Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
δεν θελω λεφτα, στο χαριζω! κριμα ειναι να παει χαμενο!!
Μπραβο ρε αγορινα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν θελω λεφτα, στο χαριζω! κριμα ειναι να παει χαμενο!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μόνο 7 μπύρες? πότε το πε.. πρόλαβε να πάει λιμάνι.. το μασκάκι αναχωρεί ήδη για εδώ...Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mike σε ευχαριστώ και πάλι και από εδώ..
Σου χρωστάω..![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Δεν ειχα αλλα λεφταΑρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
μόνο 7 μπύρες?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στα φαγε ο μάστορας τη Τρίτη ε? :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Δεν ειχα αλλα λεφτα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Στα φαγε ο μάστορας τη Τρίτη ε? :rotflmao:
Μπα...Μου κανει καλες τιμες πλεον![]()
![]()
![]()
σαφως και δεν παει με την τιμη της μηχανης! οταν μιλαω για καλυτερο κρανος μιλαω απο αποψη αεροδυναμικης. οχι προστασιας! μιας και θα παρω μεγαλυτερο μηχανακι οποτε θα κινουμε με μεγαλυτερες ταχυτητες θα χρειαστω ενα καλυτερο κρανος που να εξασφαλιζει καλυτερη ροη αερα ωστε να μην μου κανει το κεφαλι κουδουνι!Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Η δουλεια του ειναι να μην τρως ολο τον αερα στο στηθος.Οσο για το κρανος καπου κανεις λαθος.Το κρανος δεν παει με την τιμη της μηχανης.![]()
ειδες τι γρηγορος που ειμαι? μονο το μηχανακι μου ειναι αργο ρε γαμωτο!! αλλα βλεπω το δικο σου και παρηγοριεμαι!Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
μόνο 7 μπύρες? πότε το πε.. πρόλαβε να πάει λιμάνι.. το μασκάκι αναχωρεί ήδη για εδώ...![]()
Mike σε ευχαριστώ και πάλι και από εδώ..
Σου χρωστάω..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(πλακα στη πλακα ομως μια χαρα με πηγε και με εφερε ταξιδι στην καρδιτσα το προηγουμενο σκ!!)
Παρέλαβα το μασκάκι το οποίο είναι πολύ όμορφο και στο σωστό μέγεθος.. το πρόβαρα νοητά και το μηχανάκι έχει πάρει +10 χλμ..![]()
![]()
Το μεσημέρι που θα σηκωθώ ξανά θα προσπαθήσω να το τοποθετήσω..
Ευχαριστώ πολύ και πάλι και επιφυλάσομαι για κάτι που έχω στο μυαλό μου από δευτέρα..![]()
αναμενουμε φωτο! καλοφορετο!
![]()
![]()
![]()
μόλις μπήκε... είχες απόλυτο δίκιο... του πηγαίνει πάρα πολύ.. Αύριο θα βουτήξω και την ψηφιακή της γυναίκας και θα ποστάρω μία φωτογραφία.. :smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
μόλις μπήκε... είχες απόλυτο δίκιο... του πηγαίνει πάρα πολύ.. Αύριο θα βουτήξω και την ψηφιακή της γυναίκας και θα ποστάρω μία φωτογραφία.. :smilea:
![]()
![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ camen.. με βοήθησε ήδη.. ανανέωσα τη σχέση μου με το ybr..Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Καλοφορετο και ελπιζω να σε βοηθησει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Την εξατμιση προσεχε,γτ καιει...Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Ευχαριστώ camen.. με βοήθησε ήδη.. ανανέωσα τη σχέση μου με το ybr..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μην το καψεις το ρημαδο-πουλι σου![]()
![]()
![]()
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Την εξατμιση προσεχε,γτ καιει...![]()
![]()
![]()
Μην το καψεις το ρημαδο-πουλι σου![]()
![]()
![]()
:rotflmao: