Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 6 από 6

Θέμα: ΑΓΡΑΦΑ

κοκορετσι μελος Το avatar του/της intruder

ΑΓΡΑΦΑ

ΕΧΩ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΙΣ ΠΙΝΔΟΥ ΕΙΤΕ ΜΕ ΜΟΤΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΜΑΞΙ ΕΙΤΕ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ.ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΜΟΥ ΠΟΘΟΣ Κ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ.ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΕΩΣ ΤΟ ΚΕΡΑΣΟΒΟ Κ ΕΩΣ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΣΟΔΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙΧΕ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ (ΓΙΑ 1ΜΑΓΙΑ).ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΝΕΡΟΦΑΓΙΕΣ ΛΑΣΠΕΣ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΥΣ ΧΕΙΜΑΡΟΥΣ ΚΤΛ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΔΕΝ ΧΟΡΑΤΕΥΕΙ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Δ/Ν ΣΕ ΣΚΗΝΗ ΣΤΑ ΕΠΙΝΙΑΝΑ Η ΑΓΡΑΦΑ Κ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΩ ΜΑΡΑΘΟ Κ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΒΑΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΕΙΣΟΔΟ ΑΠΟ ΝΟΜΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.........Κ ΜΗΝ ΜΕ ΒΡΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ(?) ΜΕ STREET K CHOOPER.TΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ Η ΘΑ ΜΑΣ ΓΕΛΑΕΙ Κ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΜΕ ΤΗΝ (ΑΣΚΟΠΗ?) ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΜΑΣ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

Παλαιό μέλος
    Με τι θα την κανετε; Και τετοια εποχη;Ο Δημος Αγραφων ειναι ο μοναδικος δημος στην Ε.Ε. που δεν εχει ασφαλτο Ο δημος φροντιζει να κρατα τους δρομους ανοικτους.ΠΡΟΣΟΧΗ: Αλλο ανοικτος και αλλο δυσβατος.Επειτα στη Καρδιτσα μπορει να εχει αιθριο καιρο και στο βουνο να ριχνει αδιαλειπτος καρεκλες.
    screw the limits
    FREE 2 RIDE
    roadbook holders

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska

Re: ΑΓΡΑΦΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από intruder
    ΕΧΩ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΙΣ ΠΙΝΔΟΥ ΕΙΤΕ ΜΕ ΜΟΤΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΜΑΞΙ ΕΙΤΕ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ.ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΜΟΥ ΠΟΘΟΣ Κ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ.ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΕΩΣ ΤΟ ΚΕΡΑΣΟΒΟ Κ ΕΩΣ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΣΟΔΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙΧΕ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ (ΓΙΑ 1ΜΑΓΙΑ).ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΝΕΡΟΦΑΓΙΕΣ ΛΑΣΠΕΣ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΥΣ ΧΕΙΜΑΡΟΥΣ ΚΤΛ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΔΕΝ ΧΟΡΑΤΕΥΕΙ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Δ/Ν ΣΕ ΣΚΗΝΗ ΣΤΑ ΕΠΙΝΙΑΝΑ Η ΑΓΡΑΦΑ Κ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΩ ΜΑΡΑΘΟ Κ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΒΑΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΕΙΣΟΔΟ ΑΠΟ ΝΟΜΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.........Κ ΜΗΝ ΜΕ ΒΡΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ(?) ΜΕ STREET K CHOOPER.TΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ Η ΘΑ ΜΑΣ ΓΕΛΑΕΙ Κ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΜΕ ΤΗΝ (ΑΣΚΟΠΗ?) ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΜΑΣ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ
    Ο Vstrommer71 είναι λάτρης και μέγας γνώστης της περιοχής. Ρώτησέ τον θα σε κατατοπίσει απόλυτα και άκουσε με ευλάβεια αυτά που θα σου πει.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Αγροτικό Μέλος Το avatar του/της anwrimos
    Έκανα τη διαδρομή φέτος το Πάσχα αλλά με αγροτικό 4χ4. Ο δρόμος είναι σε πολύ καλή κατάσταση αλλά δεν νομίζω να το τολμούσα με στρήτ μηχανάκι. Ένα ονοφάκι δεν έχει κανένα πρόβλημα. Φαντάσου ότι στα Άγραφα συνάντησα Audi S3!! Απο Καρδίτσα ακολουθείς ταμπέλες προς σιδηροδρομικό σταθμό και μετά προς Καλλίθηρο. Στο Καλλίθηρο βάζεις υποχρεωτικά βενζίνη!!!!!!! Ακολουθείς πάντα ταμπέλες προς Ίταμο, Καστανιά, Ανθηρό, Φράγμα. Αρχίζεις ανεβαίνεις και στη διασταύρωση της Μούχας ακολουθείς το δρόμο αριστερά προς Ανθηρό, Ίταμο. Στη διασταύρωση του Ιτάμου συνεχίζεις ευθεία προς Ανθηρό και μετα απο 5-6 χιλιόμετρα έχει ταμπέλες προς Δασικό χωριό όπου και ακολουθείς. Απο εκεί και πέρα αρχίζουν οι ταμπέλες προς Άγραφα. Απο την αρχή του χωματόδρομου, τα Άγραφα είναι περίπου 30 χλμ. Εγώ απο εκεί ακολούθησα τον "κεντρικό" προς Καρπενήσι οπότε δεν μπορώ να σε πληροφορήσω για τα άλλα μέρη που ζητάς. Σύνολο χωματόδρομου περίπου 70 χλμ (Δασικό χωριο - Αγραφα - Καρπενήσι). Δεν βγαίνεις ακριβώς Καρπενήσι αλλά στο δρόμο που πάει προς Αγρίνιο. Σίγουρα θα το ευχαριστηθείτε μιας και τα μέρη είναι εκπληκτικά αλλά κοιτάξτε το θέμα διαμονής και ανεφοδιασμών. Πάντως το οδικό δίκτυο είναι σε αρκετά καλή κατάσταση δεδομένου υψομέτρου αλλά και πάλι σου αναφέρω ότι το ιδανικό είναι ονοφάκι το στητ θα ταλεπωρηθέι αρκετά. Δεν έχει νεροφαγώματα φαντάσου ότι και αυτοκίνητα χωρίς τετρακίνηση πηγαίνανε άνετα.
    Σε παραπέμπω σε εντουράδες για περίσσότερες ινφο!
    Απο εμένα καλό ταξίδι και πολλές πολλές φωτό!!!!!!!!!!!!!!
    Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό

Γιάννης

Μιας και ειναι το χωριο μου τα επινιανα θα σου ελεγα οτι οντος ο δρομος ειναι ολο πετρες και και γενικα δυσβατος αλλα θα ανταμιφθεις απο την φυση και το ελατο θα σου αρεσει παρα πολυ,και απο καρπενησι πας.

κοκορετσι μελος Το avatar του/της intruder
    αυριο πρωι φευγουμε...........αλλλα με κουτι.δεν πειραζει θα κανουμε κ ανιχνευση τοπου για την επομενη φορα.........

ΠΟΛΥ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΣΑΣ ΚΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ ΜΑΣ

Παρόμοια θέματα

1. ΣΤΑ ΑΓΡΑΦΑ...
    από Vstrommer71 στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2006, 00:40
  2. Απαντήσεις: 276
    Τελευταίο μήνυμα: 19/07/2006, 04:33
  3. Απαντήσεις: 66
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2006, 07:36
  4. Χειμωνιατικα Αγραφα
    από crs-k στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 145