Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 98

Θέμα: Ενσταση σε κληση.Αξιζει η.....?

Κακώς που σε κλωτσάμε ενώ είσαι πεσμένος κάτω ρε φίλε, γιατί καταλαβαίνω το πρόβλημά σου, αλλά η μόνη λύση είναι να πληρώσεις το πρόστιμο, αν δε θες να συμβάλεις κι εσύ στις αρνητικές στατιστικές που υπάρχουν για τους Έλληνες. Αν έχεις ένα στοιχειώδη αυτοσεβασμό και καταλαβαίνεις πραγματικά το λάθος σου και τις πιθανές συνέπειες που μπορεί να είχε, σε ένα χρόνο από τώρα, η συνείδησή σου θα είναι πολύ πιο ήσυχη από ότι αν σου τη σβήσουν και δεν πληρώσεις τίποτα. Και η θετική πλευρά είναι πως δε θα το ξανακάνεις, ενώ στην περίπτωση που αποφύγεις το πρόστιμο, δεν κόβω και το κεφάλι μου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
    Εμενα δεν μου ζητησαν κανενα διπλωμα.Αυτο με τους Ελληνες εχει καταντησει κουραστικο πιστευω.Και να θα παω να πω δικαιλογια για να αποφυγω το προστιμο γιατι δεν μου περισευουν τα λεφτα και ΝΑΙ επρεπε να το σκεφτω αυτο πριν κανω την μαλακια,κακως που δεν το εκανα αλλα μου δινεται ενα περιθωριο.Και σου θετω το εξης ερωτημα,αν εισαι τοσο ηθικος και υποστηριζεις το "εσφαλα,θα πληρωσω".Κανεις μια παρανομια και σου ερχεται ενα προσθιμο 1000Ε.Και εκεινη τη στιγμη περναω εγω ο αστυνομικος ο κολλητος σου και σου λεω "ελα ρε μαλακα σιγα περνα απο το τμημα να στη σβησω απλα μην το ξανακανεις".Τι κανεις? Ειλικρινα παρακαλω
    Δεν εχω αστυνομικους φιλους και φροντιζω ωστε να μην φαω προστιμο...
    Κ οσα εχω φαει, τα εχω πληρωσει...

Μπορεις να κανεις οτι θες,και να πεις οσες δικαιολογιες θες και οπου θες...
    Εγω παντως αν ημουν διοικητης και ερχοσουν να μου κλαφτεις,μιας και θα του εχουν κλαφτει 1000αδες και σιγουρα ξερει οτι τον δουλευεις,αν περνουσε απο το χερι μου οχι μονο δεν θα σου εσβηνα τπτ αλλα θα σου κρατουσα και το διπλωμα αλλο τοσο ...

Γτ και ο μπατσος που σε εγραψε,ηταν βεβαιος οτι το περασες σκοπιμα.Δεν νομιζω να σε εγραφε αν εβλεπε οτι ειχες πλακωθει στα φρενα και απλα δεν προλαβες μα σταματησεις...Σε ειδε οτι περασες επειδη ετσι γουσταρες,πραγμα μου ομολογεις και ο ιδιος...Εσυ,ειλικρινα,τι θα πεις στον διοικητη δλδ

Πες μου γτ θελω να γελασω λιγακι....

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Δεν εχω αστυνομικους φιλους και φροντιζω ωστε να μην φαω προστιμο...
    Κ οσα εχω φαει, τα εχω πληρωσει...

Μπορεις να κανεις οτι θες,και να πεις οσες δικαιολογιες θες και οπου θες...
    Εγω παντως αν ημουν διοικητης και ερχοσουν να μου κλαφτεις,μιας και θα του εχουν κλαφτει 1000αδες και σιγουρα ξερει οτι τον δουλευεις,αν περνουσε απο το χερι μου οχι μονο δεν θα σου εσβηνα τπτ αλλα θα σου κρατουσα και το διπλωμα αλλο τοσο ...

Γτ και ο μπατσος που σε εγραψε,ηταν βεβαιος οτι το περασες σκοπιμα.Δεν νομιζω να σε εγραφε αν εβλεπε οτι ειχες πλακωθει στα φρενα και απλα δεν προλαβες μα σταματησεις...Σε ειδε οτι περασες επειδη ετσι γουσταρες,πραγμα μου ομολογεις και ο ιδιος...Εσυ,ειλικρινα,τι θα πεις στον διοικητη δλδ

Oχι μονο δεν μου απαντησες αλλα αντιφασκεις κιολας..τη μια λες φροντιζεις να μην τρως κλησεις και μετα λες οσες εχεις φαει τις εχεις πληρωσει αρα πανω απο μια.τρως τελικα η δεν τρως κλησεις?Εισαι τοσο ηθικος για να πληρωσεις αν σου δωθει σιγουρη ευκαιρια να μην το κανεις?Παρολαυτα αν δεν γελας ακομα scroll πανω μια απαντηση και θα λιωσεις.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    να σε ρωτήσω,την ώρα που περνούσες το κόκκινο τι σκέφτηκες; και όταν τελικά σε έγραψε το όργανο τι σκεφτόσουν;
    κατά την άποψη μου το κόκκινο είναι η μόνη παράβαση που έχει και ηθική υπόσταση και όχι μόνο νόμιμη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
    Oχι μονο δεν μου απαντησες αλλα αντιφασκεις κιολας..τη μια λες φροντιζεις να μην τρως κλησεις και μετα λες οσες εχεις φαει τις εχεις πληρωσει αρα πανω απο μια.τρως τελικα η δεν τρως κλησεις?Εισαι τοσο ηθικος για να πληρωσεις αν σου δωθει σιγουρη ευκαιρια να μην το κανεις?Παρολαυτα αν δεν γελας ακομα scroll πανω μια απαντηση και θα λιωσεις.
    Μα δεν σε κατακρινω γιατι εφαγες κληση.Αν διαβασεις το προ-προηγουμενο ποστ μου θα δεις οτι γραφω πως τα λαθη ειναι ανθρωπινα!!!
    Αλλα το να τρως κληση απο μαλακια που εκανες εν γνωση σου και μετα να θες να σου πουμε και πως να την γλιτωσεις δεν ειναι ακομη μεγαλυτερη μαλακια

Φυσικα και εχω φαει κλησεις(οχι κοκκινο φυσικα αλλα μονο για κατι παρανομα παρκαρισματα σε πεζοδρομο...) αλλα δεν κλαιγομαι σε κανεναν...Ουτε πηγαινω στον διοικητη να κλαφτω για κατι που εκανα εις γνωση μου...

για εμενα και κανε οτι νομιζεις...Κ πες μας μετα και εμας για να δουμε ποσο αστειος ησουν ή ποσο μαλακας θα ειναι ο διοικητης αν σε βγαλει καθαρο...

... Το avatar του/της tsioy600

[/B][/QUOTE]

Το βρισκεις τοσο αστειο ρε μεγαλε?Το οτι καποιος δεν εχει να πλερωσει τη ζημια ασχετως αν εκανε μλκ ή οχι σου φαινεται εξισου αστειο?Το λεω γιατι εχω βρεθει σ'αυτη τη θεση και πολλοι αλλοι φανταζομαι.Και για να παπαρολογησουμε λιγο δλδ τι πιστευεις, οτι αν δωσεις στο κρατος Χ ευρω για την ''χοντρη'' μλκ που εκανες θα εξαγνιστουν οι αμαρτιες σου και θα παψουν να σε τρωνε οι τυψεις?Σαν πολυ ευρωπαιοι δεν γιναμε?? Προσωπικα εκανα ενσταση και σβηστηκε και κοιμηθηκα καλυτερα απο ποτε!!

Και κατι τελευταιο..Ποιος δεν εχει βρεθει σε επαρχια, νησι, μια ερημια τελοσπαντων 3-4-5 τα ξημερωματα και εκει που οδηγα βλεπει ενα κοκκινο φαναρι το οποιο στην προκειμενη στιγμη δεν εξυπηρετει τπτ απολυτως.Ορατοτητα απο παντου.Δεν κινειται ουτε κουνουπι!Καθεσαι και περιμενεις το πρασινο και λες απο μεσα σου ''τι στο διαολο περιμενω τωρα εδω?'' και φευγεις..
    Τραβηγμενο αλλα υπαρχει.Μπορει το παιδι να μην περασε την κηφισσιας με κοκκινο αλλα ενα δρομακι στο κατω νευροκοπι ας πουμε και να μην υπηρχε ουτε υπονοια για προκληση ατυχηματος.Δεν ειμαι υπερ του να περναω με κοκκινο αλλα ελεος!Μην τους βραζουμε ολους στο ιδιο καζανι!

Ασχετο. Να σε ρωτησω ρε CAMEN, εσυ το KTMακι σου το εχεις με εμφανη πινακιδα, προβλεπε εξατμιση, δεν κανεις σουζες δεν κανεις παντες και πηγαινει σαν καλος και νομιμος κυριος????

Παλαιό μέλος
    Και κατι τελευταιο..Ποιος δεν εχει βρεθει σε επαρχια, νησι, μια ερημια τελοσπαντων 3-4-5 τα ξημερωματα και εκει που οδηγα βλεπει ενα κοκκινο φαναρι το οποιο στην προκειμενη στιγμη δεν εξυπηρετει τπτ απολυτως.Ορατοτητα απο παντου.Δεν κινειται ουτε κουνουπι!Καθεσαι και περιμενεις το πρασινο και λες απο μεσα σου ''τι στο διαολο περιμενω τωρα εδω?'' και φευγεις.. Τραβηγμενο αλλα υπαρχει.Μπορει το παιδι να μην περασε την κηφισσιας με κοκκινο αλλα ενα δρομακι στο κατω νευροκοπι ας πουμε και να μην υπηρχε ουτε υπονοια για προκληση ατυχηματος.Δεν ειμαι υπερ του να περναω με κοκκινο αλλα ελεος!Μην τους βραζουμε ολους στο ιδιο καζανι! Ασχετο. Να σε ρωτησω ρε CAMEN, εσυ το KTMακι σου το εχεις με εμφανη πινακιδα, προβλεπε εξατμιση, δεν κανεις σουζες δεν κανεις παντες και πηγαινει σαν καλος και νομιμος κυριος????

Δηλαδη ρε φιλαρακο με τη λογικη αυτη δε θα επρεπε να γραφουν κανεναν...

Αρα επειδη ολοι εχουμε κανει παραβαση να μη παιρνει κληση κανενας...

Αρα ο καθενας να κανει οτι θελει....

Να σου πω κατι, κανενας δε παραδεχεται οτι εκανε μαλακια. Αν οχι κανενας ισως ελαχιστοι.
    Ολοι εχουν μια δικαιολογια.

Ωστοσο αν νομιζεις οτι εχεις κατι να πεις η υπαρχει λογος να εξαιρεθεις πηγαινε να κανεις τις ενστασεις σου. Δεν εχεις τιποτα να χασεις.

Ασχετο. Να σε ρωτησω ρε CAMEN, εσυ το KTMακι σου το εχεις με εμφανη πινακιδα, προβλεπε εξατμιση, δεν κανεις σουζες δεν κανεις παντες και πηγαινει σαν καλος και νομιμος κυριος????

Θα σου απαντησω μονο σε αυτο γτ ολα τα αλλα οπως ειπα και πιο πανω θεωρουνται ληξαν και ο καθενας κανει οπως νομιζει.

Λοιπον,εχω την πινακιδα μου κανονικα στην θεση της με κανονικο φωτισμο.Μονο που δεν ειναι η κανονικη γτ δε χωρουσε λογω εξατμισεων και εχω φτιαξει μια πιο μικρη αλλα κανονικη και εμφανεστατη.
    Οι εξατμισεις μου ειναι παρανομες αλλα το εχω συζητησει αλλου αυτο και τον τροπο που οδηγω ωστε να μην ενοχλω.
    Σουζες δεν ξερω να κανω,αλλα αν ο Σοφ αρχισει μαθηματα θα παω για να μαθω και εγω γτ εχω ΚΤΜ και ντρεπομαι που δεν ξερω να κανω σουζες.
    Παντες κανω αθελα μου γτ τα λαστιχα μου θελουν πεταμα(ευτυχως εστρωσαν ολη την Πατρα με φρεσκια ασφαλτο...!!!) ...

Ξερεις πιο ειναι το θεμα ομως?!Με αυτα δεν προκειται να αφαιρεσω την ζωη κανενος.Το πολυ πολυ να αγκαλιασω εγω καμια κολωνα αμα ειμαι κουλαδι και να με κλαιει η μανουλα μου.Ενω ο φιλος,περνωντας κοκκινο ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ(γτ αμα ελεγε πως απλα δεν προλαβε να σταματησει θα το θεωρουσα ανθρωπινο...!!!)ειναι ενας ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ "δολοφονος".Γτ εκεινη την στιγμη ηταν πανευκολο να περνα ενας συναδερφος μοτοσυκλετιστης και τωρα να λεγαμε αλλα...

Και ακομη και ετσι,ξαναεγραψα οτι ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ(να περασει κοκκινο) αλλα για την δευτερη μαλακια του,αυτη του να μας κλαιγεται οτι δεν εχει λεφτα να πληρωσει και θελει ο διοικητης να τον αθωωσει.

μην τσακώνεστε τζάμπα !!!

φίλε x rated αν έχεις γνωστό αστυνόμικο που να ξέρει το συγκεκριμένο διοικητή τότε πήγαινε !!

αν δεν έχεις μην κάνεις καν το κόπο , θα περιμένουν άλλοι 50 μαζί με σένα , και το πιθανότερο είναι να σε κράξει κιόλας και να του πεις και ευχαριστώ.

Κάνε το σκατό σου παξιμάδι για ένα μήνα , και άσε την εξάτμιση για άλλη φορά.!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
    και το πιθανότερο είναι να σε κράξει κιόλας και να του πεις και ευχαριστώ.

Κ μετα ελα να μας τα γραψεις να γελασει και εμας το χειλακι μας.....:rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    Εγω προτεινω να πας και να πεις την αληθεια.
    Ξερετε κατι εκανα μαλακια αλλα δεν εχω μια...
    Με ευγενικο τροπο ισως γινει κατι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Εγω προτεινω να πας και να πεις την αληθεια.
    Ξερετε κατι εκανα μαλακια αλλα δεν εχω μια...
    Με ευγενικο τροπο ισως γινει κατι.
    Αυτο θα ηταν πιο αντρικιο παντως...
    Εκανα αυτο και αυτο απο μαλακια μου το παραδεχομαι(οπως πραγματικα το εκανες ,οχι δεν ειδα,μα,μου...)
    Αλλα να πληρωσω ΔΕΝ εχω.

Κ το παθημα να σου γινει μαθημα...

... Το avatar του/της tsioy600
    Ωραιος ο Camen.. Αμα δεις οτι δεν τα καταφερνεις πουλαει ενα φιλαρακι ενα serow! :rotflmao:
    Και αν θες την γνωμη μου (που δεν τη θες) ενα κουλαδι με ενα LC4 που τραβαει κατα λαθος παντες και δεν ειναι σε θεση να ελεγξει την μηχανη του ειναι αρκετα επικινδυνο για προκληση ατυχηματος περα απο την δικη του ασφαλεια!

Αρχικά δημιουργήθηκε από tsioy600
    Ωραιος ο Camen.. Αμα δεις οτι δεν τα καταφερνεις πουλαει ενα φιλαρακι ενα serow! :rotflmao:
    Και αν θες την γνωμη μου (που δεν τη θες) ενα κουλαδι με ενα LC4 που τραβαει κατα λαθος παντες και δεν ειναι σε θεση να ελεγξει την μηχανη του ειναι αρκετα επικινδυνο για προκληση ατυχηματος περα απο την δικη του ασφαλεια!
    Το οτι δεν ξερω να κανω σουζες και παντες δεν σημαινει οτι δεν ξερω να οδηγαω(παρολο που σε ειρωνευομαι αν το καταλαβες...)...
    Αφηνω τις σουζες/παντες για αυτους με τα μικρα τσουτσουνια...Εγω και την εχω μεγαλη και γκομενα εχω οποτε ευχαριστιεμαι ΟΔΗΓΗΣΗ διαφορετικα ...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Το οτι δεν ξερω να κανω σουζες και παντες δεν σημαινει οτι δεν ξερω να οδηγαω...

το οτι εισαι κουλαδι ειναι γνωστο ρε νταξ...

αλλα 1η δεν εχεις ανοιξει ποτε?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κλήση σε... αφίσα.
    από McGyver στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2011, 19:34
  2. Μισή κλήση σε Ι.Χ. (;)
    από GUZZISTA στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2006, 20:48