ΓΕΙΑ
ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ Η ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΒΕΝΖΙΝΗ (ΣΒΗΣΤΗ)!
ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΡΡΟΗ...!
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
ΓΕΙΑ
ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ Η ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΒΕΝΖΙΝΗ (ΣΒΗΣΤΗ)!
ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΡΡΟΗ...!
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
πλουσιο μιγμα?
Πωλουνται προστατευτικα καγκελα κινητηρα!
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=101820
ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΦΤΩΧΟ,ΑΛΛΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΣΒΗΣΤΗ..![]()
δε γίνετε καπνός χωρίς φωτιά, ίσως όταν την αφήνεις κάνει κάποια διαρροή κ σταματάει μετά,εξατμίζεται κ η μυρωδιά μένει.....![]()
george
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ,ΚΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΓΡΗ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΣΗΜΕΙΑ,ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ,ΣΩΛΗΝΑΚΙΑ ΒΕΝΖΙΝΑΣ ΚΑΙ ΒΑΝΑ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟΥ
.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
λεω .... μηπως εχει να κανει με το συστημα εξαερισμου του ρεζερβουαρ?
ΚΟΙΤΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΨΙΛΙΑΖΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ,ΕΝΩ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΔΕ ΠΑΡΕΝΑΙΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΚΑΤΙ,ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ,ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ.ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΤΗ ΒΑΝΑ ΤΟΥ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ,ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗ ΦΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΤΡΕΧΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΠΟΤΕ?
Για τι μηχανάκι μιλάμε ..??![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
XT '82.ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΛΕΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΥΡΙΕΣ Η ΣΑΠΙΛΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ
Μυρισε την εξατμιση.Μπορει να πεταει ακαυστη![]()
Ποτέ μια δυνατή καρδιά
στον πόνο δε λυγίζει,
ακόμα και αν θα πληγωθεί
κατέχει να ελπίζει.
Ένα κλασικό σημείο είναι το σωληνάκι υπερχείλισης του καρμπυρατέρ.Αρχικά δημιουργήθηκε από xtasi
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ,ΚΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΓΡΗ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΣΗΜΕΙΑ,ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ,ΣΩΛΗΝΑΚΙΑ ΒΕΝΖΙΝΑΣ ΚΑΙ ΒΑΝΑ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟΥ
.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΣΤΕΦΑΝΕ ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΑ ΤΟ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ'ΚΕΙ.ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΩ,ΦΛΟΤΕΡΑΚΙΑ ΦΛΑΤΖΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΟΛΑ ΚΟΜΠΛΕ.Η ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΜΥΡΙΖΕΙ ΛΙΓΟ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΛΙΓΟ?ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΠΩΣ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ?ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ..
Ξανατσέκαρέ το (μαζί με το ρακόρ του τεπόζιτου...)Αρχικά δημιουργήθηκε από xtasi
ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΑ ΤΟ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ'ΚΕΙ.
ΟΛΑ (μα όλα μιλάμε...) τα μηχανάκια που έχουν σωληνάκι υπερχείλισης στο καρμπυρατέρ (εγώ το ονομάζω σωληνάκι εξισσορόπησης πίεσης - αλλά είμαι και γνωστός "περίεργος", οπότε...) "χάνουν" βενζίνη από εκεί (εξατμίζεται η βενζίνη από το λεκανάκι - γι αυτό και αν μείνει το μηχανάκι ακίνητο για κάποιον καιρό, καλό θα είναι να αδειάζουμε το λεκανάκι πριν βάλουμε μπροστά για να μην ξελιγώσουμε την μπαταρία μας ή να μην κουλάνουμε το πόδι μας ...)
@MDMA: Δοκίμασε να βουλώσεις το εν λόγω σωληνάκι και δες αν συνεχίζει να μυρίζει...
(εννοείται ότι θα το ξεβουλώσεις πριν βάλεις μπροστά)
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
ΟΚ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΩ ΑΛΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ,ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ.ΟΙ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΑ ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΕΣ,ΤΟ ΚΑΔΕΝΑΚΙ (ΧΡΟΝΙΣΜΟΥ) ΧΤΥΠΑΕΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ.Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ : ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΔΕΝΑΚΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΔΙΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ Η ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?