Σελίδα 78 από 137 ΠρώτοΠρώτο ... 2868737475767778798081828388128 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.156 έως 1.170 από 2050

Θέμα: Xt 660 Z Aftermarket

Auribus TENERE Lupum Το avatar του/της gelcat
    @ DAZ [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    [B]χαχα. ε τι θα σου πούνε! καμιά μαμακία. ....

Και όμως μου απάντησε και ρωτάει να του πω το βάρος των αντίβαρων της ΤΕΝΕΡΕ

<<Dear Angelo,

Thank you very much for the feed back about the Barkbusters you fitted to your Tenere. We have sold many handguards for the Tenere and only a small number of people have been concerned about additional vibration to the hands.

For most customers if is not possible for them to drill the original weight so we supply a weight which we use on another application. I think for the future we will develop a heaver weight for the Tenere to help reduce the vibration.

Can you please tell me the weight of your original bar end weight so I know how heave to make a new weight?

Thank you again for the feed back Angelo. This information is very valuable to us and helps us make the product better.

Best regards
    Matthew Phillpott
    Rideworx Pty Ltd >>

Γνωρίζει κανείς? Νομίζω κάποιος είχε πει κάτι για 450 gr
    Tnx

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από gelcat
    [B]@ DAZ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    χαχα. ε τι θα σου πούνε! καμιά μαμακία. ....

Και όμως μου απάντησε και ρωτάει να του πω το βάρος των αντίβαρων της ΤΕΝΕΡΕ

<<Dear Angelo,

Thank you very much for the feed back about the Barkbusters you fitted to your Tenere. We have sold many handguards for the Tenere and only a small number of people have been concerned about additional vibration to the hands.

For most customers if is not possible for them to drill the original weight so we supply a weight which we use on another application. I think for the future we will develop a heaver weight for the Tenere to help reduce the vibration.

Can you please tell me the weight of your original bar end weight so I know how heave to make a new weight?

Thank you again for the feed back Angelo. This information is very valuable to us and helps us make the product better.

Best regards
    Matthew Phillpott
    Rideworx Pty Ltd >>

Γνωρίζει κανείς? Νομίζω κάποιος είχε πει κάτι για 450 gr
    Tnx

Τα αντίβαρα τα έχω στο σπίτι αφού πάνω στην μηχανή έχω τις μαμά χούφτες. Θα μου ήταν πολύ εύκολο λοιπόν να τα ζυγίσω αν είχα ζυγαριά. Κοντά στο σπίτι μου σήμερα έχει λαϊκή αγορά. Μάντεψε. Ξαφνικά μου ήρθε μια πελώωωωρια λαχτάρα για να πιω φυσικό χυμό πορτοκάλι.

455gr το ένα.

Μπράβο τους που με διέψευσαν.
    Sent from me using a computer.

Auribus TENERE Lupum Το avatar του/της gelcat
    Thanks DAZ
    Την άλλη φορά την πορτοκαλάδα την κερνάω εγώ (και τα Ούζα επίσης)
    Να σε ρωτήσω κάτι, αν αλλάξω μόνο το φίλτρο stage 1, θα έχω κάποιο όφελος? και αν βάλω την εξάτμιση που έχει πρόεδρος πρέπει να κάνω ρυθμίσεις ή μπαίνει κατ' ευθείαν και είναι ΟΚ?
    (Εχω έναν συμφοιτητή Ιταλό και είπε πως μπορεί να μου την βρει φθηνά και να την φέρει το καλοκαίρι που θα έλθει στην Ελλάδα)
    Αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει το look, θα το κάνω μόνο αν γίνει καλύτερο

Moderator
    Πρόεδρος, peskandristos και ermhc που έχουν βάλει φίλτρο εξάτμιση έκαναν καυσανάλυση και διόρθωσαν ελαφρώς το μείγμα. Με το stage 1 και εξάτμιση με καταλύτη μόνο κάποια μικρορύθμιση θα χρειαστείς. Κάποιος με το κατάλληλο μηχάνημα (αφού δεν υπάρχει αυτή η επιλογή μέσα από τα όργανα όπως στα xt) μπορεί να επέμβει κατά ένα πολύ μικρό ποσοστό στο μείγμα. Αν οι αλλαγές, σε φίλτρο και εξάτμηση, δεν είναι δραματικές μάλλον αυτό να είναι αρκετό. Αυτό που θα κερδίσεις είναι σε βάρος, λίγο σε ευστροφία και λίγο σε ίππους. Μη νομίζεις πως είμαι ειδικός. Και εγώ τους τρέλανα στις ερωτήσεις.

http://www.moto.gr/forums/showthread...&pagenumber=53

http://www.moto.gr/forums/showthread...&pagenumber=61

φυσικά μπορείς να σκεφτείς και αυτό.

http://www.moto.gr/forums/showthread...68#post1643768

Αρχικά δημιουργήθηκε από tzarot
    by the way... SCOTTOILER e-System...

σήμερα ήρθε 220 + κάτι ψιλά με αποστολικά...

Σε λίγες μέρες περισσότερα και φωτογραφίες εγκατάστασης
    Oi λίγες ημέρες γίναν λίγο περισσότερες αλλά άξιζε. Τελικά αυτό το ΣΚ κατάφερα και βρήκα χρόνο να το φορέσω.

Έχουμε λοιπόν και λέμε: Με πάιδεψε κανένα 2ωρο να σκεφτώ και να σιγουρέψω την μέθοδο τοποθέτησης και κανένα 2ωρο να το τοποθετήσω. Αλλά σήμερα που το δοκίμασα δούλεψε μια χαρά. Αλυσίδα τέλεια λαδωμένη και ομαλή λειτουργία. Ακριβό αλλά πιστεύω χρήσιμο.

Πρώτη "σκληρή" θα είναι το Σάββατο στην Ευρυτανία.

Σε λίγο καιρό θα ποστάρω χιλιόμετρα που κρατάε το reservoir και περισσότερες εντυπώσεις.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	imag0051.jpg 
Προβολές:	564 
Μέγεθος:	70,9 KB 
ID:	195878
    2€ η αμόλυβδη. Μάλιστα...

...

Όνομα:	imag0054.jpg 
Προβολές:	560 
Μέγεθος:	54,1 KB 
ID:	195882

....

Όνομα:	imag0055.jpg 
Προβολές:	561 
Μέγεθος:	87,0 KB 
ID:	195883

.... .

Όνομα:	imag0053.jpg 
Προβολές:	558 
Μέγεθος:	86,4 KB 
ID:	195885

. . .

Όνομα:	imag0054.jpg 
Προβολές:	560 
Μέγεθος:	54,1 KB 
ID:	195887

.. .. ..

Όνομα:	imag0056.jpg 
Προβολές:	562 
Μέγεθος:	85,4 KB 
ID:	195889

Moderator
    Δεν μπορείς να το βάλεις στο εμπρός γρανάζι? Να περάσει πίσω απ' την σωλήνα του πλαισίου και να καταλήγει στο εμπρός γρανάζι έτσι δεν θα φαίνεται καθόλου. Ή αν δεν γίνεται και πρέπει να είναι στο πίσω γιατί δεν το έβαλες κάτω απ' το ψαλίδι? Έτσι όπως το βλέπω μόνο αισθητικά δεν μου αρέσει. Κατά τα άλλα νομίζω πως είναι πολύ καλή λύση για τον βραχνά της αλυσίδας.

Εγώ είχα σκεφτεί (άκου ο Έλληνας!) το σωληνάκι απ' το φίλτρο αφού γέμιζε που γέμιζε, πριν αλλάξω breather, δεν βγάζω την τάπα και να το βάλω να μου λαδώνει και την αλυσίδα?

Moderator
    Απ' ότι λένε και οι ίδιοι τα καλύτερα αποτελέσματα τα έχεις μεταξύ 6 με 7 ηώρα στο πίσω γρανάζι. Αλλά για το κάτω απ' το ψαλίδι βλέπω ότι γίνεται.

http://www.scottoiler.com/pdf/Yamaha...h16-9-2009.pdf

Λοιπόν σωστά όλα αυτά αλλά, δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα....

1. Η τρύπα του ψαλιδιού είναι πολύ μικρή και το σωληνάκι του e-system δεν περνάει. Πόσο μάλλον που τα τελευταία 20 cm έχουν εσωτερικά μια μεταλική ντίζα και είναι εξαιρετικά δύσκαμπτη.

2. Η λύση που δείχνουν στο pdf δεν θα είχε την όδευση που ήθελα, fender αλυσίδας - σκελετός

3. Η λύση τους δεν είναι τόσο προστατευμένη και ευκολοσυντήρητη σε περίπτωση προβλήματος. Επιπλέον δε δεν φαίνεται εύκολα αν έχεις κόψιμο κλπ...

4. Το μόνο που θα κάνω είναι να βρώ μαύρο περιτίλυγμα στο σωληνάκι, για να μην φαίνεται το μπλε ζουμί...

5. Η λύση του εμπρός καλή αλλά δεν μου γέμιζε το μάτι όσον αφορά στην ασφάλεια στήριξης...

6. Διαπίστωση: Τα manual της εταιρείας είναι για τον π.... Διαπίστωσα τουλάχιστον 5 σημεία που δεν αναφέρουν τίποτε απο αυτά που αυτός που θα προσπαθήσει να το εγκαταστήσει μόνος του θα προβληματιστεί. Αλλα τί να κάνουμε δεν πουλάνε manual, λαδικά πουλάνε και απο ότι φαίνεται αυτά δουλεύουν καλά.

Αυτά. Αν κάποιος θέλήσει βοήθεια σχετικά στη διάθεσή του.

Επόμενα project: 1. Λάστιχα MT21, 2.Παροχή για Gps και 3.Προβολάκια Hella. Αν κάποιος έχει γνώμη ελεύθερα...

Καλές βόλτες παίδες.

Νέο μέλος
    Κύριοι θελω τις γνώσεις σας.
    Θέλω να τοποθετήσω τα προστατευτικά κάγκελα ρεζερβουαρ της GIVI (http://www.motoraid.eu/shop/product_...oducts_id=3166)
    Έχω τοποθετήσει όμως τα την μεταλλική ποδιά και τα κάγκελα της Yamaha, η ερώτηση μου είναι: μπορώ να τοποθετήσω τα GIVI χωρίς μετατροπές;

Νέο μέλος
    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
    Μάλλον θα κάνω την πατέντα, όσο για το βάρος πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο με το σκεπτικό οτι προστατεύεις το ρεζερβουαρ που αυτό είναι στην περίπτωση μου το ζητούμενο.
    Μια ιδέα είναι να τοποθετηθούν μόνο τα πάνω κάγκελα και με μετατροπή να "δέσουν¨ στο πλάι του πλαισίου και το κάτω μέρος να μην εγκατασταθεί. Θα δούμε

Παρόμοια θέματα

1. Βοηθεια για Xt 660 R!!
    από fasma στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2006, 17:07
  2. XT 600 και XT 660 μετατροπή
    από gspir στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2004, 14:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε