...το παιδί που πήγε να διασχίσει τη γραμμή στον Αγ. Στεφανο και ειδε το τρενο να έρχεται ειναι καλά;![]()
(η μηχανή ξέρω οτι ανεχώρησε για αλλους τόπους![]()
)
...το παιδί που πήγε να διασχίσει τη γραμμή στον Αγ. Στεφανο και ειδε το τρενο να έρχεται ειναι καλά;![]()
(η μηχανή ξέρω οτι ανεχώρησε για αλλους τόπους![]()
)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Για πές ρε κάπτεν τι έγινε![]()
![]()
Ποτέ δεν περνάμε πάνω απο τις γραμμές
πάντα απο τις υπόγειες διαβάσεις.
Καλα μη το λές εγω πέρασα πρόσφατα που είχαν 24ωρη απεργία χαχαχαχαΑρχικά δημιουργήθηκε από zubitos
Για πές ρε κάπτεν τι έγινε![]()
![]()
Ποτέ δεν περνάμε πάνω απο τις γραμμές
πάντα απο τις υπόγειες διαβάσεις.![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Αντιγραφω απο αλλο φορουμ
Σημερα (16/4) το απόγευμα η αμαξοστοιχία 501 προσεκρουσε σε μοτοσυκλέτα λίγες δεκάδες μέτρα πρίν την ανισόπεδη διάβαση της Βαρυμπόμπης, μεταξύ Αγίου στεφάνου και Δεκελειας. Ευτυχως μαλλον ο αναβατης τη γλίτωσε ποολύ φτηνα, αλλα μαλλον εκανε τη μηχανη του σμπαραλια. Το περιστατικό συνέβη στην ανοιχτή γραμμή, σε σημείο που δέν υπάρχει πασάγιο και πρωταγωνιστες ηταν οι γνωστοι "χωματινοι" που πηγαινουν καθε μερα στους χωματοδρομους του Κρυονερίου, οι οπόιοι και προσπαθησαν να περασουν τη γραμμη σε ακυρο σημειο και χωρις ορατοτητα...
Ευτυχως η ανταποκριση της αστυνομιας του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικης ηταν αμεση, δεν μπορουσαν ομως να καταλαβουν που εγινε το συμβαν, μιας και ολοι φανταζοταν το γνωστο πασαγιο (σ.σ. ισοπεδη διαβαση) βορειως της Δεκελειας (δηλαδη καμμια σχεση!) Χρειαστηκε η συνδρομη του ετερου εντουρά (ηταν 2) καθως και ποδηλατών που ξερουν τους χωματοδρομους της περιοχης απ εξω κ ανακατωτα για να μπορεσει να φτασει βοηθεια στο σημειο. Η 501 αναχωρησε για τον προορισμο της περιπου με 1 ωρα καθυστερηση...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
μακαρι να ειναι καλα το παιδι!
Το εχω κανει κι εγω μια φορα!
Πηγα να ξεκολησω τον Παπ με το DR!![]()
![]()
Ειναι το σημείο εκει πέρα, γ@ματα!
![]()
Ηλία από ποιο forum είναι και ποια η πηγή του ?
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Καλά ο τυπάς έτσι απλά πήγε να περάσει της γραμμές?Καλή ανάρωση να χει το παιδί(ψυχολογική κυρίως) και οι μηχανές σίδερα είναι που θα βρεις καινούρια.Αλλά προσοχή ρε παίδες.
Get your motor running..
Σιδηροδρομικό φορουμ και η πηγή ειναι μεσα απο τη διεύθυνση κυκλοφορίας της τραινοσεΑρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Ηλία από ποιο forum είναι και ποια η πηγή του ?![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Κρίμα για το παιδί και ευτυχώς που τη γλίτωσε!![]()
![]()
Δεν είχε όμως ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ να βρίσκεται εκεί.Πόσο μάλλον όταν μία ADTranz την αντιλαμβάνεσαι να έρχεται καταπάνω σου όταν είναι αργά. Δεν είναι ALCO ή MLW που κοπανάει από χιλιόμετρο ώστε να την αντιληφθείς έγκαιρα!
![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Είναι περίεργο αυτό που συμβαίνει με τα τραίνα ....!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αντιγραφω απο αλλο φορουμ
![]()
![]()
Μια ζωή μπορεί να καθυστερούν επί ώρες να ξεκινήσουν, να ταξιδεύσουν, να φθάσουν .... αλλά όταν είναι να σε πετύχουν στις ράγες (έστω από αβλεψία/μ@λ@κία) , είναι πάντα στην ώρα τους !!!![]()
Θέλει πολλή προσοχή στις enduro-βόλτες, όταν διασχίζουν σιδηροδρομικές γραμμές, τούνελ,κλπ.![]()
Αν ειναι ηλιθιοι... τι να πεις!![]()
οσοι δεν ξερουν τα υπογεια περασματα δεν εχουν καμμια δουλεια πανω στις γραμμες του τρενου, ας βγουν ασφαλτο να χρησιμοποιησουν την υπεργεια γεφυρα, οσοι δεν θελουν να βρεξουν τα μηχανακια τους με τα σκατονερα (νερα που λιμναζουν στην μια υπογεια διαβαση τουνελ και μυριζουν ασχημα σαν βοθρος) ας κανουν το ιδιο!![]()
δεν ειναι πρωτη φορα που γσυμβαινει κατι τετοιο παντως!
![]()
Μέγα μαλακία, δεν αξίζει το ρίσκο για να γλιτώσεις πέντε λεπτά.
Και έχουν ξαναγίνει παρόμοια περιστατικά.
Αφού είναι καλά το παιδί, τουλάχιστον να γίνει μάθημα στους υπόλοιπους.
---Dum spiro, spero---
Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Μέγα μαλακία, δεν αξίζει το ρίσκο για να γλιτώσεις πέντε λεπτά.
Και έχουν ξαναγίνει παρόμοια περιστατικά.
Αφού είναι καλά το παιδί, τουλάχιστον να γίνει μάθημα στους υπόλοιπους.
Παιδιά η λύση είναι απλή, να φτιάξουμε μια ράμπα να πηδάμε πάνω από τα τραίνα που περνούν.
Γιιιιιιούρια.
Χτυπησε στο ποδι απο το μηχανακι που πεταχτηκε. Μαλλον εχει καταγμα απ'οτι μου ειπαν κατι φιλοι που ηταν επιβατες.
περαστικα στον ανεγκεφαλο φιλο ,,,
παντως κατι τετοιοι ,θα μας το κλεισουν το "σπιτι" στο τελος![]()