Ηρθε και το mail της διαδρομής![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί
Όχι μόνο ήρθε...
αλλά έχει μια τρελή αλλαγή!!!!
είναι απίστευτοι οι τύποι
προσκυνώ!!!!!!!
λεπτομέρειες αργότερα για να μην χάσουν την έκπληξη όσοι θα πάνε στην παρουσίαση...
Που μάλλον θα πάω και εγώ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Όχι μόνο ήρθε...
προσκυνώ!!!!!!!
λεπτομέρειες αργότερα για να μην χάσουν την έκπληξη όσοι θα πάνε στην παρουσίαση...
Πραγματική τρελή αλλαγή!!!
Μου φαίνεται ότι θα γίνει χαμός από ερωτήσεις στην παρουσίαση.
![]()
Γαμωτ!!!! Εμείς δεν παίρνουμε mail!!!![]()
Πείτε κάτι ρε παιδια!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...Μ' ένα ζευγάρι λασπωμένες μπότες
σάλταρα πάνω απ' τη χλωμή μου μοίρα...
εσυ φουστη μου πολυ εχεμυθος μας βγηκες. αμα σε πετυχω πουθενα θα σε βαραω με φυσιγια γεματα αλατιΑρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Όχι μόνο ήρθε...
προσκυνώ!!!!!!!
Που μάλλον θα πάω και εγώ...![]()
![]()
Γιαννης
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Όχι μόνο ήρθε...
προσκυνώ!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Γαμωτ γαμωτ στο πηγαδι κατουρησα ,εμενα τιποτα ακομηΑρχικά δημιουργήθηκε από miraze
![]()
![]()
![]()
![]()
Καποτε ειχα χρονο,αλλα δεν ειχα χρημα.....
Τωρα δεν εχω ουτε χρονο,ουτε χρημα....
Αντε ντε ,Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Για ποστάρετε τη διαδρομή να δούμε και εμείς..![]()
ακομα..........!!!!με τον πονο μας παιζουν.....
ΡΕΕΕΕ ειμαι σε αναμενα καρβουνα λεμεεεεεεε....![]()
![]()
![]()
Καποτε ειχα χρονο,αλλα δεν ειχα χρημα.....
Τωρα δεν εχω ουτε χρονο,ουτε χρημα....
ΛΟΙΠΟΝ....
Οι Γκουζαίοι φέτος απλά ΕΓΡΑΨΑΝ...
Με μία ΜΕΓΑΛΗ και ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ καινοτομία.
Αλλά ας πάμε στην διαδρομή πρώτα.
ΣΑΒΒΑΤΟ:
Καταρχήν τα γνωστά, αναχώρηση απο Πειραιά Παρασκευή 20:45, άφιξη ξημερώματα, αφετηρία 7-8 το πρωί και ξεκινάμε δυτική Κρήτη , κεντρικό μέχρι πριν τα Μάλλια, άνοδο σε οροπέδιο Λασιθίου, Δικταίο Άνδρο, Ξανά βόρια μέχρι Νεάπολη, Φινοκαλιά, Ελούντα, Αγ. Νικόλα. Νότια σε Ιεράπετρα, Μύρτο , ορεινά μέχρι Πύργο, Αγ.Βαρβάρα Ζαρό και μετά...
Απλά σταματάει το roadbook![]()
Και είμαστε τουλάχιστον κεντρική και ορεινή Κρήτη 2 ώρες μακριά απο Χανία... Και είναι μόνο 16:00.... Κάτι λείπει...
ΚΥΡΙΑΚΗ
Εγερτήριο Χανιά, πρωινό, αφετηρία 8:00 νότια και ορεινά μέχρι Ομαλό, κάτω μέχρι Σούγια, Παλαιοχώρα και ανεβαίνουμε μέχρι Βουκολιές... Και πάλι σταματάει το roadbook και είμαστε ανατολική Κρήτη άλλες 3 ωρες μακριά απο Ηράκλειο, αν και τώρα είναι περίπου 13:00 η ώρα... Και το πλοίο φεύγει στις 21:00
Κάτι λείπει... κάτι λείπει... δεύτερη φορά που μας αφήνουν στην μέση του πουθενά με μισό roadbook...
Έχουμε στα χέρια μας ΜΟΝΟ το 1ο σκέλος του Σαββάτου και το 1ο της Κυριακής. Μας λείπουν άλλα 2 σκέλη,
Και εδώ λύνονται οι απορίες και το μυστήριο με την έμπνευση των Γκουζαίων...
Το οδοιπορικό εκτός απο αντοχής αποκτά και νέο ενδιαφέρον στην μέση της διαδρομής...
2ο κρυφό roadbook που θα μας δωθεί στο τελείωμα κάθε σκέλους...
Ένα δεύτερο κρυφό σκέλος για το Σάββατο και άλλο ένα για την Κυριακή.
Μετά απο 8 και 5 ώρες αντίστοιχα διαδρομής κάθε μέρα θα μας δωθούν οι συνέχειες. Μηδενική προετοιμασία, κανένα waypoint σε GPS, καμία χάραξη σε χάρτη. Ότι πάρουμε εκείνη την στιγμή![]()
![]()
Κανείς δεν ξέρει το σύνολο των χιλιομέτρων, κανείς δεν ξέρει ολόκληρη την διαδρομή.![]()
![]()
Οι διοργανωτές επέλεξαν να σπάσουν τις διαδρομές σε 2 σημεία, όπου δίνοντας και το κατάλληλο παράθυρο να ξέρεις αν προλαβαίνεις. Δηλαδή το Σάββατο θα μοιράσουν το δεύτερο roadbook απο τις 16:00 μέχρι της 17:00 (350 χλμ περίπου) , όποιος αργήσει προφανώς και δεν θα μπορεί να ολοκληρώσει εγκαίρως την διαδρομή, οπότε το κόβει κάθετα και πέφτει "Εθνική" για να είναι με΄τα απο 2 ώρες περίπου στο ξενοδοχείο, λογικά μαζί με τους πρώτους αλλά σαφώς με λιγότερα χιλιόμετρα και λιγότερες φώτος.
Το ίδιο και την Κυριακή όπου το παράθυρο θα είναι ανοιχτό απο 12:00 μέχρι 13:30, (170 χλμ περίπου) σαφώς λιγότερα χιλιόμετρα, αλλά όποιος δεν είναι εγκαίρως το κόβει για Χανιά και γυρίζει πίσω ώστε να είναι στο πλοίο έγκαιρα.
Εννοείτε ότι όποιος έρθει νωρίτερα απλά περιμένει να ανοίξει το παράθυρο :rotflmao:
Καλή ιδέα σαν παιχνίδι, να πάρεις μια νέα διαδρομή στην μέση της ημέρας.
Σφιχτές οι διαδρομές οπότε όποιος πάει πολύ αργά, θα πρέπει να παρακάμψει ένα τμήμα ώστε να φτάσει στην ώρα του στο πλοίο και στο ξενοδοχείο αντίστοιχα.
:a19: :a19: :a19:
Σύμφωνα με αυτά που είπαν χτές............
Σύνολο χλμ περίπου στα 1100
Πρώτη μέρα καθαρή οδήγηση 12 ώρες (και τα 2 σκέλη) και την δεύτερη ημέρα 11 ώρες.
Χαμός θα γίνει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιάννη σας περιμένω αύριο να πάμε όλοι μαζί!!!!!
Καλό ταξίδι!
![]()
![]()
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
καλη διασκεδαση και καλο δρομο σε ολους σας.
περιμενουμε απο δευτερα νεα σας αν και θα εχουμε επικοινωνια με καποιους![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
καλό δρόμο σε όλους σας![]()
![]()
Την Τετάρτη το βράδυ για πρώτη φόρα φέτος (απο την αναγγελία της Κρήτης ως προορισμό που ποτέ δεν ήθελα) αισθάνθηκα λίγο άσχημα που δεν συμμετέχω. Πέρναγα απέξω απο το Terra Verde για άλλη δουλειά και είδα όλες τις μηχανές μαζεμένες ......
![]()