λαθος στο κοπυ-πέιστ μαστοραΑρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ............ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΘΟΣ
Κάτι σού ξέφυγε........
![]()
![]()
λαθος στο κοπυ-πέιστ μαστοραΑρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ............ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΘΟΣ
Κάτι σού ξέφυγε........
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
χανουμάκια ήρθε η ώρα να πάρουμε το αίμα μας πίσω.![]()
![]()
ερχομαστε ΟΑΚΑ, το κανουμε ρδελομπου και ξεκινάνε οι διακοπές απο τον Μαη.
Σε περίπτωση κατάκτησης του κυπέλλου απο τον ρούλη, οι γαυροι θα έχουν δύσκολο εργο στην μπυραρία της παπαναστασίου. Αλλα επειδή προβλέπεται μπουλκουμές, μάλλον θα είναι φιλικό κουτσών - ανάπηρων![]()
![]()
malaka moy opoy myristeis tsapoy erxese k grafeis..mpas na to koitaxeis kalytera??Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
χανουμάκια ήρθε η ώρα να πάρουμε το αίμα μας πίσω.![]()
![]()
ερχομαστε ΟΑΚΑ, το κανουμε ρδελομπου και ξεκινάνε οι διακοπές απο τον Μαη.
Σε περίπτωση κατάκτησης του κυπέλλου απο τον ρούλη, οι γαυροι θα έχουν δύσκολο εργο στην μπυραρία της παπαναστασίου. Αλλα επειδή προβλέπεται μπουλκουμές, μάλλον θα είναι φιλικό κουτσών - ανάπηρων![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
vlepeis ego pali de grafo..k petagese..kai meta tha mpeno k tha rotao..eidate kana mpaoki..kai tha akoyo ton anemo mono..![]()
asto..ela..nika edo..K META MPES K XOSE..tora ti ta thes?
αφου μετά θα σου λέω για τον Σπάθα ρε μ@λ@κ@.![]()
![]()
Το σωστό έτσι είναι όμως μανίτσα. Σε λέω απο πρίν τι θα σου κάνω μετά.![]()
αλλα το εχω καταλάβει το σενάριο. Επειδή πάντα ο ΠΑΟΚ σε αναστένει, εχετε βαλθεί να το κάνετε λαμπόγυαλο το μαγαζί. Να δούμε ποσο καιρο θα πιάνει αυτο το κόλπο.![]()
![]()
na me les ti tha me kaneis re matakia..ok..alla na soy thimiso ti me kaneis toso k toso kairo i tha se paroyne ta zoymia?Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
αφου μετά θα σου λέω για τον Σπάθα ρε μ@λ@κ@.![]()
![]()
Το σωστό έτσι είναι όμως μανίτσα. Σε λέω απο πρίν τι θα σου κάνω μετά.![]()
αλλα το εχω καταλάβει το σενάριο. Επειδή πάντα ο ΠΑΟΚ σε αναστένει, εχετε βαλθεί να το κάνετε λαμπόγυαλο το μαγαζί. Να δούμε ποσο καιρο θα πιάνει αυτο το κόλπο.![]()
![]()
ektos an saresei k me tsiglas gia na moy kaneis nazia meta...
ax agapi moy esy..![]()
] loipon sxolao malaka moy..
koita mi grapseis tipota erotiko pali giati pao spiti k diavazei k i alli apo kei..
kai vlepo na me vanei meta na tis exigo poios i poia einai ayti ktl..![]()
"Θέμα από το πουθενά προέκυψε με τον Πάμπλο Γκαρσία, καθώς την Δευτέρα (19/4) κλήθηκε σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, με αφορμή τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ!
Αυτό που προκαλεί εντύπωση έχει να κάνει με το γεγονός ότι από τότε μέχρι σήμερα έχει μεσολαβήσει ένας μήνας και όπως έλεγαν οι άνθρωποι του Δικεφάλου στις πρώτες τους αντιδράσεις "πρόκειται για σκάνδαλο! Τώρα το θυμήθηκαν, λίγο πριν αρχίσουν τα πλέι οφ;".
Είναι φανερή η ενόχληση του ΠΑΟΚ, ενώ και ο ουρουγουανός απορρούσε με την κλήση του. Ο Γκαρσία θα κληθεί να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε σε εκείνες τις δηλώσεις του όπου είχε αναφερθεί στη διαιτησία του ελληνικού πρωταθλήματος και πιο συγκεκριμένα στους διαιτητές Σπάθα και Κάκο."
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=63272
Μου μυρίζει θαύμα γεύση, μου μυρίζει θαύμα γεύση! Άρχισαν τα όργανα και πώς θα σταματήσουνε...
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
poyse kopelia toy BBKou. O dikos sou to royfaei to tromponi kai auta poy sou leei gia motosikletes einai @@ries.Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
] loipon sxolao malaka moy..
koita mi grapseis tipota erotiko pali giati pao spiti k diavazei k i alli apo kei..
kai vlepo na me vanei meta na tis exigo poios i poia einai ayti ktl..![]()
kai to sutzuki toy kai to diarkeias toy einai profash gia na foraei dermatino eswrouxo![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
"
Μου μυρίζει θαύμα γεύση, μου μυρίζει θαύμα γεύση!
re tlha pesei poly gelio me ta deuterotritotetartopemptakia
:rotflmao: :rotflmao:
Καλά... το μόνο που λείπει τώρα είναι να φύγει και ο Σέρβος...
http://www.sport-fm.gr/article/226153
Μιλάμε οτι θα παίζουν τα τσικό και αν γουστάρουν και αυτά. Δεν έχουν πάρει χαμπάρι οτι η μόνη εγγύηση αυτή την στιγμή για να παίξει η ΑΕΚ αυτό το ελάχιστο που μπορεί είναι ο Σέρβος.
Αλλιώς ποιός θα δέσει τους Λατίνους (το έχω πεί και το ξαναλέω... είναι αρρώστια για κάθε ομάδα) που το διασκέδαζαν ενώ το πρόγραμμα θα είναι πολύ δύσκολο στην συνέχεια;
Πως να πειστούμε δηλαδή να πάμε γήπεδο;... με το χάλι που επικρατεί προτιμώ να παίξω Battlefield 2 ή κανά paintball... και άχτι θα βγάλω και καλύτερα θα περάσω...
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Περίοδος 2006-2007
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 71
2. A.E.K. 62
3. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 54
Το πρωτάθλημα των έξι..... Οχι ότι έχει και κανένα νόημα, αλλά δεν είχα κάτι καλύτερο να κάνω![]()
![]()
ΟΣΦΠ 20
ΠΑΟ 18
ΑΕΚ 14
ΠΑΟΚ 12
ΑΡΗΣ 10
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 9
Περίοδος 2007-2008
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 70
2. Α.Ε.Κ. 68
3. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 66
ΟΣΦΠ 19
ΠΑΟ 19
ΑΕΚ 14
ΛΑΡΙΣΑ 12
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 10
ΑΡΗΣ 9
Τελικά το πρωτάθλημα παίζεται στα ντέρμπυ ή όχι?
Τι λέει ο παντογνώστης του θέματος?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Την πρώτη χρονιά μας πήρατε 3 πόντους και την δεύτερη μονάχα........ 1 (εχει πέσει και μια τεσσάρα σε μια από τις δυο. Θυμάσαι σε ποια ???)
Πάω να διαβάσω και τίποτα πιο χρήσιμο τώρα από το να απαντώ σε παραληρήματα μεσήλικων ανδρών.....
![]()
αντε να ερθει σε εμας...εχει παικτες να φτιάξειΑρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Καλά... το μόνο που λείπει τώρα είναι να φύγει και ο Σέρβος...
Αλλιώς ποιός θα δέσει τους Λατίνους (το έχω πεί και το ξαναλέω... είναι αρρώστια για κάθε ομάδα
συμφωνω..ευρωπαίους και πάλι ευρωπαίους....τελος οι λατινοι
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
λαθος στο κοπυ-πέιστ μαστορα![]()
EIΠΑΜΕ ΔΕ ΜΑΣ ΠΑΤΕ........ΑΛΛΑ
Έσύ μάς έξαφάνισες.....:rotflmao:
![]()
οχι μονο σας παμε ρε τερενςΑρχικά δημιουργήθηκε από Terens
EIΠΑΜΕ ΔΕ ΜΑΣ ΠΑΤΕ........ΑΛΛΑ
Έσύ μάς έξαφάνισες.....:rotflmao:
![]()
εγω προσωπικα σας λατρευω(την αεκ οχι ολα τα χανουμια)
παρε και χερακι φιλιας:rotflmao:
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.........................ΜΩΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΗΗΗ....ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
α μωρη παναθα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()