Μπέρδεψες τα υπογλώσσια με τα Immodium;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Δυστυχώς, μόνο στο spam...![]()
Μπέρδεψες τα υπογλώσσια με τα Immodium;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Δε την παλεύω με το thread "Απωθημενα που εχετε για το Moto.gr" που γράφει ο καθένας ό,τι να ‘ναι!![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Μπέρδεψες τα υπογλώσσια με τα Immodium;;;
Αν τα είχε μπερδέψει έτσι, θα ήταν ευτυχής......
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Κατάλαβα, τώρα έχει μόνο να ανησυχεί για πέσιμο...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αν τα είχε μπερδέψει έτσι, θα ήταν ευτυχής......
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Κι εσυ που το ξέρεις???
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Κι εσυ που το ξέρεις???
![]()
Δεν μπορεί να σου απαντήσει τώρα. Κούμπωσε 3 ιμόντια και πάει για ρακές.![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
μου τη σπάει που τα αφρατοκ@λ@ρ@κι@ μερικών "κάθονται" ακόμα στο δέλεαρ και γκρινιάζουν για οποιοδήποτε άλλο πλην αυτού![]()
Μου τη σπάει που δε μπορώ να επιλέξω το μοντέλο της μηχανής στο προφίλ μου![]()
Άντε ρε admins, Στάάάάάάάάάάάάθη, βάλτε και το Ninja 650R (ER-6f) να χαρούμε και εμείς![]()
They'll talk to ya and talk to ya and talk to ya about individual freedom. But they see a free individual, it's gonna scare 'em.
Θα ηθελα να υπαρχει σαν sticky μια ψηφοφορια για μαγαζια που εχουμε παει και ειχαμε απαραδεκτη αντιμετωπιση (ειδη προστατευτικου εξοπλισμου,αγορα μοτοσυκλετας,ακομα και συνεργεια αν ειναι δυνατον)
Θα μπορουσαμε να βαλουμε τα 20 πιο γνωστα,η οσα θελουν οι διαχειριστες...οπως επισης και διαδυκτιακα μαγαζια που εχουμε,η δεν εχουμε μεινει ικανοποιημενοι.
Ετσι ωστε αν ειναι να αγορασω μοτοσυκλετα απο καποιο μαγαζι,ε εστω καποιο μπουφαν η κρανος,να μπαινω εκει και να βλεπω τα ratings του καθε μαγαζιου.
Αν ειναι απατεωνας θα εχει πολλη αρνητικη ψηφοφορια(π.χ.το γνωστο μαγαζι στην καλλιθεα) η αν ειναι οκ τα ατομα,να εχει πολλες θετικες ψηφους.
Η ψηφοφορια εξαλλου δεν μπορει να την κατακρινουν,ουτε να μας την πουνε.
Απλα εκφραζει γνωμες.
Δεν ξερω κατα ποσο ειναι ευκολο να γινει,η αν υπαρχουν νομικα κολληματα που δεν αφηνουν τα παιδια να το κανουν.
Μακαρι να ειναι εφικτο και να υλοποιηθει.Θα ειναι ενα καλο εργαλειο για εμας.
"Sir, we are surrounded!"
"Excellent, so we can attack in every direction!"
Κι εμένα μου τη σπάει αυτό....Αρχικά δημιουργήθηκε από dxeavy
Μου τη σπάει που δε μπορώ να επιλέξω το μοντέλο της μηχανής στο προφίλ μου![]()
Άντε ρε admins, Στάάάάάάάάάάάάθη, βάλτε και το Ninja 650R (ER-6f) να χαρούμε και εμείς![]()
Ούτε καν το Versys δεν έχει...![]()
Επίσης μου τη σπάει η ανοχή των Mod σε κάποιους που μας τα έχουν κάνει τσουρέκια γράφοντας greeklish (και να πω ότι λέγανε και κάτι το τόοοσο σπουδαίο)...![]()
Ενώ σε κάποιους άλλους (ιδίως πιο νέους) μόλις γράψουν κάτι σε greeklish, τους την πέφτουν...![]()
Άτιμη φάρα αυτοί οι mod....Αρχικά δημιουργήθηκε από VGER
Κι εμένα μου τη σπάει αυτό....
Ούτε καν το Versys δεν έχει...![]()
Επίσης μου τη σπάει η ανοχή των Mod σε κάποιους που μας τα έχουν κάνει τσουρέκια γράφοντας greeklish (και να πω ότι λέγανε και κάτι το τόοοσο σπουδαίο)...![]()
Ενώ σε κάποιους άλλους (ιδίως πιο νέους) μόλις γράψουν κάτι σε greeklish, τους την πέφτουν...![]()
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από VGER
Κι εμένα μου τη σπάει αυτό....
Ούτε καν το Versys δεν έχει...
Επίσης μου τη σπάει η ανοχή των Mod σε κάποιους που μας τα έχουν κάνει τσουρέκια γράφοντας greeklish (και να πω ότι λέγανε και κάτι το τόοοσο σπουδαίο)...
Ενώ σε κάποιους άλλους (ιδίως πιο νέους) μόλις γράψουν κάτι σε greeklish, τους την πέφτουν...
μπορει να τους την πεφτουν για λογους συναισθηματικους ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μου την σπαει που παντα πρεπει κατι να μας την σπαει
και αν δεν μας την σπαει κατι μας λειπει το σπασιμο και τα σπαμε σε καποιον αλλο
γενικα ψαχνουμε να σπαστουμε ...
για εδω μεσα παντα
γιατι εξω απο δω ..... ειναι χειροτερα :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
μου την σπαει που για να ανεβασεις μια φωτο πρεπει να κανεις χιλιες-δυο μ@κακιες![]()
τοσο δυσκολο ειναι να τις ανεβαζουμε οπως σε ολα τα sait:hypnotize
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
μπορει να τους την πεφτουν για λογους συναισθηματικους ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δε με νοιάζει που την πέφτουν στους νέους, μιας και τα greeklish σε στραβώνουν είτε είναι από νέο είτε από παλιό μέλος....
Αυτό που με πειράζει είναι ότι καθόμαστε και ανεχόμαστε την κάθε παπαριά μερικών spammers οι οποίοι μας έχουν βγάλει τα μάτια με τα greeklish και από ουσία τίποτα....:hypnotize
![]()