Spam On
Εγω το αλλαξα αυτο ' ποιητικη αδεια'.Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock*
...if you can't do the time είναι.:a51:
Πειραζει?
Spam Off
Spam On
Εγω το αλλαξα αυτο ' ποιητικη αδεια'.Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock*
...if you can't do the time είναι.:a51:
Πειραζει?
Spam Off
Στις θεωρητικές ερωτήσεις στο δίπλωμα είχες δικαίωμα για ένα λάθος. Την περίοδο που έκανα τα μαθήματα για το δίπλωμα μου είχε πει ένας φίλος: "ένα αρκεί". Και είναι ακριβώς έτσι. Ένα κόκκινο ή ένα στοπ αρκεί για να σε σκοτώσει ή να σε κάνει φονιά και να καταστρέψεις δύο οικογένειες.
Όταν περνάς ένα κόκκινο τρία πράγματα μπορούν να συμβούν, το ένα είναι τίποτα, το δεύτερο είναι αυτό που έγινε με τον Xrated, το τρίτο βγαίνει και αυτό σε κόκκινο...
Και ναι εγώ δεν έχω περάσει ποτέ στοπ χωρίς να το δω. Κόκκινο πέρασα μια φορά στη Βουλιαγμένης με αυτοκίνητο και κατευθείαν σκέφτηκα μ@λ@κ@ τι έκανες; Τι μπορούσε να συμβεί; Και προσέχω περισσότερο πλέον και δεν το έχω ξανακάνει.
Επίσης, θέλω να πιστεύω ότι ένας άνθρωπος που έχει κάνει ήδη μια κίνηση και γράφει σε ένα φόρουμ με συχνότητα περίπου μέρα παρά μέρα μπορεί να σκεφτεί δυο πράγματα και να καταλάβει όταν κάνει κάτι λάθος και να βελτιωθεί.
Δεν είμαστε εδώ να λέμε μόνο τι εξάτμιση θα βάλεις για να πάρεις άλλα πέντε άλογα..
Πέρυσι μΕ πήρανε πινακίδες και δίπλωμα επειδήΣ έκανα μια αναστροφή με κουτί...
την οποία δεν θα την έκανα αν δεν ''μπούκωνε'' από δυό μαλ@κες ο κάθετος που ήθελα να μπώ.
Στην άκρια ήσαντΕ στημένα δυό περιπολικά και ήδη μου βγάζαν τις πινακίδες πριν ακόμη σταματήσω.
Σαφέστατα παραδέχθηκα την αναστρόφα, όπως και είδαν το γιατί το έκανα.
Μου συνέστησαν από μόνοι τους να το μεταφέρω στον δκτή τους ''μήπως κάνει κάτι''.
Πέρασα από τον δκτή ο οποίος με δέχθηκε αμέσως σχεδόν και του εξήγησα γιατί και πώς.
Του ζήτησα τις πινακίδες πίσω μόνο -και αυτό γιατί δεν ήταν δικό μου.
Το σκέφτηκε για μιά στιγμή, με καλοκοίταξε και μου είπε: ''πηγαινε να τις πάρεις τώρα''.
![]()
![]()
(φυσικά οδηγούσα και τον υπόλοιπο μήνα).
Κανε οτι καταλαβαινεις. Απλα, κανε μας την χαρη και μην ξαναπνιξεις πορτοκαλοκοκκινο.
done.
E, μπoρεί αυτός να έκανε τo λάθoς πoυ δικαιoύνταν στην ερώτηση για τoυς σηματoδότες! Aμάν πια! Mην είστε τόσo επικριτικοί, υποκριτές και κρητικοί!Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Στις θεωρητικές ερωτήσεις στο δίπλωμα είχες δικαίωμα για ένα λάθος. Την περίοδο που έκανα τα μαθήματα για το δίπλωμα μου είχε πει ένας φίλος: "ένα αρκεί". Και είναι ακριβώς έτσι. Ένα κόκκινο ή ένα στοπ αρκεί για να σε σκοτώσει ή να σε κάνει φονιά και να καταστρέψεις δύο οικογένειες.
Ρε παιδια οτι εκανα μαλακια το ξερω.Αλλα για ελεος μην ακουω οτι καλα μου εκαναν γιατι ειμαι ενας μελλοντικος δολοφονος και τετοια.Νιωθω να οδηγαω πολυ περισσοτερο συγκριτικα με καποιους και καποιες που ας ακολουθουν πληρως τον κοκ βλεπεις οτι δεν ξερουν να οδηγησουν γενικοτερα.Οσον αφορα τον εξυπνακια-παντογνωστη στην αρχη που ειπε οτι εβγαλα παρανομα το διπλωμα υποψιν οτι στα νεα διπλωματα οταν βγαζεις πρωτα μηχανη και μετα αυτοκινητο το 2ο εχει και της μηχανης πανω.Μου πηραν το δευτερο και εμεινα με το πρωτο.Εγω ξεκινησα το θεμα για να παραθεσουν ατομα τις εμπειριες τους και οχι να μαζεψω γνωμες ποσο μαλακας ειμαι.Παρολαυτα αν κανεις νομιζει οτι δεν θα προκαλεσει ποτε ατυχημα μιας και οδηγαει καταπληκτικα τοτε ας παραθεσει και αλλα ποστ κραξιματος.Συνοπτικα,και για να μην παρεξηγηθω.Ναι,εκανα μαλακια, το ξερω, δεν χρειαζομαι επιβεβαιωση.ευχαριστω οσουν παρεμειναν στο θεμα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
Ρε παιδια οτι εκανα μαλακια το ξερω.Αλλα για ελεος μην ακουω οτι καλα μου εκαναν γιατι ειμαι ενας μελλοντικος δολοφονος και τετοια.Νιωθω να οδηγαω πολυ περισσοτερο συγκριτικα με καποιους και καποιες που ας ακολουθουν πληρως τον κοκ βλεπεις οτι δεν ξερουν να οδηγησουν γενικοτερα.Οσον αφορα τον εξυπνακια στην αρχη που ειπε οτι εβγαλα παρανομα το διπλωμα υποψιν οτι στα νεα διπλωματα οταν βγαζεις πρωτα μηχανη και μετα αυτοκινητο το 2ο εχει και της μηχανης πανω.Μου πηραν το δευτερο και εμεινα με το πρωτο.Εγω ξεκινησα το θεμα για να παραθεσουν ατομα τις εμπειριες τους και οχι να μαζεψω γνωμες ποσο μαλακας ειμαι.Παρολαυτα αν κανεις νομιζει οτι δεν θα προκαλεσει ποτε ατυχημα μιας και οδηγαει καταπληκτικα τοτε ας παραθεσει και αλλα ποστ κραξιματος.Συνοπτικα,και για να μην παρεξηγηθω.Ναι,εκανα μαλακια, το ξερω, δεν χρειαζομαι επιβεβαιωση.ευχαριστω οσουν παρεμειναν στο θεμα.
Για το τι γίνεται με τις κλήσεις και τις ενστάσεις δεν έχω ιδέα. Παρακάτω διάβασε αν θες τα πέντε πράματα που θέλω να πω.Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
Ρε παιδια οτι εκανα μαλακια το ξερω.Αλλα για ελεος μην ακουω οτι καλα μου εκαναν γιατι ειμαι ενας μελλοντικος δολοφονος και τετοια.Νιωθω να οδηγαω πολυ περισσοτερο συγκριτικα με καποιους και καποιες που ας ακολουθουν πληρως τον κοκ βλεπεις οτι δεν ξερουν να οδηγησουν γενικοτερα.Οσον αφορα τον εξυπνακια-παντογνωστη στην αρχη που ειπε οτι εβγαλα παρανομα το διπλωμα υποψιν οτι στα νεα διπλωματα οταν βγαζεις πρωτα μηχανη και μετα αυτοκινητο το 2ο εχει και της μηχανης πανω.Μου πηραν το δευτερο και εμεινα με το πρωτο.Εγω ξεκινησα το θεμα για να παραθεσουν ατομα τις εμπειριες τους και οχι να μαζεψω γνωμες ποσο μαλακας ειμαι.Παρολαυτα αν κανεις νομιζει οτι δεν θα προκαλεσει ποτε ατυχημα μιας και οδηγαει καταπληκτικα τοτε ας παραθεσει και αλλα ποστ κραξιματος.Συνοπτικα,και για να μην παρεξηγηθω.Ναι,εκανα μαλακια, το ξερω, δεν χρειαζομαι επιβεβαιωση.ευχαριστω οσουν παρεμειναν στο θεμα.
Εγώ προσωπικά ούτε να σε προσβάλω ήθελα ούτε να το παίζω έξυπνος. Έχεις γραφτεί στο forum εννιά μήνες περίπου και έχεις 160 δημοσιεύσεις. Αυτό σημαίνει ότι παρακαλουθείς το forum καθημερινά. Το οποίο με τη σειρά του σημαίνει ότι το ψάχνεις το θέμα οδήγηση και μηχανάκι και καλά κάνεις. Και το πιστεύω ότι είσαι πάνω από το μέσο όρο οδηγού και όλων αυτών που βλέπεις γύρω σου. Και εγώ το ίδιο αισθάνομαι για τον εαυτό μου. Απλά προσπάθησε κάθε φορά να σκέφτεσαι ξεχωριστά κάθε τι αν είναι σωστό ή λάθος. Το ότι η πλειοψηφία είναι όπως είναι, ενώ εγώ κι εσύ καλύτεροι, δεν σημαίνει ότι πρέπει να μας χαριστεί ένα λάθος μας.![]()
Για το κόκκινο κράζουνε πολλοί επειδή είναι από τις σοβαρότερες παραβάσεις. Δεν είναι παρκάρισμα στο πεζοδρόμια ή διήθηση ή εξάτμιση που το κουβεντιάζουμε το θέμα. Αλλά βλέπω ότι αυτό το καταλαβαίνεις από μόνος σου και είναι καλό. Μπράβο σου κιόλας που παραδέχεσαι και δε λες μα και μου, να ήταν πορτοκαλί κλπ.
Τα 350 τσούζουν το καταλαβαίνω, κι εγώ φοιτητής είμαι και συντηρώ τη μηχανή με δικά μου χρήματα. Απλά αυτό είναι και το νόημα του προστίμου. Αν ήταν 10 ευρώ δεν θα ένοιαζε κανένα. Για εμένα τα χρήματα θα έπρεπε να ήταν η αφορμή να προβληματιστείς, όχι ο λόγος για να μην ξαναπεράσεις με κόκκινο. Το κόκκινο δεν πρέπει να το περνάει ο καθένας επειδή κατανοεί το λόγο που υπάρχει εκεί και τι εξυπηρετεί.
Όλα αυτά τα γράφω επειδή πιστεύω ότι σκαμπάζεις πέντε πράγματα και σκέφτεσαι. Αν πίστευα ότι είσαι π@π@ρ@ς που κοιτάει πως θα τη βολέψει επειδή του έκατσε η στραβή δεν θα ασχολιόμουν.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Για το τι γίνεται με τις κλήσεις και τις ενστάσεις δεν έχω ιδέα. Παρακάτω διάβασε αν θες τα πέντε πράματα που θέλω να πω.
Εγώ προσωπικά ούτε να σε προσβάλω ήθελα ούτε να το παίζω έξυπνος. Έχεις γραφτεί στο forum εννιά μήνες περίπου και έχεις 160 δημοσιεύσεις. Αυτό σημαίνει ότι παρακαλουθείς το forum καθημερινά. Το οποίο με τη σειρά του σημαίνει ότι το ψάχνεις το θέμα οδήγηση και μηχανάκι και καλά κάνεις. Και το πιστεύω ότι είσαι πάνω από το μέσο όρο οδηγού και όλων αυτών που βλέπεις γύρω σου. Και εγώ το ίδιο αισθάνομαι για τον εαυτό μου. Απλά προσπάθησε κάθε φορά να σκέφτεσαι ξεχωριστά κάθε τι αν είναι σωστό ή λάθος. Το ότι η πλειοψηφία είναι όπως είναι, ενώ εγώ κι εσύ καλύτεροι, δεν σημαίνει ότι πρέπει να μας χαριστεί ένα λάθος μας.![]()
Για το κόκκινο κράζουνε πολλοί επειδή είναι από τις σοβαρότερες παραβάσεις. Δεν είναι παρκάρισμα στο πεζοδρόμια ή διήθηση ή εξάτμιση που το κουβεντιάζουμε το θέμα. Αλλά βλέπω ότι αυτό το καταλαβαίνεις από μόνος σου και είναι καλό. Μπράβο σου κιόλας που παραδέχεσαι και δε λες μα και μου, να ήταν πορτοκαλί κλπ.
Τα 350 τσούζουν το καταλαβαίνω, κι εγώ φοιτητής είμαι και συντηρώ τη μηχανή με δικά μου χρήματα. Απλά αυτό είναι και το νόημα του προστίμου. Αν ήταν 10 ευρώ δεν θα ένοιαζε κανένα. Για εμένα τα χρήματα θα έπρεπε να ήταν η αφορμή να προβληματιστείς, όχι ο λόγος για να μην ξαναπεράσεις με κόκκινο. Το κόκκινο δεν πρέπει να το περνάει ο καθένας επειδή κατανοεί το λόγο που υπάρχει εκεί και τι εξυπηρετεί.
Όλα αυτά τα γράφω επειδή πιστεύω ότι σκαμπάζεις πέντε πράγματα και σκέφτεσαι. Αν πίστευα ότι είσαι π@π@ρ@ς που κοιτάει πως θα τη βολέψει επειδή του έκατσε η στραβή δεν θα ασχολιόμουν.![]()
![]()
Μακάρι να σκέφτονταν όλοι έτσι!
Εντάξει φίλε μ' αρέσει ο αυτοσχεδιασμός σου, απλώς είπα πως είναι το σωστό!Αρχικά δημιουργήθηκε από vrider
Spam On
Εγω το αλλαξα αυτο ' ποιητικη αδεια'.
Πειραζει?
Spam Off
Αλλά όχι πως καταργήθηκε κιόλας από το αμερικανικό υπουργείο παιδείας!![]()
Ναι αλλα για να παρεις το δευτερο που εχει και τα 2 πανω πρεπει να παραδωσεις το πρωτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
Οσον αφορα τον εξυπνακια-παντογνωστη στην αρχη που ειπε οτι εβγαλα παρανομα το διπλωμα υποψιν οτι στα νεα διπλωματα οταν βγαζεις πρωτα μηχανη και μετα αυτοκινητο το 2ο εχει και της μηχανης πανω.
Στο ζητανε στο γραφειο Συγκοινωνιων υποχρεωτικα.Αρα ή καποιος υπαλληλος δεν εκανε σωστα την δουλεια του ή εσυ με "πλαγιο τροπο" το εχεις κρατησει...Κ αφου σκεφτεσε να το χρησιμοποιησεις παρανομα για να οδηγας,τι θες να σου πουμε δλδΟτι πολυ καλα θα κανεις ....
![]()
Αλλα φυσικα ,Ελλην ειμαστε,παντα ψαχνουμε την λαμογια για να γλιτωσουμε...
Κ ειμαι σιγουρος οτι αν σε ειχε τρακαρει καποια θειτσα που θα ειχε περασει με κοκκινο,δεν θα σε νοιαζε καθολου αν θα σου κλαιγονταν και αν θα αναγνωριζε την μαλακια της...Θα προσπαθουσες να την σκισεις...!
Ειλικρινα ειμαι περιεργος να ακουσω ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ θα πεις στον διοικητη που περασες με κοκκινο....Γιατι δεν το εκανες καταλαθος οπως λες,εν γνωση σου περασες...Αν ερχοσουν τεζα και δεν προλαβαινες να φρεναρεις γιατι δεν ηξερες το φαναρι και για να μην ρισκαρεις πτωση περνουσες,θα ελεγα δεν παει στο διαολο.Αλλα εσυ δεν εκανες αυτο![]()
Το προβλημα μου δεν ειναι η μαλακια που εκανες.Ολοι οσοι οδηγαμε καποια στιγμη το εχουμε κανει/θα το κανουμε...Ανθρωπινα ειναι τα λαθη!!!Αλλα μετα δεν θα παμε να κλαφτουμε και στον διοικητη...![]()
![]()
Αφου την εκανες την μαλακια να την πληρωσεις...
![]()
Πρέπει κάποτε να σταματήσει το φαινόμενο, όταν μας λένε για τρίτους που έκαναν εξόφθαλμες παρανομίες κάθε είδους και κατάφεραν να βγουν ασπροπρόσωποι χωρίς να πληρώσουν κανενός είδους τίμημα, να ανασηκώνουμε τους ώμους και να λέμε "καλως ήρθες στην Ελλάδα" κ.ά, τέτοια χαριτωμένα, αλλά όταν αφορά εμάς τους ίδιους να ψάχνουμε όλες τις πιθανές διεξόδους για να αποφύγουμε τις συνέπειες των πράξεών μας, όταν αυτές αφορούν το τομάρι μας.
Πες ευχαριστώ στον τροχονόμο και φύγε. Έσφαλες; Αυτή είναι η τιμωρία σου. Προσωπικά θέλω ο συμπολίτης μου, που θα βρεθεί σε ανάλογες συνθήκες, να σκεφτεί "ας πατήσω το φρένο καλύτερα, μην τυχόν και χτυπήσω κάνέναν πεζό".
Εφόσον όμως δε ζούμε σε έναν αγγελικά πλασμένο κόσμο, τότε και το "ας πατήσω φρένο, μην τυχόν και μου χώσουν κι άλλο τριακοσάρι στον πισινούλη", προσωπικά μου αρκεί!
δεν ελεγα για σενα φιλε μου που εκανες τον εξυπνο συμφωνω με οσα λες και σε ευχαριστω...Γενικα δεν κανω τετοιες μαλακιες απλα βλεποντας τον αλλον με το φορτηγο να στριβει παναργα μπροστα μου τον πηρα σαν καλυψη και εστριψα και εγω..λαθοςΑρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Για το τι γίνεται με τις κλήσεις και τις ενστάσεις δεν έχω ιδέα. Παρακάτω διάβασε αν θες τα πέντε πράματα που θέλω να πω.
Εμενα δεν μου ζητησαν κανενα διπλωμα.Αυτο με τους Ελληνες εχει καταντησει κουραστικο πιστευω.Και να θα παω να πω δικαιλογια για να αποφυγω το προστιμο γιατι δεν μου περισευουν τα λεφτα και ΝΑΙ επρεπε να το σκεφτω αυτο πριν κανω την μαλακια,κακως που δεν το εκανα αλλα μου δινεται ενα περιθωριο.Και σου θετω το εξης ερωτημα,αν εισαι τοσο ηθικος και υποστηριζεις το "εσφαλα,θα πληρωσω".Κανεις μια παρανομια και σου ερχεται ενα προσθιμο 1000Ε.Και εκεινη τη στιγμη περναω εγω ο αστυνομικος ο κολλητος σου και σου λεω "ελα ρε μαλακα σιγα περνα απο το τμημα να στη σβησω απλα μην το ξανακανεις".Τι κανεις? Ειλικρινα παρακαλωΑρχικά δημιουργήθηκε από camen
Ναι αλλα για να παρεις το δευτερο που εχει και τα 2 πανω πρεπει να παραδωσεις το πρωτο.
Στο ζητανε στο γραφειο Συγκοινωνιων υποχρεωτικα.Αρα ή καποιος υπαλληλος δεν εκανε σωστα την δουλεια του ή εσυ με "πλαγιο τροπο" το εχεις κρατησει...Κ αφου σκεφτεσε να το χρησιμοποιησεις παρανομα για να οδηγας,τι θες να σου πουμε δλδΟτι πολυ καλα θα κανεις ....
![]()
Αλλα φυσικα ,Ελλην ειμαστε,παντα ψαχνουμε την λαμογια για να γλιτωσουμε...
Κ ειμαι σιγουρος οτι αν σε ειχε τρακαρει καποια θειτσα που θα ειχε περασει με κοκκινο,δεν θα σε νοιαζε καθολου αν θα σου κλαιγονταν και αν θα αναγνωριζε την μαλακια της...Θα προσπαθουσες να την σκισεις...!
Ειλικρινα ειμαι περιεργος να ακουσω ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ θα πεις στον διοικητη που περασες με κοκκινο....Γιατι δεν το εκανες καταλαθος οπως λες,εν γνωση σου περασες...Αν ερχοσουν τεζα και δεν προλαβαινες να φρεναρεις γιατι δεν ηξερες το φαναρι και για να μην ρισκαρεις πτωση περνουσες,θα ελεγα δεν παει στο διαολο.Αλλα εσυ δεν εκανες αυτο![]()
Το προβλημα μου δεν ειναι η μαλακια που εκανες.Ολοι οσοι οδηγαμε καποια στιγμη το εχουμε κανει/θα το κανουμε...Ανθρωπινα ειναι τα λαθη!!!Αλλα μετα δεν θα παμε να κλαφτουμε και στον διοικητη...![]()
![]()
Αφου την εκανες την μαλακια να την πληρωσεις...
![]()