τα είπαμε .... (αλλά είσαι χάλιας και δεν καταλαβαίνεις)Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
(ετσι κι αλλιως δλδ γιατι το srx αρνειται να παρει μπροστα)
![]()
![]()
τα είπαμε .... (αλλά είσαι χάλιας και δεν καταλαβαίνεις)Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
(ετσι κι αλλιως δλδ γιατι το srx αρνειται να παρει μπροστα)
![]()
![]()
Να μην απαντας....να αλλαζεις θεμα..και να επιμενεις να μαθεις αν η θεση ειναι κενη...Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
-Καλημερα,για την αγγελια τηλεφωνω.
-Ποσων ετων ειστε?
-45(δεν λεω 47 γιατι ειναι πιο κοντα στα 50 και χτυπαει πιο ασχημα)
-Ευχαριστουμε πολυ,η θεση εχει καλυφθει.
Πανω κατω τα ιδια ακουω καθε μερα εδω και δυο μηνες που ψαχνω για δουλεια.
Μηπως οσοι εχουμε περασει τα 45 να αυτοκτονησουμε?Δουλεια δεν μπορουμε να κανουμε,μηχανακια δεν μπορουμε να καβαλαμε(ετσι κι αλλιως δλδ γιατι το srx αρνειται να παρει μπροστα),το sex ειναι αγνωστη λεξη...αι στο γεροδιαολο.
Μπραβο ρε φιλαρακι που βρηκες δουλεια και μαλιστα στην ειδικοτητα σου.
Αν ρωτανε ποσο εισαι η θεση ειναι κενη...
Πιστευω οτι δουλειες της πλακας για να βγαζεις λιγα χρηματα υπαρχουν σε ολες τις πολεις...
Προσωπικα τωρα ειμαι 3ο χρονο σε πολυκαταστημα μεγαλης εταιριας, πριν απο αυτη αλλαξα 6 δουλειες μεσα σε ενα χρονο, ολες με ενσημα. Συνολικα εχασα 29 μερες χωρις ενσημα, αλλα ειχα 1 ημερα ενσημο εκεινο το μηνα. Η πλακα ειναι που επιασα καπου παρκαδορος και την πρωτη μερα του λεω να λειψω μιση ωριτσα, ειναι επειγον. Δεν του αρεσε αλλα χε#$%κα, γιατι πηγα και εκανα αιτηση στο εργοστασιο της κοκα κολα που μου εξασφαλισε 5 μηνες με πολυ καλο μισθο, ενσημα και παροχες που μονο τα εργοστασια δινουν.
Μην απελπιζεστε, οποιος ψαχνει βρισκει...
![]()
Δεν ειμαι χαλιας ρε μαν,χαλια ειμαι(οπως και να με δεις :rotflmao: :rotflmao: ).Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
τα είπαμε .... (αλλά είσαι χάλιας και δεν καταλαβαίνεις)
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
βρε gandalf,Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
DeusEx..
Προσωπικά φίλε, προτιμώ να περπατήσω με την βροχή και τους 5 βαθμούς παρά να βγάλω το όποιο παιδί πάνω σε παπί με ενα αδιάβροχο της πλάκας για να φάω μια μακαρονάδα... άσε που αυτήν την φτιάχνω και σπίτι καλύτερα.
Ο καθείς βέβαια όπως πιστεύει έτσι;
Gandalf
πλακιτσα κανω ... δεν παραγγελνω ΠΟΤΕ απ'εξω! Σκατοφαγια ... εμαθα να μαγειρευω κ εχασα καμμια 15αρια κιλα ...
![]()
![]()
![]()
![]()
ωραίος..
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
καλη ορεξη και προσεχε μη γδαρεις ζαντα αλα ευρωπαϊκο παραδειγμα !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Προφανως και εγω πιο πριν ειρωνευομουν...Παραγγελνω φυσικα απο εξω, αλλα οταν ο καιρος ειναι τοσο χαλια και επειδη και εγω οδηγω μηχανι και ξερω ,το αποφευγω...Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
βρε gandalf,
πλακιτσα κανω ... δεν παραγγελνω ΠΟΤΕ απ'εξω! Σκατοφαγια ... εμαθα να μαγειρευω κ εχασα καμμια 15αρια κιλα ...
![]()
![]()
Ωστοσο,αν ειναι τοοοοσο μεγαλη αναγκη περιμενω μεχρι να ξεπιασει και μετα παραγγελνω...![]()
Αλλα δυστυχως δεν κανουν ολοι ετσι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να σας φτιαξω μια γαριδομακαροναδα (με light κρεμα γαλακτος) και θα μου γλυφετε ........ τα δαχτυλακια !!!!
:rotflmao:
Οταν ημουν φοιτητης επαιρνα συνεχεια απ'εξω, αλλα ποτε με σκατοκαιρο... εχω κολλητο ντελιβερα, και οπως σου ειπα δουλευα κ γω κουριερ εναν χειμωνα κ ξερω την γλυκα.
![]()
ΥΣ : Θα εκπλαγειτε ποσο γρηγορα μπορειτε να χασετε βαρος αμα σταματησετε : Πιτσα, Πιτες, Σουβλακια,Τηγανιτα,hamburger, Σαντουιτς, Τυροπιτες κτλ, Αναψυκτικα και Χυμους ... παραλιγο να ξεχασω το ψωμι![]()
Ποτε θα ξανακατεβεις ειπαμε?!Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
Να σας φτιαξω μια γαριδομακαροναδα (με light κρεμα γαλακτος)![]()
![]()
![]()
![]()
οταν ψαρεψεις φρεσκες γαριδες απο τον Πατραϊκό κολπο ...
![]()
που οι καλες εποχες που μμε τον πρωτο μισθο κερναγε ολοι την παρεα ......
![]()
![]()
![]()
![]()
εχεις πμ ... τον λογαριαμο μου .....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
για κάντο λιανά αυτό γιατί είμαι σε εργοστάσιο εδώ και δυο μηνάκια αλλά δεν έχω πάρει πρέφα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
ενσημα και παροχες που μονο τα εργοστασια δινουν.
![]()
![]()
Για τα ενσημα δεν χρειαζεται να εξηγησω κατι..Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
για κάντο λιανά αυτό γιατί είμαι σε εργοστάσιο εδώ και δυο μηνάκια αλλά δεν έχω πάρει πρέφα...![]()
![]()
Για τα αλλα, δεν ισχυουν για ολα, οποτε για να ρωτας μαλλον δεν παιζεται κατι εκει που εισαι...
Δεν μπαινω σε λεπτομερειες...![]()
Φίλε Georgaras δοκίμασες να πας σε ιδιωτικές κλινικές μεγάλες και μικρές? Σχεδόν πάντα υπάρχει θέση για νοσοκομο και αν δεν υπάρχει θα υπάρξει σύντομα μιας και φέυγουν πολλοί γρήρορα. Ειναι μια "βρωμική" δουλειά μιας και (θα στο πω χύμα) καθαρίζεις χεσμένους ασθενείς μέσα στον χώρο αλλα το συνηθίζεις και πίστεψε με δεν ειναι τόσο αηδιαστικο όσο ακούγεται. Μερικές φορές είναι παρα πολύ όμως. Ειναι δουλειά που θέλει μπράτσα και δύναμη και έχει κούραση αλλα είναι μόνιμη σχεδόν πάντα. Και αν κάποια φορά ξεμείνεις θα βρείς έυκολα σε άλλη κλινική. Γνώσεις δεν χρειαζονται. Παρε σβάρνα αν αντεχει το στομάχι σου(γιατί και νεκρούς θα δεις πολλούς και βαριά ασθενείς,και αίματα και τα πάντα) τις κλινικές και τα γραφεία προσωπικού και ζήτα εργασία σε αυτό λέγοντας οτι έχεις δουλέψει ξανα νοσοκομος σε κλινική.
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!