τα εικονιζομενα(η φωτο ειναι για αναφορα) ειναι καθ οδον...
βαριεμαι την ζωη μου ,οποτε ειπα ας παραγγειλω δυο πραματα να ασχοληθω λιγο με το δικο μου μηχανακι μπας και ξεκολησω απο την μαλακια που με βαραει και πιασω και κανα αλλο ρημαδι...
παραγγελνω λοιπον μπλοκ και πιστονια με το εξης σκεπτικο...
το μηχανακι σεταριστηκε απο την αρχη με το σκεπτικο μελλοντικου υπερκυβισμου...οποτε η κεφαλη εξελιχθηκε αναλογως και μπηκε και γκουμουτσοεξατμιση...
ως στοκ κυβισμενο,υπολειτουργουσε μεχρι τωρα,αλλα δεν με πολυ πειραζε...ειχε βγαλει σκαρτα 200 και τσουλαγε αξιοπρεπως...ειναι λιγο πιο γρηγορο απο καλοφτιαγμενα gen2 με περιφερειακα...
παραγγελνω λοιπον και λεω...
του τα ριχνω πανω,ερχεται και δενει το σετ απ κι εχω το μηχανακι που ελεγα να χω απο την αρχη...
200 κατι αλογακια, κανα 16 κιλο ροπη οποτε μια χαρα...καθημερινο μηχανακι,με πολυ γλυκο γκαζι που δεν τρομαζει,φοβερα γραμμικο...βαζεις 6η και ρολαρεις με 3.000-9.000 και το χαμογελο φτανει στα αυτια...βολτιτσες χαλαρες και ανετα τερμα γκαζι σε στροφιλικι...
οπως δηλαδη επρεπε να ειναι απο μαμα...
ομως την μαλακια πολλοι ηγαπησαν,τον μαλακα ουδεις...
με το που παρηγγειλα και πληρωσα το μετανοιωσα...
σκατα λεω...παλι παπια θα εχω...τι γλύκες γραμμικοτητες και μαλακιες...λες και γραφω χιλιομετρα και με πολυνοιαζει κατι τετοιο...
δεν το βγαζω 230-240 με κανα 17 κιλο ροπη,να γινει χαβαλες?να πατησω και κανα δυο γρηγορους ελληνες που εχουν ξετσουτσουνισει νομιζοντας οτι εχουν γρηγορα μηχανακια...
τι θελει παραπανω? μπιελιτσες και πολλη δουλεια απο κατω...και ειναι κατι που μπορω να κανω κυριολεκτικα για πλακα...
το κοστος δεν ειναι υπερβολικο...κανα 2χιλιαρο παραπανω το πολυ...φυσικα με την κριση θελει λιγη προσοχη με τα γκαφρα αλλα anyway...
το θεμα ειναι οτι με το που σκασουν τα πραματα μαλλον θα τα βαλω σε κανα ραφι να τα κοιταω...
υ.γ. μαλλον "σκεψεις-προβληματισμους" επρεπε να το βαλω...![]()
τι μαλακας...![]()
![]()