σαν τους γιατρούς του ικα χικ ουπ![]()
χα!χα! Ωραίοι
![]()
τον ασθενη τον τσακισε ενας γερος στην Αττικη οδο παρασκευη μεσημερι απο βλακεια. δεν εχω παει να τον δω ακομα. εγω εσπασα δεξι χερι, το εγχειρησα, ολα οκ, αλλα 2,5 μηνες εκτος μαχης... χανω ολη τη σεζον track day γμτ! φωτογραφιες στο σχετικο θρεντ οταν παω τροχαια αττικης οδου για καταθεση. κριμα!![]()
και αν δεν φτιαχνεται, αντε να αποφασισω τι θα παρω μετα...![]()
![]()
![]()
Περαστικά φίλε κι από ληστές όσους θες...
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Οχι ρε συ Γιαννη. Περαστικα ρε αγορι και ποτε ξανα. Κοιτα να αναρρωσεις εσυ και ολα τα αλλα φτιαχνονται.Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
τον ασθενη τον τσακισε ενας γερος στην Αττικη οδο παρασκευη μεσημερι απο βλακεια. δεν εχω παει να τον δω ακομα. εγω εσπασα δεξι χερι, το εγχειρησα, ολα οκ, αλλα 2,5 μηνες εκτος μαχης... χανω ολη τη σεζον track day γμτ! φωτογραφιες στο σχετικο θρεντ οταν παω τροχαια αττικης οδου για καταθεση. κριμα!![]()
![]()
Παρε και μιαγια το καλο
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
Περαστικα ρε συ Γιαννη και ποτε ξανα.Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
![]()
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Eυτυχως εισαι καλα!!
Πολλες ευχες και γρηγορα να ειναι μια αναμνηση![]()
Να περιμενεις δηλητηριο απο το στασιμο νερο.
Περαστικα ρε Γιαννη....
Τι γινεται ρε φιλε πρωτα ο Γιωργος,τωρα εσυ...τι να πω...![]()
Περαστικα και σιδερενιος...![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
περαστικα γιαννη .![]()
![]()
αφου εσυ εισαι καλα ολα τα αλλα γινονται
Γιαννη, αφου εισαι εσυ καλα, ολα καλα ειναι!
"Φτου σου ρε πστ μου, θα χάσω και τον Κεβιν"....![]()
![]()
![]()
Δεν παιζεσαι ρε τρελλοκομειο!
Inochi, ρε!
Για οσο.
περαστικά φιλαράκι και σιδερένιος...Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
δυστυχώς η αλήθεια είναι ότι δεν προσέχουν καθόλου οι οδηγοί αυτοκινήτων...
προχτες σταματημένος κανονικά με κόκκινο στο φανάρι έρχεται ένας παππούλης από πίσω και μου έδωσε μια ευτυχώς με λίγα χιλιόμετρα και χωρίς να πέσω κάτω.
μόνο που κατέβηκα από τη μηχανή να δω αν έπαθα κάποια ζημιά ο παππούλης είχε πάθει παρκινσον... τι να του έλεγα...τες πα...θέλει πλέον πολύ προσοχή συνφορουμήτες....
περαστικα και σιδερενιος...μη σκας τα track day ξαναρχονται φτανει να εισαι εσυ καλα..
Περαστικα φιλε και σιδερενιος.
Οπως ειπαν και οι παραπανω περαστικα και ποτε ξανα!!