Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
αυτιστικοί?
εθελουσίως σκυφτοί ?
a14:
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
αυτιστικοί?
εθελουσίως σκυφτοί ?
a14:
:rotflmao:
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι επί σειρά ετών όλοι θέλανε να μπούνε στο δημόσιο για να πληρώνονται και να τα ματώνουν απο το ξύσιμο (μην πεταχτεί κανένας και πει ότι υπάρχουν δημόσιοι υπάλληλοι που δουλευουν όσο στον ιδιωτικό τομέα - ούτε κατα διάνοια πιάνουν την διαφορά - γιατί θα αυτοχαρακτηριστεί αυτομάτως ή μαλακας ή βλάξ).
Οι κ. πολιτικοί μας διορίζανε για τους γνωστούς λόγους.
Οι συνδικαλιστές αντί να κάνουν αυτό που θα έπρεπε γίνονται βουλευτές.
Διαλύαμε τον εθνικό πλούτο (βλέπε Ολυμπιακή - μισθοί των 10.000Ε, συνταξιύχοι στα 40 κλπ), υπάλληλοι ΔΕ σε ΗΣΑΠ σύνταξη 2.000Ε (φαντάσου μισθό εν ενεργεία) και και και....
Και περιμέναμε να μας αφήσουν οι αγορές να μην παράγουμε τίποτα και να ζουμε σαν βασιλιάδες;
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας σαν λαός και σαν κράτος.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ούε και ΄γω ψήφισα ,ούτε μεζέ πήρα και ούτε μου αρέσει να σκύβω το κεφάλι.
Υπάρχουν όμως δεδομένα και τα δεδομένα όσα και να λέμε ,δεν αλλάζουν .![]()
...Και μην μου πείτε ότι ολο αυτό που περνάμε είναι εξ αιτίας των πολιτικών.
Ο λαός επέλεξε τον πελατειακό χαρακτήρα του κράτους μας .
...Αφού τα γνωρίζετε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι επί σειρά ετών όλοι θέλανε να μπούνε στο δημόσιο για να πληρώνονται και να τα ματώνουν απο το ξύσιμο (μην πεταχτεί κανένας και πει ότι υπάρχουν δημόσιοι υπάλληλοι που δουλευουν όσο στον ιδιωτικό τομέα - ούτε κατα διάνοια πιάνουν την διαφορά - γιατί θα αυτοχαρακτηριστεί αυτομάτως ή μαλακας ή βλάξ).
Διαλύαμε τον εθνικό πλούτο (βλέπε Ολυμπιακή - μισθοί των 10.000Ε, συνταξιύχοι στα 40 κλπ), υπάλληλοι ΔΕ σε ΗΣΑΠ σύνταξη 2.000Ε (φαντάσου μισθό εν ενεργεία) και και και....
Και περιμέναμε να μας αφήσουν οι αγορές να μην παράγουμε τίποτα και να ζουμε σαν βασιλιάδες;
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας σαν λαός και σαν κράτος.
Και τελικα ολοι αυτοι ειναι και οι μονοι που κλαιγονται για την κατασταση πιο πολυ απ'ολους...
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Εγω δεν τα ρίχνω στους Δημ.Υπαλλήλους. Από μία άποψη καλά κάνανε αφού μπορούσαν. Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι μας θεωρούσαν μαλάκες. Κι όταν πίνανε καφέ το πρωί (γιατί κάποιος συνάδελφος χτύπαγε την δική τους κάρτα) και μας βλέπανε να τρέχουμε σαν τους παρανοϊκούς χαμογελάγανε... και λέγανε "κοιτα άγχος, αλλά αυτοί παίρνουν περισσότερα από εμάς".... Έλα όμως που βγήκαν κι οι δικοί τους μισθοί στην φόρα... Επίδομα έγκαιρης προσέλευσης.... Επίδομα υπολογιστή.... κλπ κλπΑρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Και τελικα ολοι αυτοι ειναι και οι μονοι που κλαιγονται για την κατασταση πιο πολυ απ'ολους...
Ρε δεν γαμιόμαστε!
Ρε ουστ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
...καταλαβαίνω απόλυτα τις αγωνίες και το άγχος των γονιών να παράσχουν και να προσφέρουν τα απαραίτητα στα παιδιά τους.
Θεωρώ απαράδεκτα σκληρό να ζούνε γέροι άνθρωποι στο όριο της φτώχειας (και κάτω απο αυτό), χωρίς περίθαλψη, έχοντας υποστεί αφάιμαξη απο τα ασφαλιστικά ταμεία σε όλη τους τη ζωή
Αυτές είναι και οι μόνες κοινωνικές ομάδες τις οποίες συμπονώ...
όλοι οι υπόλοιποι, θα πρέπει να αλλάξουμε συνήθειες και νοοτροπία...ωραίος ο καπιταλισμός, οι χάντρες και τα καθρεφτάκια του, αλλά θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε απο την αρχή...η μάλον, θα πρέπει απλώς να μάθουμε να ζούμε...
σε καλό θα μας βγει
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Για πες....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
Τι να πω?Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Για πες....
![]()
ΘΑ ζοριστούμε (αρκετά) εμείς για 5-6 χρονια, αλλα εαν βαλουμε μυαλό, τα παιδιά μας θα μεγαλώσουν σε καλυτερη χωρα...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Θα μεταναστεύσουν;Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τι να πω?
ΘΑ ζοριστούμε (αρκετά) εμείς για 5-6 χρονια, αλλα εαν βαλουμε μυαλό, τα παιδιά μας θα μεγαλώσουν σε καλυτερη χωρα...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τι να πω?
Προτείνεις κι εσύ την μετανάστευση ,εεε ???
edit : sniper u r really fast...![]()
Σιγουρα (ακομα και στο εσωτερικο)Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Θα μεταναστεύσουν;![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ποσο δικιο εχεις ..Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας σαν λαός και σαν κράτος.![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Ι Know...Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
....
edit : sniper u r really fast...![]()
![]()
…and unassertive to…Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ι Know...![]()
…but I know….you know it….
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()