καλησπέρα παίδες,είμαι καινούριος εδώ..τι συμβουλεύετε,απλό 1200 ή adventure?ας μιλήσει η εμπειρία παρακαλώ..
καλησπέρα παίδες,είμαι καινούριος εδώ..τι συμβουλεύετε,απλό 1200 ή adventure?ας μιλήσει η εμπειρία παρακαλώ..
...ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ...
esy se aplos...i adventure?Αρχικά δημιουργήθηκε από PANOS1100GS
δεν σε καταλαβα φιλε μου,πες μου ξανα σε παρακαλώ..
...ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ...
ta toy adventure ta parapano..tha ta xreiasteis?Αρχικά δημιουργήθηκε από PANOS1100GS
δεν σε καταλαβα φιλε μου,πες μου ξανα σε παρακαλώ..
συγχωρεσε με..σιγουρα δεν ειναι αχρηστα τα εξτρα,απο εκει και περα τι γινετε..εννοω οδηγικη συμπεριφορα,αισθητη η διαφορα των 2 μεσα στην πολη?
...ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ...
mesa sti poli nomizo tha xeis problima ..me to adventure..Αρχικά δημιουργήθηκε από PANOS1100GS
συγχωρεσε με..σιγουρα δεν ειναι αχρηστα τα εξτρα,απο εκει και περα τι γινετε..εννοω οδηγικη συμπεριφορα,αισθητη η διαφορα των 2 μεσα στην πολη?
tosi panagia k toso kantili poy pas sa ton epitafio me oles tis valitses kagela ..de tha xeis xanakoysei.
Δεν βλέπω σε τι χρειάζεσαι όλο αυτό τον εξοπλισμό του adventure. Τζάμπα κιλά, τζάμπα όγκος, τζαμπα χρήματα.
![]()
![]()
![]()
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Μα τι το θετε το adv μεσα στην πόλη γμ τη τρελα μου;Αρχικά δημιουργήθηκε από PANOS1100GS
Τεσπα, δες τις διαφορες στα σπεκς και κρινε εαν αξιζουν τον κοπο (= το χρημα)![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
..κατα κυριο λογο η μηχανη ειναι για τα ταξιδια αλλα εαν θέλω να κατέβω στο κέντρο της πόλης για δουλειές φυσικό είναι να προτιμήσω τη μηχανή από το αυτοκίνητο,εάν τώρα η μηχανή αυτή(ADVENTURE) συμπεριφέρετε σαν αυτοκίνητο,δυσκολοδήγητη,τι κάνουμε?αυτός ο προβληματισμός μου..ευχαριστώ πάντως για το χρόνο σας.
...ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ...
Ωραία. Τα ταξίδια που κάνεις, δικαιολογούν τα επιπλέον βαρος, όγκο κλπ. Θα σου λείψουν απο το απλό; Πόσο συχνα κατεβαίνεις κεντρο για δουλειές;Αρχικά δημιουργήθηκε από PANOS1100GS
..κατα κυριο λογο η μηχανη ειναι για τα ταξιδια αλλα εαν θέλω να κατέβω στο κέντρο της πόλης για δουλειές φυσικό είναι να προτιμήσω τη μηχανή από το αυτοκίνητο,εάν τώρα η μηχανή αυτή(ADVENTURE) συμπεριφέρετε σαν αυτοκίνητο,δυσκολοδήγητη,τι κάνουμε?αυτός ο προβληματισμός μου..ευχαριστώ πάντως για το χρόνο σας.
Τί εννοείς ταξίδια; (ειναι σχετική έννοια όπως ξέρεις)
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Gia na telionoyme mias k to kathe oro (taxidi-anesi sti kinisi sti poli) allios ton antilamvanete o kathenas mas..
an den exeis to oikonomiko thema
parto adventure full extra
k apo do pan kialoi.
pare kai kana zeygari otaspides gia ti kinisi stin athina k tha se vasilias!
κάθε σ-κ εκδομή και μια φορά το δίμηνο 800-1000κm..
κάθε μέρα πηγαινοέρχομαι κέντρο,ευτυχώς δεν μένω αθήνα αλλά λάρισα..
να είστε καλά,ευχαριστώ πολύ..
...ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ...
ποιό σου αρέσει πιο πολύ?
Οι άντρες κάνουν επιλογές, και ζουν με αυτές.
Για αυτά τα χλμ δεν αξίζει το adventure, εαν θες τη γνώμη μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από PANOS1100GS
κάθε σ-κ εκδομή και μια φορά το δίμηνο 800-1000κm....
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
εννοείτε adventure..αλλα μη το μεταιώσω φοβάμαι και είναι πολύ αργά..
...ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ...