ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΛΑΔΑΚΙ ΓΙΑ ΛΙΠΑΝΣΗ ΑΛΥΣΙΑΔΣ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΡΩΝΕΙ, ΚΑΙ ΛΑΔΙ ΚΙΝΗΤΗΡΑ. ΕΧΩ ΤΟ XT 660 TOY 2004
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΛΑΔΑΚΙ ΓΙΑ ΛΙΠΑΝΣΗ ΑΛΥΣΙΑΔΣ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΡΩΝΕΙ, ΚΑΙ ΛΑΔΙ ΚΙΝΗΤΗΡΑ. ΕΧΩ ΤΟ XT 660 TOY 2004
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
παλικαρια κανα σαιτ με λαδια-τακακια κ τετοια....(απο εξωτερικο...)??
Τώρα θα πω ότι χρόνια φωνάζω ότι τα motul είναι μακράν τα καλύτερα λάδια της αγοράς και θα πάμε αντιπαραθέσεις.
Τέτοιο βάζω και στο GS
:rotflmao: :rotflmao:
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Δεν χρειάζεται. Μιλά με τον SVX που φέρνει απ΄ολα. Το site του www.motomad.gr δεν τα έχει όλα ακόμη οπότε μιλά μαζί του για ότι θέλεις σε πολύ καλές τιμές.Αρχικά δημιουργήθηκε από mai_tai
παλικαρια κανα σαιτ με λαδια-τακακια κ τετοια....(απο εξωτερικο...)??
Λαδια βάλε τα Torco που επίσης τα φέρνει και ξεχνά τα motul που όπως λέει και ο reinmeister είναι χειρότερα από τηγανολαδα.
![]()
![]()
![]()
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
για αλυσιδα δε λερωνει το μπελρει και το τορκο παουερσλαιντ που αφηνουν μια ασπρη κρουστα. Αλλα αυτα, ειδικα το μπελρει στεγνωνει πολυ γρηγορα και νομιζω καλυτερα μια φορα το μηνα να την περνασ και με κανονικο σπρει. και αυτα τα δυο που δε λερωνουν ειναι και αρκετα ακριβουτσικα
λαδι βαζω το ντενικολ το θαμπερ λουμπ, αλλα αν θες φθηνοτερα παρε απο το λαμπριανιδη στη καλιρροη ήστη φραντζη το μοτουλ με 7-8 ευρω το λιτρο.15 50 καλοκαιρι 10 40 χειμωνα
hands off my woman and my bike
Λάδι κινητήρα Motorex από moto market. Κορυφή.
Για λίπανση castrol chain wax. Δεν πετάει καθόλου και επειδή περιέχει κερί μόλις η μότο σταματήσει ''παγώνει'' αλλά μόλις αρχίσει να κινείται ξαναγίτεται σαν πηχτό λάδι. Το μόνο κακό είναι ότι στο καθάρισμα βγαίνει δύσκολα.Εγώ το βρίσκω από το carrefour![]()
Varadero MK1
συμφωνω και επαυξανω με τον προλαλισαντα