μερικες φωτο κ απο μενα. Το Transalpακι μου εβγαλε το χρεος του και φετος
χμ μαλλον ειναι μεγαλες γισ να ανεβουν αλλα δεν το κατεχω κιολας το αθλημα με τα κομπιουτερ
οποιος ξερει ας πει πως
χμ μαλλον ειναι μεγαλες γισ να ανεβουν αλλα δεν το κατεχω κιολας το αθλημα με τα κομπιουτερ
οποιος ξερει ας πει πως
Καποτε ειχα χρονο,αλλα δεν ειχα χρημα.....
Τωρα δεν εχω ουτε χρονο,ουτε χρημα....
Ρίξε μια ματιά εδώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από pantheman
οποιος ξερει ας πει πως![]()
Μόλις μου ήρθε στο μυαλό ο Φάνης (guzzistas) που μάλλον συναντηθήκαμε αν και στα αντίθετα ρεύματα κυκλοφορίας κοντά στο Ηράκλειο το απόγευμα της Κυριακής. Αν δεν υπήρχε άλλη κοκκινόασπρη Breva στην παρέα τότε ήσουν στάνταρ εσύ, ρε Φάνη δεν παίζεται η κουκλάρα σου λέμε! Σε πέτυχα βγαίνοντας από στροφή με ολόκληρο κονβόι μπροστά μου και δεν πρόλαβα να χαιρετήσω, παρ'όλα αυτά η Guzzi μου μαγνήτισε το βλέμμα και μου δημιούργησε φαντασιώσεις τρελές! Μακράν πιο εντυπωσιακή απ'ότι άλλο συνάντησα στον δρόμο μου για Χανιά!!
Να είσαι καλά να τη χαίρεσαι παλίκαρε, μακάρι να μου δωθεί η ευκαιρία να τη χαζέψω κι από κοντά!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Και μερικές foto που ανεβάσανε.
http://vstromhellas.forumotion.com/f...opic-t7900.htm
http://vstromhellas.forumotion.com/f...opic-t7898.htm
http://vstromhellas.forumotion.com/f...opic-t7884.htm
Πολυ ωραιες φωτο... Μπραβο παιδια, χαιρομαι που περασατε καλα και δεν ακουσατε τις Κασσανδρες για κινδυνους, προβατα κτλ και το τολμησατε. Παντα τετοια Λιουλιο.![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Αν και ακόμα δεν έχουμε επιστρέψει στις βάσεις μας καθώς το δικό μου 36 ωρο συνεχίστηκε μέχρι τη Βέροια και σήμερα το πρωί στην Ορεστιάδα ένα έχω να πώ..................... ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Ηταν μακράν το καλύτερο από όλα τα 36ωρα που έχω συμμετάσχει, και σύμφωνα με τα λόγια των Γρηγόρη κ Κυριάκου από την Κοζάνη που έχουν χάσει μόνο 1 από τα 13, η καλύτερη οργάνωση της λέσχης και οι πιό απολαυστικές διαδρομές.
Ο πύχης με αυτήν την διοργάνωση της λέσχης έχει ανέβει πολύ ψηλά και ήδη θα πρέπει να προβληματιστούν για τα επόμενα (χαίρομαι που δεν είμαι στην θέση τους)
Φωτό από εμένα και περισσότερα πράγματα όταν με το καλό γυρίσω Γιάννενα αύριο.
Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί
καλημέρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Πολυ ωραιες φωτο... Μπραβο παιδια, χαιρομαι που περασατε καλα και δεν ακουσατε τις Κασσανδρες για κινδυνους, προβατα κτλ και το τολμησατε. Παντα τετοια Λιουλιο.![]()
Φίλε μου αν διαβάσεις καλά θα δεις ότι εγω δεν πήρα μέρος .
Πρωσοπικά θα ήθελα όταν θα πάρω μέρος σε ένα τέτοιο γεονός να το βγάλω εις πέρας .
Επειδή δεν ήμουν σε θέση ...δεν .
Είναι φοτο και βίντεο από το στρομ φόρουμ.
Κάποια άλλη φοά ..ίσως![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
καλημέρα.
Φίλε μου αν διαβάσεις καλά θα δεις ότι εγω δεν πήρα μέρος .
Πρωσοπικά θα ήθελα όταν θα πάρω μέρος σε ένα τέτοιο γεονός να το βγάλω εις πέρας .
Επειδή δεν ήμουν σε θέση ...δεν .
Είναι φοτο και βίντεο από το στρομ φόρουμ.
Κάποια άλλη φοά ..ίσως![]()
Εδω να'μαστε καλα και παμε παρεα την αλλη φορα...![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
παρασκευη απογευμα κατεβηκα στο λιμανι και χαιρετισα τα παιδια γνωστα και μη που κατεβαινανε στη κρητη.ζηλεψα αλλα να μαστε καλα εχει 36ωρα ακομα να ζησουμε.
μιλησα κατα τη διαρκεια του σ/κ με ντιμζαμπ και μιραζ και η ζηλεια μεγαλωσε αλλα τους σκεφτομουνα και με ενα γλυκο χαμογελο και χαρα που περναγανε καλα.
το 13ο 36ωρο τελειωσε και πηγαν ΕΥΤΥΧΩΣ ολα καλα (απ οσο γνωριζω τουλαχιστον).βλεπω φωτο και βιντεα και ξερω πολυ καλα οτι το φιλινγκ δε μεταφερεται.οποτε δεν υπαρχει λογος να ζηλευω επιπλεον.απλα καθομαι και χαζευω αφηγησει και φωτογραφιες με τη σκεψη οτι ευτυχως δεν επιβαιβεωθηκαν οι φοβοι μου.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
... βλεπω φωτο και βιντεα και ξερω πολυ καλα οτι το φιλινγκ δε μεταφερεται.οποτε δεν υπαρχει λογος να ζηλευω επιπλεον.απλα καθομαι και χαζευω αφηγησει και φωτογραφιες .....
![]()
ΜάκηηηηΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ρίξε μια ματιά εδώ.![]()
Μόλις μου ήρθε στο μυαλό ο Φάνης (guzzistas) που μάλλον συναντηθήκαμε αν και στα αντίθετα ρεύματα κυκλοφορίας κοντά στο Ηράκλειο το απόγευμα της Κυριακής. Αν δεν υπήρχε άλλη κοκκινόασπρη Breva στην παρέα τότε ήσουν στάνταρ εσύ, ρε Φάνη δεν παίζεται η κουκλάρα σου λέμε! Σε πέτυχα βγαίνοντας από στροφή με ολόκληρο κονβόι μπροστά μου και δεν πρόλαβα να χαιρετήσω, παρ'όλα αυτά η Guzzi μου μαγνήτισε το βλέμμα και μου δημιούργησε φαντασιώσεις τρελές! Μακράν πιο εντυπωσιακή απ'ότι άλλο συνάντησα στον δρόμο μου για Χανιά!!
Να είσαι καλά να τη χαίρεσαι παλίκαρε, μακάρι να μου δωθεί η ευκαιρία να τη χαζέψω κι από κοντά!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γυρνάγαμε στο καράβι φίλε....
Ηταν και άλλη μια, εγώ είχα κόκκινο μπουφάν... Οπως και να έχει.... ΚΡΗΤΗ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!!! Και ΚΡΗΤΕΣ υπέροχοι και οι πιο ζεστοί άνθρωποι που έχω γνωρίσει!
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Όταν φτάσεις καμιά φορά στο αμήν (στο πολύ αμήν, στον αμανέ και έτσι), σάλτα στο βαπόρι για Χανιά και τα λοιπά άστα επάνω μας.Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ζηλεψα αλλα...
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί είδα εσένα λοιπόν, δεν είχα την τύχη να συναντήσω και τον δεύτερο αλλά απ'την άλλη καλύτερα γιατί θα είχα μεγάλο πρόβλημα στην οικονομική περίοδο που περνάμε τώρα..Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
εγώ είχα κόκκινο μπουφάν...
Άμα κάτσω να γράψω για το τι υπέροχη εικόνα κατάφερα και κράτησα μέσα στα λίγα δευτερόλεπτα που είδα την "ηλεκτρίκ κοκκινίλα" μπροστά στον πρασινο-καφε-γκρίζο φόντο των λόφων και της ασφάλτου του νησιού δεν θά'χω τελειωμό, αρκεί να πω πως η εικόνα ήταν απ'τις ομορφότερες -αν όχι Ή ομορφότερη- που κράτησα μέσα μου στα όσα χρόνια αγαπάω αυτό που λέγεται "μοτοσυκλέτα"..
Απίστευτος!![]()
![]()
Δεν μπορώ να επισυνάψω φώτο. why? σωστό μέγεθος και forma και δεν βγάζει μήνυμα λάθους.... Απλά δεν την εμφανίζει...
+125.. έσπαγα το κεφάλι μου χθες..Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Δεν μπορώ να επισυνάψω φώτο. why? σωστό μέγεθος και forma και δεν βγάζει μήνυμα λάθους.... Απλά δεν την εμφανίζει...Πρόβλημα του φόρουμ και θα διορθωθεί..
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Ακριβώς, έχουν ενημερωθεί οι admins και περιμένουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Πρόβλημα του φόρουμ και θα διορθωθεί..![]()
![]()
![]()
Μείνετε συντονισμένοι!(πάντα ήθελα να το πω αυτό)![]()