καλημερα !
![]()
μπραβο, καλη δουλεια !
(με την ευκαιρια, τι φιλτροχοανες ειναι αυτες και που και ποσο τις βρηκες, αν επιτρεπεται ??)
καλημερα !
![]()
μπραβο, καλη δουλεια !
(με την ευκαιρια, τι φιλτροχοανες ειναι αυτες και που και ποσο τις βρηκες, αν επιτρεπεται ??)
--Καλο MOTO-διαβασμα: www.ebike.gr--
Ωραια δουλεια μπραβο μπραβο αντε περιμενουμε την συνεχεια![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Ωραια δουλεια αν και το μοτερ μου αρεσε καλυτερα ασπρομαυρο(ΜΠΑΟΚ λεμε :rotflmao: )![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
ευχαριστω πολυ παιδια!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos1400
καλημερα !
![]()
μπραβο, καλη δουλεια !
ειναι της simota 19ε το ενα
πλενομενα.ειναι πολυ ελαφρια,ξεφορτονεσαι το τεραστιο φιλτροκουτι,δινει στον ηχο μια αγριαδα και κανεις και πιο ευκολη την ζωη σου στο ρυθμισμα καρμπυρατερ.
τα πηρα απο ενα γωνιακο μαγαζι στην αγιου δημητριου στον αγιο δημητριο
τελικα πηγα σε εναν φιλο φανοποιο αυτοκινητων και η το βαψιμο ανεβηκε επιπεδο.![]()
το τελικο αποτελεσμα ηταν αυτο.
ειχαμε ενα θεμα γιατι βαλαμε νεροδιαλυτα χρωματα και τα ατιμα περασαν κατω απο την ταινια και χαλασαν λιγο στις ακρες τις ριγες.ετσι μου ηρθε η ιδεα να καλυψουμε τα μαυρα σημεια με mαsking tape!χαχα
και βγηκε και πιο ομορφο.
τα αυτοκολλητα....απλα τα σπανε πιστευω...
![]()