Και το 2013 λέει κόβονται οι επιδοτήσεις στους αγρότες;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Και το 2013 λέει κόβονται οι επιδοτήσεις στους αγρότες;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Σκεφτηκα ηλεκτροφορο φραχτη, αλλα αν εχεις καμμια ακρη για φτηνο c4 , why not?Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εγώ προβλέποντας άσχημες καταστάσεις θα έστηνα ορισμένες claymore τριγύρω... για τον φόβο των πεινασμένων...![]()
![]()
Παντως νηστικοι δεν θα μεινουμε ρε φιλε!
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
Απ' την ομαδα Εψιλον εχουν συστηση υπομονη.Το 2012 ειναι κοντα και ακομα πιο κοντα το 2011.Η χρονια που θα ξεκινιση το γκρεμισμα του σημερινου παγκοσμιου συστηματος (βλεπε ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ).Μιλω σοβαρα για λεπτομεριες αν θελετε να ανοιξω νεο thread.
ωχ... το κόβω ίσα με 500 σελίδες τώρα... αν αρχίζουμε και τα μεταφυσικά.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Λιακοπουλος rulzzz!Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Gandalf![]()
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
Ολοι τελικα φταιμε ,ειναι το μονο σιγουρο...
Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Gandalf
Αντε να το δουμε και αυτο....:rotflmao:
Παντως Γκανταλφ με τα προηγουμενα ναι μεν συμφωνω αλλα ρε γ@αμωτο δεν ειμαστε ολοι ετσι... Ακομα και ενας να υπηρχε που να μην συμμετειχε στα προαναφερομενα, ποιος εχει το δικαιωμα να τον γ@%&σει, για λαμογιες αλλονων; Δεν γινεται αλλιως θα μου πεις, αλλα και παλι...![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
οσο για το 2012 αν ειναι να ερθει κατι απο ψηλα ,θα απολαυσουμε το πιο ωραιο θεαμα τουλαχιστον![]()
Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει
σιγουρος εισαι ;;Αρχικά δημιουργήθηκε από el patron
οσο για το 2012 αν ειναι να ερθει κατι απο ψηλα ,θα απολαυσουμε το πιο ωραιο θεαμα τουλαχιστον![]()
δε θα μας εχουν χωσει σε καμμια τρυπα για δουλεια ;;
![]()
![]()
![]()
Αυτο που δε κατανοουμε ΔΕΝ ειναι μεταφυσικο και μπορω να το αναπτηξω σε πολυ λειγοτερο απο 500 σελιδεςΑρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Gandalf
screw the limits
FREE 2 RIDE
roadbook holders
Λιακοπουλος;;;;;; και που να διαβασεις Γιαννοπουλος, Κεραμιδας, Καλογερακης, Λιτσας....... Θελω να σας δωσω να καταλαβαιτε οτι οοοοολλλλααα αυτα τωρα ειναι πολυ ερημιτζιδικα.Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Λιακοπουλος rulzzz!![]()
screw the limits
FREE 2 RIDE
roadbook holders
Ξερεις ομως τι γινεται οτι ολα αυτα γινονταν και συμφωνω μονο που ακομα και αν καποιος τρωει λεφτα και φτιαχνει σπιτια ή τα τρωει στα μπουζουκια ή κτλ κτλ το χρημα ακολουθει την αλυσιδα και γυριζει..Αυτο που εχει γινει τωρα με τις τραπεζες κεντρικες και δικες μας ειναι οτι εχει στεγνωση η αγορα και ουτε αρπαχτη δεν μπορει να κανει κανενας μιας και πλεον ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ ο υπουργος το ειπε και ειναι η μονη αληθεια που εχει υποθει νομιζω χρονια τωρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
super_toto..
Ο μέσος Έλληνας φταίει γιατί στήριξε και στηρίζει (:hypnotize
![]()
) κυβερνήσεις που του λένε πως φταίει εκείνος για ότι έχει γίνει μέχρι στιγμής. Δηλαδή έχεις ενα βιαστή και σου λέει πως φταίνε τα θύματα βιασμού σε ενα σύλλογο υποστήριξης.
Ο μέσος Έλληνας φταίει γιατί όταν είχε την τύχη να πάρει επιδοτήσεις τις έκανε Cayenne + Merc + πιπίνια και γαρδένιες στα σκυλάδικα, αντί να κοιτάξει να αναπτύξει επιχείρηση (βλ, αγρότες, ελαιοπαραγωγούς, επιχειρηματίες σε εταιρίες φαντάσματα κοκ).
Ο μέσος Έλληνας φταίει γιατί ακόμα και τώρα που μιλάμε θεωρεί πως το δημόσιο είναι ο χώρος να εξασφαλίσει το παιδί του με ενα μισθό χωρίς βάσανα και προβλήματα, άγχος, ... να τον βολέψει με λίγα λόγια.
...
megalexandros θα σε πετυχω στο τηλεφωνο...Για κανονισε ολα αυτα νομιζω χρειαζονται και μπυροκατανυξη γινονται πιο κατανοητα![]()
![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
ολοι φταινε κ ολοι φταιμε....εγω που καταχρεωθηκα για ενα ζευγαρι ροδες,εσυ που χρεωθηκες για 4 τοιχους,εκεινος που χρεωθηκε για μια θεση στο δημοσιο,εμεις που τους ψηφιζουμε ακομα(αν κ το βλεπω να μη ξαναπαταει ψυχη),εσεις που δε νοιαστηκατε,εκεινοι που καραδωκουν στη γωνια να βιασουν μια χωρα.....αυτη ειναι η γνωμη μου!!!τωρα το πως θα διορθωθει ολη αυτη η κατασταση εγω δεν μπορω να ξερω...δε νομιζω οτι θα ειναι ευκολο αλλα πιστευω οτι μας αξιζει γιατι κοιμομασταν ορθιοι κ μονο γι'αυτο....κριμα μονο για τα παιδια που ειναι πισω μας......εγω ειμαι σχεδον 30 κ ειμαι αρκετα ικανοποιημενος με τη ζωη που προλαβα να κανω μεχρι σημερα...ισως κανω κ εγω το μπαμ κ γυρισω στο χωριο αν ζορισουν τα πραματα....απλα πρεπει οταν τελειωσει ολο αυτο το τσιρκο να εστιασουμε σε 2 πραματα τα οποια αλλαζουν την πορεια σε ολες τις χωρες την παιδεια κ την παραγωγη....φτασαμε σε σημειο οι νεοι να ειναι αμωρφωτοι με 3 πτυχια κ να μη δουλευει κανενας...... 1/3 δημοσιο 1/3 τρεχουν κ 1/3 τρωνε τις επιδοτησεις..........βρε ουστ![]()
![]()
![]()
Δεν νομίζω ότι είναι έτσι φίλε μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ναι φταίει.... αφου τό 80%+ τόσα χρόνια πάει και ψηφίζει τους ίδιους...
Ψηφίστε εμάς, Διαφάνεια...
Όχι ψηφίστε εμάς, Ανατροπή....
Ιστορία που έγινε μπροστά μου (1996): κ. Βουλευτα, λέει ο 60χρονος στον 35ρη βουλευτή, μπορούμε να κάνουμε κάτι για τον γιο μου; Φυσικά, πάρε με τηλεφωνο να το τακτοποιήσουμε! Σας ευχαριστώ πολύ κ. Ταδε....
Ο 60ρης συνταξιούχος μόνο που δεν τον πήρε στο στόμα για να τον ευχαριστήσει...
Υπουργοί που δεν έχουν κάνει κανένα επάγγελμα για να ζήσουν... από την νεολαία του κόμματος, βουλευτές και μετά υπουργοί.... και τους ψηφίζουν και είναι και πρώτοι σε ψήφους.
Ναι, Φταίει ο μέσος Ελληνας.
Ναι δεν διαφωνώ ότι ο ψηφοφόρος είναι πελάτης του βουλευτή και το αντίστροφό. Αλλά δεν ισχύει για όλους αυτό. Αλλά δες τι γίνεται εδώ και αρκετά χρόνια. Όσο οι ψήφοι λιγοστεύουν το πλαισιο αλλάζει υπέρ των κομμάτων. Όσο η αποχή μεγαλώνει, όσο ο κόσμος γυρνάει την πλάτη του στο κατεστημένο των δυο κομμάτων, τόσο έχουμε αλλάγές στους εκλογικούς νόμοους, τόσο έχουμε ελληνοποιήσεις, ιθαγένεις κτλ.
Ο κόσμος ποδηγετείται από τα ΜΜΕ στην αδιαφορία, στην αποχή και σε καμία περίπτωση στην πολιτικοποιήση. Στην κομματικοποιήση ναι.
Όταν αυτά δεν είναι αρκετά, αλλάζει ο εκλογικός νόμος, έχουμε ελληνοποιήσεις, δηλαδή αλλάγη του εκλογικού σώματος .
Με λίγα λόγια το παιχνίδι είναι στημένο τόσο καλά που όχι μόνο το σύστημα βγαίνει πάντα πιο δυνατό, αλλά την ευθύνη την χρεώνεται ο λαός.
Ρίξε μια ματιά όχι στα ποσοστά αλλά στις ψήφους των τελευταίων εκλογών, τα τελευταίς 20 χρόνια και θα δεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Σε απόλυτους αριθμούς οι ψήφοι προς τα 2 μεγάλα κόμματα μειώνονται, το εκλογικό σώμα αυξάνεται (χωρίς αντίστοιχη αύξηση του πληθυσμού) και οι κυβερνήσεις συνεχίζουν να βγαίνουν αυτοδύναμες.
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Μαζί σου. Είπα και παραπάνω τη γνώμη μου για τους Έλληνες. Αλλά εγώ μίλησα για την κρίση. Η κρίση δεν είναι ευθύνη του μέσου Έλληνα.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
![]()
Ο μεσος Ελληνας δεχθηκε να ξεπουλησε πολλα πραγματα με ανταλλαγμα λιγη εφημερη χαρα και μοστρα...
το πιο δυσκολο δεν θα ειναι να ξεπληρωσει ο μεσος Ελληνας αυτα που φαγανε οι προυχοντες στους οποιους ο ιδιος εδινε εξουσια και στους οποιους εν γνωση του επετρεπε να κλεβουν...το πιο δυσκολο θα ειναι να διαχειριστει το κενο που θα αποκαλυφθει οταν το γλεντι τελειωσει...
ειναι κοινωνικο το θεμα και οχι οικονομικο!
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
ΌΤι οι άλλες χώρες παράγουν έστω κάτι ενώ εμείς τπτ ;Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
επειδή συνεχώς μιλάμε για τις αλλες χωρες, Αργεντινή κλπ, σας αφήνω να σκεφτείτε ποιά ειναι η μεγάλη διαφορά που έχουμε εμείς με αυτές![]()