα όρθιοι/ες!!!![]()
Έλα βρε γούρι γούρι... έτσι δε λένεΑρχικά δημιουργήθηκε από pipe_smoker
Ελπίζω μη με κουτσουλήσει και κανα πουλί και μου έρθει η κουτσουλιά στο στόμα!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το καλό είναι ότι το πρόβλημα θεωρητικά λύθηκε το μόνο που μένει είναι η πράξη.!
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!