Βάστα μλκ μου και είσαι και σε κρίσιμη ηλικία :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Φίλος μου έφερε το μηχανάκι του με πρόβλημα ... διάγνωση φλάτζα κεφαλής (για αρχή) ...
λύνω και βλέπω αυτό
το αφήνω ασχολίαστο ...![]()
:rotflmao:
Μη μασας ρε...με λίγο σμυριδαλοιφή και ένα 150άρι γυαλόχαρτο, τζάμι θα το κάνεις![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Βάστα μλκ μου και είσαι και σε κρίσιμη ηλικία :rotflmao:![]()
Μη μασας ρε...με λίγο σμυριδαλοιφή και ένα 150άρι γυαλόχαρτο, τζάμι θα το κάνεις![]()
![]()
βασικά ... πήρα δυο ντριν ντριν (υπογλώσσια είναι έτσι τα λέω εγώ .... με αυτά πρόλαβα το γέρο μου)
έχω και το omron δίπλα να τρομπάρω ....
(Βύρωνα δεν είδες καλά όμως .... το τι φαίνεται είναι ψιλολόγια ... η γλίτσα και η μάκα μαζεύονται ... )
για κοίτα καλύτερα ....![]()
1 του ξέφυγε, ή είναι μοιρασμένα για να ανεβάζει ΖυμΠίεση ? :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
για κοίτα καλύτερα ....![]()
:wacko: λες ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
1 του ξέφυγε, ή είναι μοιρασμένα για να ανεβάζει ΖυμΠίεση ? :rotflmao::rotflmao:
δεν το είχα σκεφτεί έτσι ...![]()
Πέρνα το λίγο στόκο να μην φαίνεται, και σκάστου με ένα ίσιο κατσαβιδι τα γράμματα απ΄τη σωστή πλευρά. :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
:wacko: λες ;;;
δεν το είχα σκεφτεί έτσι ...![]()
Πως κανετε ετσι μωρε?Ουτε ενα λαθακι δεν μπορει να κανει ο ανθρωπας?:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Πέρνα το λίγο στόκο να μην φαίνεται, και σκάστου με ένα ίσιο κατσαβιδι τα γράμματα απ΄τη σωστή πλευρά. :wacko:
Τουλαχιστον τα αλλα τρια τα εβαλε σωστα.![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Ακριβός αυτόΑρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Συγγνώμη, αλλά για να καταλάβω κι εγώ ο μη σχετικός.
Το πρόβλημα είναι πως αυτό που είναι στον κόκκινο κύκλο έπρεπε να είναι προς τα κάτω, όπως αυτό στον πράσινο;;;![]()
ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Καλά έτσι κλείνουν μοτέρ ? θα κάνω σούπερ ντούπερ συνεργείο (ο άσχετος) μπας με τη κρίση βγάλουμε κανένα Φραγκάκι και μετά θα τους στέλνω σε κανονικό για να το φτιάξουν
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
![]()
Μά'στα...Αρχικά δημιουργήθηκε από soter3gm
Ακριβός αυτό
Αυτό σημαίνει στην ουσία πως οι βαλβίδες εισαγωγής και εξαγωγής στο συγκεκριμένο κύλινδρο έγιναν τουρλουμπούκι;;;
Συγγνώμη που ρωτάω, αλλά ΔΕΝ ξέρω και πολλά...
Για αισθητικούς λόγους και μόνο, αν οι τσέπες των βαλβίδωνΕ θυμίζουν βυζάκια όπως στα παραπάνω, πρέπει να είναι στην ίδια πλευρά για να φτιάχνεται ο μάστορας.Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Το πρόβλημα είναι πως αυτό που είναι στον κόκκινο κύκλο έπρεπε να είναι προς τα κάτω, όπως αυτό στον πράσινο;;;![]()
Oυτε εγω ξερω πολλα αλαλ δεν βλεπω να υπαρχει καποια επαφη με βαλβιδες παντως..Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Μά'στα...
Αυτό σημαίνει στην ουσία πως οι βαλβίδες εισαγωγής και εξαγωγής στο συγκεκριμένο κύλινδρο έγιναν τουρλουμπούκι;;;
Συγγνώμη που ρωτάω, αλλά ΔΕΝ ξέρω και πολλά...![]()
Keep spamming!!!:a13:
Ακριβώς το ανάποδο. Το ΙΝ δείχνει εισαγωγές και στη φωτό βλέπουμε το μπροστινό μέρος του κινητήρα που είναι οι εξαγωγές.Αρχικά δημιουργήθηκε από soter3gm
Ακριβός αυτό![]()
Λεπτομέρειες του τι συμβαίνει όταν τα μΠιστόνια τοποθετούνται με την μέθοδο του α-μπεμπα-μπλόμ απ΄τα μαστορόπουλα του section.![]()
Ε ναι σχωρνάτε με είναι πρωί ακόμα και δεν έχω πιει καφέ να ανοίξει ο μάτις μουΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ακριβώς το ανάποδο. Το ΙΝ δείχνει εισαγωγές και στη φωτό βλέπουμε το μπροστινό μέρος του κινητήρα που είναι οι εξαγωγές.
Λεπτομέρειες του τι συμβαίνει όταν τα μΠιστόνια τοποθετούνται με την μέθοδο του α-μπεμπα-μπλόμ απ΄τα μαστορόπουλα του section.![]()
![]()
Ε νταξ εβαλε ενα λαθος
Θα μπορουσε να ειχε βαλει ενα σωστο.
:rotflmao: :rotflmao: