Σελίδα 23 από 25 ΠρώτοΠρώτο ... 131819202122232425 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 331 έως 345 από 369

Θέμα: Φάκελος: 13ο 36ωρο

μερικες φωτο κ απο μενα. Το Transalpακι μου εβγαλε το χρεος του και φετος
    χμ μαλλον ειναι μεγαλες γισ να ανεβουν αλλα δεν το κατεχω κιολας το αθλημα με τα κομπιουτερ
    οποιος ξερει ας πει πως
    Καποτε ειχα χρονο,αλλα δεν ειχα χρημα.....
    Τωρα δεν εχω ουτε χρονο,ουτε χρημα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από pantheman
    μερικες φωτο κ απο μενα. Το Transalpακι μου εβγαλε το χρεος του και φετος
    χμ μαλλον ειναι μεγαλες γισ να ανεβουν αλλα δεν το κατεχω κιολας το αθλημα με τα κομπιουτερ
    οποιος ξερει ας πει πως
    Ρίξε μια ματιά εδώ.

Μόλις μου ήρθε στο μυαλό ο Φάνης (guzzistas) που μάλλον συναντηθήκαμε αν και στα αντίθετα ρεύματα κυκλοφορίας κοντά στο Ηράκλειο το απόγευμα της Κυριακής. Αν δεν υπήρχε άλλη κοκκινόασπρη Breva στην παρέα τότε ήσουν στάνταρ εσύ, ρε Φάνη δεν παίζεται η κουκλάρα σου λέμε! Σε πέτυχα βγαίνοντας από στροφή με ολόκληρο κονβόι μπροστά μου και δεν πρόλαβα να χαιρετήσω, παρ'όλα αυτά η Guzzi μου μαγνήτισε το βλέμμα και μου δημιούργησε φαντασιώσεις τρελές! Μακράν πιο εντυπωσιακή απ'ότι άλλο συνάντησα στον δρόμο μου για Χανιά!!

Να είσαι καλά να τη χαίρεσαι παλίκαρε, μακάρι να μου δωθεί η ευκαιρία να τη χαζέψω κι από κοντά!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	breva-1200-sport-red.jpg 
Προβολές:	291 
Μέγεθος:	39,8 KB 
ID:	195941

Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
    Και μερικές foto που ανεβάσανε.

http://vstromhellas.forumotion.com/f...opic-t7900.htm

http://vstromhellas.forumotion.com/f...opic-t7898.htm

http://vstromhellas.forumotion.com/f...opic-t7884.htm

Πολυ ωραιες φωτο... Μπραβο παιδια, χαιρομαι που περασατε καλα και δεν ακουσατε τις Κασσανδρες για κινδυνους, προβατα κτλ και το τολμησατε. Παντα τετοια Λιουλιο.

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Μπαλαλάικα Το avatar του/της miraze
    Αν και ακόμα δεν έχουμε επιστρέψει στις βάσεις μας καθώς το δικό μου 36 ωρο συνεχίστηκε μέχρι τη Βέροια και σήμερα το πρωί στην Ορεστιάδα ένα έχω να πώ..................... ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!

Ηταν μακράν το καλύτερο από όλα τα 36ωρα που έχω συμμετάσχει, και σύμφωνα με τα λόγια των Γρηγόρη κ Κυριάκου από την Κοζάνη που έχουν χάσει μόνο 1 από τα 13, η καλύτερη οργάνωση της λέσχης και οι πιό απολαυστικές διαδρομές.

Ο πύχης με αυτήν την διοργάνωση της λέσχης έχει ανέβει πολύ ψηλά και ήδη θα πρέπει να προβληματιστούν για τα επόμενα (χαίρομαι που δεν είμαι στην θέση τους )

Φωτό από εμένα και περισσότερα πράγματα όταν με το καλό γυρίσω Γιάννενα αύριο.
    Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί

Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
    Πολυ ωραιες φωτο... Μπραβο παιδια, χαιρομαι που περασατε καλα και δεν ακουσατε τις Κασσανδρες για κινδυνους, προβατα κτλ και το τολμησατε. Παντα τετοια Λιουλιο.
    καλημέρα.
    Φίλε μου αν διαβάσεις καλά θα δεις ότι εγω δεν πήρα μέρος .
    Πρωσοπικά θα ήθελα όταν θα πάρω μέρος σε ένα τέτοιο γεονός να το βγάλω εις πέρας .
    Επειδή δεν ήμουν σε θέση ...δεν .
    Είναι φοτο και βίντεο από το στρομ φόρουμ.
    Κάποια άλλη φοά ..ίσως

Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
    καλημέρα.
    Φίλε μου αν διαβάσεις καλά θα δεις ότι εγω δεν πήρα μέρος .
    Πρωσοπικά θα ήθελα όταν θα πάρω μέρος σε ένα τέτοιο γεονός να το βγάλω εις πέρας .
    Επειδή δεν ήμουν σε θέση ...δεν .
    Είναι φοτο και βίντεο από το στρομ φόρουμ.
    Κάποια άλλη φοά ..ίσως

Εδω να'μαστε καλα και παμε παρεα την αλλη φορα...

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Αμέ .

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    παρασκευη απογευμα κατεβηκα στο λιμανι και χαιρετισα τα παιδια γνωστα και μη που κατεβαινανε στη κρητη.ζηλεψα αλλα να μαστε καλα εχει 36ωρα ακομα να ζησουμε.

μιλησα κατα τη διαρκεια του σ/κ με ντιμζαμπ και μιραζ και η ζηλεια μεγαλωσε αλλα τους σκεφτομουνα και με ενα γλυκο χαμογελο και χαρα που περναγανε καλα.

το 13ο 36ωρο τελειωσε και πηγαν ΕΥΤΥΧΩΣ ολα καλα (απ οσο γνωριζω τουλαχιστον).βλεπω φωτο και βιντεα και ξερω πολυ καλα οτι το φιλινγκ δε μεταφερεται.οποτε δεν υπαρχει λογος να ζηλευω επιπλεον.απλα καθομαι και χαζευω αφηγησει και φωτογραφιες με τη σκεψη οτι ευτυχως δεν επιβαιβεωθηκαν οι φοβοι μου.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

... βλεπω φωτο και βιντεα και ξερω πολυ καλα οτι το φιλινγκ δε μεταφερεται.οποτε δεν υπαρχει λογος να ζηλευω επιπλεον.απλα καθομαι και χαζευω αφηγησει και φωτογραφιες .....
    +1

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Ρίξε μια ματιά εδώ.
    Μόλις μου ήρθε στο μυαλό ο Φάνης (guzzistas) που μάλλον συναντηθήκαμε αν και στα αντίθετα ρεύματα κυκλοφορίας κοντά στο Ηράκλειο το απόγευμα της Κυριακής. Αν δεν υπήρχε άλλη κοκκινόασπρη Breva στην παρέα τότε ήσουν στάνταρ εσύ, ρε Φάνη δεν παίζεται η κουκλάρα σου λέμε! Σε πέτυχα βγαίνοντας από στροφή με ολόκληρο κονβόι μπροστά μου και δεν πρόλαβα να χαιρετήσω, παρ'όλα αυτά η Guzzi μου μαγνήτισε το βλέμμα και μου δημιούργησε φαντασιώσεις τρελές! Μακράν πιο εντυπωσιακή απ'ότι άλλο συνάντησα στον δρόμο μου για Χανιά!!
    Να είσαι καλά να τη χαίρεσαι παλίκαρε, μακάρι να μου δωθεί η ευκαιρία να τη χαζέψω κι από κοντά!
    Μάκηηηη Γυρνάγαμε στο καράβι φίλε....
    Ηταν και άλλη μια, εγώ είχα κόκκινο μπουφάν... Οπως και να έχει.... ΚΡΗΤΗ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!!! Και ΚΡΗΤΕΣ υπέροχοι και οι πιο ζεστοί άνθρωποι που έχω γνωρίσει!
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ζηλεψα αλλα...
    Όταν φτάσεις καμιά φορά στο αμήν (στο πολύ αμήν, στον αμανέ και έτσι), σάλτα στο βαπόρι για Χανιά και τα λοιπά άστα επάνω μας.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
    εγώ είχα κόκκινο μπουφάν...
    Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί είδα εσένα λοιπόν, δεν είχα την τύχη να συναντήσω και τον δεύτερο αλλά απ'την άλλη καλύτερα γιατί θα είχα μεγάλο πρόβλημα στην οικονομική περίοδο που περνάμε τώρα..

Άμα κάτσω να γράψω για το τι υπέροχη εικόνα κατάφερα και κράτησα μέσα στα λίγα δευτερόλεπτα που είδα την "ηλεκτρίκ κοκκινίλα" μπροστά στον πρασινο-καφε-γκρίζο φόντο των λόφων και της ασφάλτου του νησιού δεν θά'χω τελειωμό, αρκεί να πω πως η εικόνα ήταν απ'τις ομορφότερες -αν όχι Ή ομορφότερη- που κράτησα μέσα μου στα όσα χρόνια αγαπάω αυτό που λέγεται "μοτοσυκλέτα"..

Απίστευτος!

Δεν μπορώ να επισυνάψω φώτο. why? σωστό μέγεθος και forma και δεν βγάζει μήνυμα λάθους.... Απλά δεν την εμφανίζει...

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    Δεν μπορώ να επισυνάψω φώτο. why? σωστό μέγεθος και forma και δεν βγάζει μήνυμα λάθους.... Απλά δεν την εμφανίζει...
    +125.. έσπαγα το κεφάλι μου χθες.. Πρόβλημα του φόρουμ και θα διορθωθεί..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Πρόβλημα του φόρουμ και θα διορθωθεί..
    Ακριβώς, έχουν ενημερωθεί οι admins και περιμένουμε

Μείνετε συντονισμένοι!(πάντα ήθελα να το πω αυτό)

Παρόμοια θέματα

1. Φάκελος: 14ο 36ωρο
    από miraze στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 389
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2011, 23:10
  2. 13ο 36ωρο 17-18 04 2010 by siraxanz
    από siraxanz στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2010, 22:55
  3. Επικίνδυνα σημεία*******φάκελος ΑΘΗΝΑ***μέρος Α΄΄
    από Gandalf dr685sm στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 17