Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock*
Τέλος έχω να πω πως εμένα δε θα με αγγίξει η κρίση, ότι κι αν γίνει! Θα πεινάσουμε; Όχι! Απλώς θα πρέπει να περιορίσουμε την πολυτέλεια που έχουμε μάθει να θεωρούμε δεδομένη. Όποιος έβγαλε με κόπο (δε θα πω το ψωμί του που σαν έκφραση την έχουν ρίξει στα σκουπίδια τα δημοσιοκαφράκια, βιασμένη, άνευ έννοιας και ουσίας) αυτά που τον περιβάλλουν, σε εποχές που έβλεπε τους γύρω του να κάνουν ζωή χαρισάμενη, χωρίς να κοπιάζουν ιδιαίτερα, απλώς επειδή εκμεταλεύτηκαν καταστάσεις και άρπαξαν ευκαιρίες, κάνοντας χρήση αθέμιτων μέσων, όποιος έμαθε να ζει βλέποντας πέρα από τη μύτη του και με τα μάτια του άλλου, κατά τη γνώμη μου δε θα δυσκολευτεί να εγκλιματιστεί στις νέες συνθήκες. Αυτοί που θα δυσκολευτούν είναι όσοι τα βρήκαν όλα έτοιμα, όλα στρωμένα μπροστά τους, όλα δεδομένα! Αν ανήκει κανείς σ' αυτούς, συλλυπητήρια! Δεν τα εννοώ, αλλά είμαι ευγενικός!![]()
Με 30% ανεργία που προβλέπεται και -20% στο ΑΕΠ, να βγάλεις αυτό το λογίδριο στους αυριανούς ανέργους. Δεν έχεις άδικο οσον αφορά στους λόγους του προβλήματος που αναφέρεις, αλλά προφανώς δεν συνηδητοποιείς τι σημαίνει βαθειά κρίση. Αν πάς καμμιά βόλτα π.χ. από την Λεττονία αυτές τις μέρες θα καταλάβεις... Αυτοί που θα τη βγάλουν καθαρή θα είναι ΠΑΛΙ τα λαμόγια.