Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos1313
Γ..
Ο αγαπημενος μου θειος(και αγωνιζομενος με μηχανη στα 80's:P) εχει μια συσκευη που του ζυμωνει και του ψηνει το ψωμι που ειχε παρει πριν πολλα χρονια. ...
απο την μπιστα στα ζυμαρια...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos1313
Γ..
Ο αγαπημενος μου θειος(και αγωνιζομενος με μηχανη στα 80's:P) εχει μια συσκευη που του ζυμωνει και του ψηνει το ψωμι που ειχε παρει πριν πολλα χρονια. ...
απο την μπιστα στα ζυμαρια...![]()
![]()
Thank God it's Παρασκευή ....![]()
![]()
(τα υπογλώσσια και το omron καβάτζα να έχετε έτοιμα )
![]()
![]()
![]()
πως φαινεται ο αντρας ο σωστος. ο νοικοκυρης, ο οικογενειαρχης..Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Το τελευταίο μοντέλο αρτοποιητή της Kenwood πάντως έχει γύρω στα 130 Ευρώ στον Κωτσόβολο.
Και βγάζει και γ@μώ τα ψωμιά...
ΣΟΒΑΡΑ μιλάω, έχουμε συνολικά 3 στις οικογένειες...
ο εκ της παντοφλας καθοδηγουμενος
![]()
Πλάστης ρε...Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
πως φαινεται ο αντρας ο σωστος. ο νοικοκυρης, ο οικογενειαρχης..
ο εκ της παντοφλας καθοδηγουμενος
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να θυμηθώ να ανεβάσω αλεύρι το απόγευμα...
Πραγματικά! Εχω δοκιμάσει και ειναι μια τέλειο!Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Το τελευταίο μοντέλο αρτοποιητή της Kenwood πάντως έχει γύρω στα 130 Ευρώ στον Κωτσόβολο.
Και βγάζει και γ@μώ τα ψωμιά...
ΣΟΒΑΡΑ μιλάω, έχουμε συνολικά 3 στις οικογένειες...![]()
(οι νοικοκυρούλες εδώ μαζεύονται?![]()
![]()
)
Δεν ξέρω, αλλά άμα μπουν κι άλλες σφύρα γιατί θέλω να ρωτήσω κάτι για το πλύσιμο των χρωματιστών...Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
(οι νοικοκυρούλες εδώ μαζεύονται?![]()
![]()
)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
χαμηλες θερμοκρασιες κ απορυπαντικο σε σκονηΑρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Δεν ξέρω, αλλά άμα μπουν κι άλλες σφύρα γιατί θέλω να ρωτήσω κάτι για το πλύσιμο των χρωματιστών...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το υγρο μου τα γαριαζει
![]()
Συμφωνώ και με την ευκαιρία κι ένα tip, πάντα μα πάντα χρωμοπαγίδα μέσα στον κάδο του πλυντηρίου με τα χρωματιστά, άλλο πλύσιμο χωρίς ανακατωσούρες και μπλεξίματα.Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
χαμηλες θερμοκρασιες κ απορυπαντικο σε σκονη
το υγρο μου τα γαριαζει
![]()
![]()
Τις περισσότερες φορές οι απλές λύσεις είναι και οι πιο αποτελεσματικές, παίρνεις ένα νέο (Κ9-Κ10) και απλώς το τοποθετείς πάνω, μετά το πρώτο ζέσταμα του φουρνακίου είσαι έτοιμος για καρβέλι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos1313
Υπαρχει καποια διαδικασια με την οποια περνας νεο στρωμα τεφαλ το σκευος?
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτό εννοείται ρε Μάκαρε...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Συμφωνώ και με την ευκαιρία κι ένα tip, πάντα μα πάντα χρωμοπαγίδα μέσα στον κάδο του πλυντηρίου με τα χρωματιστά, άλλο πλύσιμο χωρίς ανακατωσούρες και μπλεξίματα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η λύση είναι μία, αγοράζει ένα v-strom (μιας και ήταν αγωνιζόμενος δε θα δυσκολευτεί ιδιαιτέρα με το εξωτικό του γκάζι) και το χρησιμοποιεί για να πηγαίνει καθημερινά για φρέσκο ψωμάκι στον φούρνο της γειτονιάς.![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
:hypnotize
![]()
\
kamia mera tha pao sto giatro etsi proi poy ta diavazo kai tha toy po..giatre varesa egefaliko..de ti paleyo...
Ρε σεις,σοβαρα τωρα,αυτο το πραγμα φτιαχνει τοοοσο καλο ψωμι οσο λενε![]()
![]()
ΠΟιος εισαι ρε μεγαλε,που με εγκεφαλικο θα πας μεχρι τον γιατρο?!Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
:hypnotize
![]()
\
kamia mera tha pao sto giatro etsi proi poy ta diavazo kai tha toy po..giatre varesa egefaliko..de ti paleyo...Κ οχι μονο αυτο,αλλα θα του μιλησεις κιολας...
![]()
Ψευτη ε ψευτηηηηηηηηηηηηηηηη![]()