Καλησπέρα!Θέλω να πάρω αυτό το κράνoς.Uvex Wing RS 745
Τι άποψη έχετε;Είναι καλό;Το θέλω και για ταξίδια και για την πόλη.
Το έχω βρεί προσφορά στα 198ε.Έχω μια V-STROM 650
Το έχω βρεί προσφορά στα 198ε.Έχω μια V-STROM 650
Το συγκεκριμένο δεν το ξέρω αλλα για καλά και φτηνά κράνη καλύτερα να κοιτάξεις NOLAN ή SUOMYΑρχικά δημιουργήθηκε από Bogan
Το έχω βρεί προσφορά στα 198ε.Έχω μια V-STROM 650![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
Και επισης φτηνα και καλα κοιτα για HJC. τετοιο εχω και εγω κανενα προβλημα εως τωρα![]()
http://www.coloriposto.gr/posto/gr/Posto.asp
Κατα τους αλλους..
Ευθειακιας, εποχιακος, coolatza, κρυφοκουτακιας!
Πολύ καλό κράνος.
Εξαιρετική ειδικά η ζελατίνα
Σχετικά ελαφρύ και καλό σχετικά στις μεγάλες ταχύτητες.
Νομίζω πολύ καλό value for money που λένε και στο χωριό μου
![]()
Ευχαριστώ πολύ!Θα πάω να ρίξω μια ματιά και για κανένα SHOEI αλλα μάλλον θα καταλήξω στο UVEX.Τα HJC πήγα και τα είδα αλλά δεν ήταν σαν τα uvex.20 με 30 ευρω διαφορά εχουν οποτε λέω καλύτερα να πάρω το uvex
Προσωπικα πρόσφατα πήρα το 1ο μου UVEX. (Onyx Carbon).
Η ζελατίνα απλά δεν παιζΕται!
Από ποιότητα κατασκευής; είναι γερμανικό και υπερκαλύπτει ECE22.05.
Ίσως λίγο πιο θορυβώδες από το XR1000 που είχα πριν, αλλά είναι κορυφαία η ποιότητά τους.
Πιστεύω λοιπόν ότι και το 745 (το οποίο το έβγαζαν κ σε κάρμπον) θα είναι μια χαρα!
Inochi, ρε!
Για οσο.
Καταρχην διαβασε αυτο http://www.moto.gr/forums/showthread...F1%E1%ED%EF%F2Τα HJC πήγα και τα είδα αλλά δεν ήταν σαν τα uvex.20 με 30 ευρω διαφορά εχουν οποτε λέω καλύτερα να πάρω το uvex
Δηλαδη το uvex σου κάθισε καλυτερα στο κεφαλι ? αν θες να πεις αυτο πασο.. αλλα αν πιστευεις οτι θα ειναι καλύτερο για 20 ευρο .. τωρα τι να σου πω, δεν εχω και τα HJC ουτε έμπορας ειμαι. καλες αγορες οτι και να αποφασίσεις !
Κατα τους αλλους..
Ευθειακιας, εποχιακος, coolatza, κρυφοκουτακιας!
παιζουν και αγγελιες ,παρα πολυ καλα σε σουπερ τιμες .......
Πολυ καλη αεροδυναμικη, και καλο αερισμο πραγμα που το κανει θορυβωδες
Στο 740 (το 2006-07) ειχαν θεμα με τις ζελατινες ειτε ημιφυμε ειτε φυμε ειτε καθρεφτη.
Ελπιζω οτι αλλαξαν πλεον ή ελπιζω οτι τελειωσε η ελλατωματικη παρτιδα. (πηρε φιλος μεταχειρισμενη απο καποιο παλικαρι απο το φορουμ, και οταν πηγε να τη καθαρισει με νερακι εφυγε ολος ο καθρεφτης)
Τη πηγε στο πρωτο μοτομαρκετ που βρηκε στο δρομο του και του την αλλαξαν no questions asked
Πολυ καλη τιμη για κρανος 3-composite
Kαλοφορετο
και γω αυτο εχω
αλλα δεν εχω μεινει ευχαριστημενος πρωτα απο τον εξαερισμο σχεδον καθολου..
και δευτερο που συνεβη μετα, το οτι ο πανο εξαερισμος εφυγε-εσπασε το καπακι και αναγκαστηκα να το κολησω γιατι ηταν χειμωνας και εμπαζε
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας!τελικά το πήρα σήμερα!μου έκατσε μια χαρά στο κεφάλι μου και για τα λεφτά που είχα πιστεύω οτι είναι μία χαρά!Όσο για το εξαερισμό το γνωρίζω οτι δεν ειναι και ο ποιο καλός.μου το άφησε 180 ευρώ τελικά.το ΗJC δεν μου καθόταν και τόσο καλά.το xs με εσφηγγε και το s ήταν λίγο χαλαρό.οπότε αποφάσησα το uvex.θα το δοκιμάσω και θα δω αν έκανα καλά και το πήρα.Και πάλι ευχαριστώ ολους σας!
Καλοφόρετο και αχρείαστο!![]()
![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
ηταν το πρωτο κρανος που πηρα...σουπερ...τωρα το φοραει ο αδερφος μου...δεν εσπασε δεν ραγισε δεν ετριξε.....τιποτα.....απλα το εδωσα στον αδερφο γιατι δεν ειχε λεφτα για να παρει...