O ανθρωπος ειναι απιστευτος!Το βιντεακι ειναι απο το περσινο παγκοσμιο των σουπερμπαικς στο Ασσεν.
Spies vs Haslam vs Haga
Μεγαλος οδηγος ο "αγκωνιας" ,θα το δειξει και φετος στα Μοτο τζι πι,ας εχει υποδυεστερη μηχανη απο τους κορυφαιους εκει.
![]()
O ανθρωπος ειναι απιστευτος!Το βιντεακι ειναι απο το περσινο παγκοσμιο των σουπερμπαικς στο Ασσεν.
Spies vs Haslam vs Haga
Μεγαλος οδηγος ο "αγκωνιας" ,θα το δειξει και φετος στα Μοτο τζι πι,ας εχει υποδυεστερη μηχανη απο τους κορυφαιους εκει.
![]()
Καλημερα.
Υποδεεστερη δεν ξερω αν ειναι, μια και νομιζω πως περισυ ειχα ακουσει οτι η Yamaha θα του εδινε πληρη εργοστασιακη μηχανη, παρολο που τρεχει για δορυφορικη ομαδα.
Αλλα το οτι ειναι οδηγαρα, ειναι!
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Έκανε φοβερό αγώνα και κερδίζει συμπάθειες.Και την δική μου.![]()
πςςςςς τ αλανι.....![]()
![]()
![]()
![]()
τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
υποδιεστερη δεν ειναι απλα σε εξελιξη στα ηλεκτρονικα θα τα παιρνει με μια καθυστερηση πιθανον 1-2 αγωνες!!!!!αλλα οι ομαδες σε καθε αγωνα δεν εχουν παντα ενα κομματι εξελιγμενο παραμονο σε πειραματικο σταδιο ισως.......αρα εχουν μια κοινη μηχανη.........Αρχικά δημιουργήθηκε από nakedorange
Spies vs Haslam vs Haga
![]()
παρολα αυτα ο τυπος ειναι απιστευτος ωραιος οδηγος παρα το στυλ του και μαζι με το Λορενθο-Μπαουτιστα(πιθανον) πιστευω θα ειναι το μελλον στα moto Gp
Ο ανθρωπος ειναι θνητος στους φοβους του & αθανατος στις επιθυμιες του..
ego dilono episima pia ke apo edo
oti ime fanatikos tou ben
zito o ben oloi oi aloi ine ksaksarkes me perikefalea
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ben ben ben
fatous olous..![]()
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
Όντος το παλικάρι κερδίζει συνέχεια συμπάθειες βασικά είναι μαχητικός και θρασής (χρειάζεται αυτο στόν αγώνα....) μαζί με lorenzo, Doviziosoi, Simoncelli είναι η νέα φουρνια
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
για μενα ο μεγαλος νικητης στο qatar τη προηγουμενη Κυριακη.