περαστικα ρε μαν!
πολυ κριμα!
παει ο ληστης δηλ?
περαστικα ρε μαν!
πολυ κριμα!
παει ο ληστης δηλ?
περαστικά βρε παλικάρι μου μην σε νοιάζουν τα σίδερα!!!καλό κουράγιο και καλή ανάρρωση να εισαι παντα καλά
ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΩ!!!!
σιδερενιος φιλε!![]()
![]()
![]()
Φίλε περαστικά, σε καταλαβαίνω απόλυτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
τον ασθενη τον τσακισε ενας γερος στην Αττικη οδο παρασκευη μεσημερι απο βλακεια. δεν εχω παει να τον δω ακομα. εγω εσπασα δεξι χερι, το εγχειρησα, ολα οκ, αλλα 2,5 μηνες εκτος μαχης... χανω ολη τη σεζον track day γμτ! φωτογραφιες στο σχετικο θρεντ οταν παω τροχαια αττικης οδου για καταθεση. κριμα!![]()
και αν δεν φτιαχνεται, αντε να αποφασισω τι θα παρω μετα...![]()
Είμαι ήδη 2 μήνες με σπασμένο χέρι (δεν παίρνει χειρουργείο) και έχω ακόμα δρόμο..
Να κοιτάς εκεί που θέλεις να πας , αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς.
ΤDM 850.
οχι ρε φιλε...
στεναχωρηθηκα τωρα...![]()
περαστικα και καλη και γρηγορη αναρρωση...![]()
περαστικα φιλε....καλη και συντομη αναρωση...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
τον ασθενη τον τσακισε ενας γερος στην Αττικη οδο παρασκευη μεσημερι απο βλακεια. δεν εχω παει να τον δω ακομα. εγω εσπασα δεξι χερι, το εγχειρησα, ολα οκ, αλλα 2,5 μηνες εκτος μαχης... χανω ολη τη σεζον track day γμτ! φωτογραφιες στο σχετικο θρεντ οταν παω τροχαια αττικης οδου για καταθεση. κριμα!![]()
και αν δεν φτιαχνεται, αντε να αποφασισω τι θα παρω μετα...![]()
Φίλε περαστικά μέσα από την καρδιά μου.
Με το καλό γερός και πάνω στη μηχανή σου.
εμείς να είμαστε καλά τα σιδερα γίνονται περαστικά
fotodimis ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ
Όχι ρε γαμώτο!!!!με στεναχώρησες!!!!
περαστικά μέσα απο την καρδιά μου!!!
καλή ανάρρωση..
Περαστικά και από μένα και ποτέ ξανά.
Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά. Εδώ και πολύ καιρό ψάχνω για γυμνό μέχρι 600 cc, μεταχειρισμένο πάντα. Έχω βρει δυο φθηνούς ληστές στο motoselect στο Περιστέρι, του 2005 στα 3200-3300.
Από το ίδιο μαγαζί πριν από χρόνια είχε αγοράσει ένα ΤΑ ο ξάδερφός μου κι είχε μείνει ευχαριστημένος και από τη μηχανή και από τα παιδιά.
Να προχωρήσω στην αγορά κι αν ναι τι να προσέξω στο μηχανάκι ;
Εννοείται πως μόλις αγοραστεί θα αλλαχθούν λαδόξυδα κλπ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.
Mε προλαβες...Οταν το παρεις αλλαγη λαδια-φιλτρα και εισαι ΟΚ.Ζητα και book service αν υπαρχει..Καλο ειναι να του αλλαζες και dot 4 (υγρα φρενων)...Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Περαστικά και από μένα και ποτέ ξανά.
Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά. Εδώ και πολύ καιρό ψάχνω για γυμνό μέχρι 600 cc, μεταχειρισμένο πάντα. Έχω βρει δυο φθηνούς ληστές στο motoselect στο Περιστέρι, του 2005 στα 3200-3300.
Από το ίδιο μαγαζί πριν από χρόνια είχε αγοράσει ένα ΤΑ ο ξάδερφός μου κι είχε μείνει ευχαριστημένος και από τη μηχανή και από τα παιδιά.
Να προχωρήσω στην αγορά κι αν ναι τι να προσέξω στο μηχανάκι ;
Εννοείται πως μόλις αγοραστεί θα αλλαχθούν λαδόξυδα κλπ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.
προσέχουμε για να έχουμε!...
Τoυ 2005 είναι αερόψυκτο με καρμπιρατέρ, σωστά ;
Να κοιτούσα και για ψεκαστό και πόσο παίζουν μεταχειρισμένα ;
Πάντως το καρμπιρατεράτο το θεωρώ προσωπικά απλούστερο σε θέμα συντήρησης και κάποια πράγματα που να μπορώ να τα κάνω και μόνος μου.