Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 68

Θέμα: Μου είπαν θα βάλεις τα χακί

Περαστικό μέλος Το avatar του/της perastikos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από chico82
    Κάτι άκουσα ότι μετά από δύο σειρές γίνεται 15μηνο
    Για ενημερώσου
    Ακόμη δεν πήγες και άρχισες το ράδιο αρβύλα!?

-------

Πολλοί θα σου πουν ότι οι μαύροι (στρατιώτες ΤΘ) είναι το δυσκολότερο μετά τις Ειδικές Δυνάμεις κλπ κλπ... Λαλακίες!
    Στο στρατό (αν δεν έχει γερό βύσμα να σε μοντάρει) τα πάντα είναι θέμα τύχης...
    Π.χ.1 Εγώ ξέρω ότι στον Έβρο η 12 ΕΜΑ είναι πολύ μαύρο στρατόπεδο για τους μαύρους... Αυτό ήταν το 2008... Τώρα μπορεί να άλλαξε ο διοικητής και να είναι το καλύτερο! (λέμε τώρα )
    Π.χ.2Φίλος μου ήταν στη Λήμνο (ΛΗΜΝΟΣ = Λάθος Ήταν Μάνα Μου Να Ορκιστώ Στρατιώτης). Αυτός πέρασε γαμάτα!

+1000 σε αυτό που είπε tamar!!!
    Χαλαρά, δες τα όλα ως πλάκα και κοίτα να περάσεις καλά!

Re: Μου είπαν θα βάλεις τα χακί

Παιδιά καλησπέρα!

Σήμερα έμαθα που θα παρουσιαστώ.
    Οδηγός ερπιστριοφόρου, τεθωρακισμένα - Αυλώνα. Έφτασα 27+ για να πάω φαντάρος
    Έχει υπηρετήσει κανείς σε αυτό το σώμα?
    pera apo thn plaka kai den sto leo na tromaxeis einai gamise ta,gamiseta sto tetragono.den paleyontai oi mayroi ego gia ekpaideysh piga apo mixaniko 2 mines,oute apexo den xanapernao htan makran oi xeiroteroi 2 mines tis 8hteias mou.:smilea: to mon o pou metraei einai otan pas exomoioti armatos kai sto arma to idio.a kai trava kanena onboard hd videaki plz den eixan vgei akoma tote.ayta

Μέχρι τώρα το έχω πάρει ψύχραιμα.

Κακώς! Ειναι οτι χειρότερο θα μπορούσε να σου συμβει....
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Re: Re: Μου είπαν θα βάλεις τα χακί

Αρχικά δημιουργήθηκε από alucard
    pera apo thn plaka kai den sto leo na tromaxeis einai gamise ta,gamiseta sto tetragono.den paleyontai oi mayroi ego gia ekpaideysh piga apo mixaniko 2 mines,oute apexo den xanapernao htan makran oi xeiroteroi 2 mines tis 8hteias mou.:smilea: to mon o pou metraei einai otan pas exomoioti armatos kai sto arma to idio.a kai trava kanena onboard hd videaki plz den eixan vgei akoma tote.ayta
    Έχω την εντύπωση ότι αυτά πλέον τα κάνουν κυρίως τα ΕΠΟΠια και εσύ είσαι περισσότερο σκοπέτο - αγγαρεία...

Re: Re: Re: Μου είπαν θα βάλεις τα χακί

Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
    τα ΕΠΟΠια
    epidi peinasa orkistika pali aytous les?:rotflmao:

Re: Re: Re: Re: Μου είπαν θα βάλεις τα χακί

Αρχικά δημιουργήθηκε από alucard
    epidi peinasa orkistika pali aytous les?:rotflmao:
    Ναι, αυτούς τους "επαγγελματίες"...
    Που κατά 90% έχουν ύφος ΕΠΟΠ - Ταξίαρχος....

Υπάρχει και το άλλο "Επειδή Πεινάω, Όπλο Πιάνω"

Νέο μέλος
    μια χαρα ειναι που πας σχετικα μεγάλος...

και εγω στα 28 παρουσιαστικα. Μια χαρα ειναι αρκεί να το παρεις χαλαρααααα!!!

μην περνεις τοις μετρητοις αυτα που θα σου λενε... ειναι -πραγματικα- ενα καλοστημενο θεατρο και πρεπει απλα να παιξεις το ρολο σου! (κομπαρσος) . Δεν ειναι η ...πραγματικη σου ζωη, απλα μια ευχαριστη (αυτο θα το καταλαβεις αργοτερα) παρενθεση!

Παρε το χαλαρα, απολαυσε την ηρεμια στη σκοπια και κοιμησου οσο περισσοτερο μπορεις.

Τελος, φροντισε να πας εξοπλισμενος σωστα (πατους για αρβυλα, ραδιοφωνακι με μικρα ακουστικα, φακό κλπ κλπ )

καλα να περασεις!!!

Καλή θητεία φίλε!
    Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=ytPxF...next=1&index=3

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από krama22
    ---μην περνεις τοις μετρητοις αυτα που θα σου λενε... ειναι -πραγματικα- ενα καλοστημενο θεατρο και πρεπει απλα να παιξεις το ρολο σου! (κομπαρσος) .

--Δεν ειναι η ...πραγματικη σου ζωη, απλα μια ευχαριστη (αυτο θα το καταλαβεις αργοτερα) παρενθεση!

---Παρε το χαλαρα, απολαυσε την ηρεμια στη σκοπια και κοιμησου οσο περισσοτερο μπορεις.
    Φίλε Κράμα22, λυπάμαι που δίνεις τέτοιες συμβουλές σε ένα παλλικάρι...

είτε πάει στρατό, είτε ξεκινάει κάτι νέο στην ζωή του, οτιδήποτε. Κρίμα.

Η ζωή περνάει και χάνεται. Δεν την πετάς, δεν υποκρίνεσαι, δεν υπεκφεύγεις, δεν κοιμάσαι.

Αντίθετα:
    είσαι πρόθυμος, ζείς, γελάς, ασχολείσαι ενεργά, μαθαίνεις, ακούς, παρατηρείς..βλέπεις σε κάθε κατάσταση την θετική πλευρά.

Τέλοςπάντων...

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Φίλε Κράμα22, λυπάμαι που δίνεις τέτοιες συμβουλές σε ένα παλλικάρι...

είτε πάει στρατό, είτε ξεκινάει κάτι νέο στην ζωή του, οτιδήποτε. Κρίμα.

Η ζωή περνάει και χάνεται. Δεν την πετάς, δεν υποκρίνεσαι, δεν υπεκφεύγεις, δεν κοιμάσαι.

Αντίθετα:
    είσαι πρόθυμος, ζείς, γελάς, ασχολείσαι ενεργά, μαθαίνεις, ακούς, παρατηρείς..βλέπεις σε κάθε κατάσταση την θετική πλευρά.

Τέλοςπάντων...
    ...εχω γνωση των λογων μου...
    οταν πηγα στα 28 μου αφησα στη μεση τη δουλεια μου, το σπιτι που ειχα μολις χτισει (με το σταγαστικο να τρεχει) και τη γυναικα μου να περιμενει παιδι...

παρ 'ολα αυτα καποιοι υπαξιωματικοι προσπαθουσαν να με πεισουν οτι στο στρατο θα οριμασω...
    ...ξερετε -ουμε ολοι τις μεθοδους και το παραλογο του στρατου!

θα συμφωνησω: η ζωη περναει και χανεται... οποτε μη χαλας και μη χαλιεσαι! απλα την απολαμβανεις οπως σου ερχεται... απο τη θετικη πλευρα!
    Επιμενω ομως οτι στο στρατο ειναι καλα να εχεις το ρολο του κομπαρσου αλλα με το θαρρος της γνωμης σου. Δεν θα χρειαζεται να κανεις πραγματα που δεν συμφωνουν με τη λογικη σου και με τις αξιες σου.
    Εγω παντως δεν αφησα τη ζωη μου στα χερια υπαξιωματικων που ηθελαν πχ να με στειλουν στο πεδιο βολης να στησω στοχο που επεσε την ωρα που οι αλλοι εκαναν βολη... Ουτε επετρεψα την αισχρη συμπεριφορα απεναντι στο παλικαρι του διπλανου κρεβατιου επειδη ειχε μερικα κιλα παραπανω... (γεια σου Γιαννη!)

Καλη συμβουλη ειναι πριν πας να μιλησει ςμε 1-2 σοβαρους αξιωματικους.

Ειναι παντως κοινη ομολογια οτι ειναι απο τις πιο ομορφες περιοδους!
    Μακαρι να ξαναπηγαινα! ..και μακαρι οταν πηγα να ειχα λιγοτερες εννοιες ωστε να το απολαυσω περισσοτερο

... και χαριτολογωντας θα πω οτι τα:
    "να είσαι πρόθυμος" και "να ασχολείσαι ενεργά" πραγματικα δεν ειναι καλες συμβουλες για το στρατο το λεω εκ πειρας!!!

Re: Μου είπαν θα βάλεις τα χακί

Παιδιά καλησπέρα!

Φίλε , θα σε βοηθούσα αλλά εγώ πήγα το 1992 στο ΚΕΤΘ… δεν ξέρω τι παίζει τώρα…
    Τότε (αν ήθελες να είσαι λίγο πιο χαλαρός )καλό ήταν να αποφεύγεις τον Έβρο , τις ειδικότητες αρματιστων (Αρχηγός, πυροβολητής , οδηγός) καθώς και την χρέωση αποθηκών υλικού και πυρομαχικών…
    Όμως και οι άλλες ειδικότητες που δεν είχαν σχέση με άρματα (τεχνικοί ,οδηγοί ασυρματιστες κ.λ.π) δεν σου εξασφάλιζαν πάντα άνετη θητεία μιας και οι μονάδες των «μαυρων» ήταν γενικά παντού στην Ελλάδα …μαύρες (στον εβρο παραήταν …. )
    Πάντως κι εμένα που μου έκατσε και Αρχηγός πληρώματος και ΙΛΥΒ και Έβρος (Δορισκος 12 ΕΜΑ) και Ροδος (395 ΕΑΡΜΕΑ) δεν πάθαμε και κάτι…
    Γενικά , θέλει ψυχραιμία και να το ρίξεις στην πλάκα… μια χαρα θα περάσεις κι όταν απολυθείς μπορεί και να το αναπολείς
    ΥΓ . να τα λες ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ (μην τα πεις τανκς μπροστά σε κανένα γαλονά… λυσσανε)

καλα να περασεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από krama22
    μια χαρα ειναι που πας σχετικα μεγάλος...

και εγω στα 28 παρουσιαστικα. Μια χαρα ειναι αρκεί να το παρεις χαλαρααααα!!!

μην περνεις τοις μετρητοις αυτα που θα σου λενε... ειναι -πραγματικα- ενα καλοστημενο θεατρο και πρεπει απλα να παιξεις το ρολο σου! (κομπαρσος) . Δεν ειναι η ...πραγματικη σου ζωη, απλα μια ευχαριστη (αυτο θα το καταλαβεις αργοτερα) παρενθεση!

Παρε το χαλαρα, απολαυσε την ηρεμια στη σκοπια και κοιμησου οσο περισσοτερο μπορεις.

Τελος, φροντισε να πας εξοπλισμενος σωστα (πατους για αρβυλα, ραδιοφωνακι με μικρα ακουστικα, φακό κλπ κλπ )

καλα να περασεις!!!
    + 156 ΑΣΜ

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    + 156 ΑΣΜ
    πρωτευουσιάνε
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παιδιά καλησπέρα!

Φίλε θα υπηρετήσεις στο ίδιο σώμα και με την ίδια ειδικότητα που είχα εγώ. Θεωρείτε από τις καλύτερες ειδικότητες των τεθωρακισμένων. Οδηγός ερπυστριοφορου ασυρματιστής ΟΔ.ΕΡΠ.ΑΣ.
    (νομιζω αυτή είναι η πλήρης ειδικότητα που θα σου δώσουν)

Σε ζηλεύω πραγματικά... μακάρι να ξανά έμπαινα. Πέρασα πολύ καλά και μην ακούς τις μ@λακιες που θα σου πουν. Για μαύρους φαντάρους και άλλα τέτοια...

Τα οχήματα που θα οδηγήσεις λέγονται "παπάκια" και είναι κυρίως τα "Λεωνίδας" είναι πανεύκολα! (σαν να οδηγάς αμάξι με τιμόνι μηχανής)
    Απο συντήρηση ειναι παιχνιδάκι. Μονο μπαταρίες και λάδια κοιτάς. Δεν εχει γράσο, δεν αλλάζεις ερπύστρια. Δεν κάνεις συντήρηση μηχανική (τα κάνουν άλλοι, άλλες ειδικότητες).

Θα περάσεις ζάχαρη στην μονάδα με αυτή την ειδικότητα.
    Εμενα μου ειχαν χρεωμένα 4 αλλά πέρναγα σούπερ.. αραλίκι τρελό και χωρίς να έχω βύσμα.

Στην Αυλώνα θα περάσεις καλα... Με καλό φαΐ, και καλά παιδιά. (τουλάχιστον ετσι περασα εγω)

(Το μόνο αρνητικό , η απόσταση από τις Ιλες μέχρι την πύλη... Έχει πολύ περπάτημα Κουράγιο... Το ίδιο περπάτημα είναι όταν θα κάνετε βολή... ποδαρόδρομο με πλήρη φορτίο.)

Από συγκοινωνία. Είχε έξω από το στρατόπεδο γραμμή τρένου Για Αθήνα ή Χαλκίδα. (Προσοχή..Δεν ξέρω αν λειτουργεί ακόμα η γραμμή). Θυμάμαι σαν χτες την φωνή στα ηχεία στου βαγονιού "άγιος Θωμάς-Στρατόπεδο" να μας ξυπνάει μόλις επιστρέφαμε από άδεια ... Επίσης θυμάμαι σαν χτες τις εξόδους με τα φιλαράκια για χαλκιδα μεριά...

Καψόνια δεν έχει αλλά ούτε και εγώ είχα το 98' που ειχα μπει.

Από μεταθέσεις, δεν έχει πολλές, και η ειδικότητα σου παίζει πολύ σε νησιά.
    Αλλά και στον Εβρο να πας, ξέρω παιδιά που πήγαν και πέρασαν καλύτερα από ότι άλλα σε νησί.
    (Πάντα από θέμα υπηρεσιών)

Ότι άλλο θέλεις να με ρωτήσεις στείλε μου πμ. Θυμάμαι ακόμα τα πάντα σαν να ήταν χτες!

Σου εύχομαι καλή θητεία και θα θυμηθείς τα λόγια μου.
    Θα απολυθείς και θα νοσταλγείς τις ήμερες που ήσουν φανταρος εκει.

Επαναλαμβάνω οτι θέλεις με ρωτάς ελεύθερα μέσω πμ.

Εγώ πέτυχα και Γ@ματο διοικητή στην μονάδα που νοιαζόταν πολύ για εμάς και ότι πρόβλημα και να είχες σίγουρα θα έκανε τα πάντα να το λύσει. Πχ.Άδεια να δεις την γκόμενα ήθελες? στην έδινε κατευθείαν, διανυκτέρευση ήθελες? αν είχες πάλι καλή δικαιολογία στην έδινε...

Όλα θα πάνε καλά ! Μην μασάς και μην ακούς κανέναν... και εμένα μου λέγανε τα τρελά πριν μπω με αποτέλεσμα να παρουσιαστώ με ψυχολογία Σκ@τα , αλλά από την πρώτη μέρα όλα τα παιδιά φέρθηκαν άψογα. Θα κάνεις πολλά φιλαράκια στην Αυλώνα

Α στην αρχή μπορεί να το παίζουν κάποιοι "κάπως" για να ψαρώσετε αλλά δεν είναι και κάτι τραγικό, παρτο στο χαβαλέ και μην δίνεις σημασία.... θα δεις ότι θα είναι για γέλια σε λίγο καιρό.

Επιπλέον πληροφορία...
    Η ποιο χάλια Αγγαρεία είναι στα μαγειρεία διότι είναι τεράστια αλλά ακόμα και εκεί αν πέσεις καμιά μέρα, σίγουρα θα βρεις χρόνο κάπου να λουφάρεις.. είναι τεράστιο το μέρος λέμε..

Ελπίζω να σε κάλυψα... βεβαία αυτά ήταν πριν πολλά χρόνια αλλά φαντάσου θα έχουν φτιάξει και άλλο προς το καλύτερο... και μην ξεχνάς οτι εγώ έκανα 18 μήνες και πέρασαν νερό... οπότε με την θητεία που έχετε τώρα θα περάσει χωρίς να το καταλάβεις.

Κάτι ακόμα... " Ο Ύπνος μειώνει την θητεία" Να την πέφτεις για ύπνο όσο πιο συχνά μπορείς...!

Υ.Γ Μην ξεχάσεις επίσης να μας καλέσεις στην Ορκωμοσία ,να σκάσουμε όλοι μαζί με τις μηχανές... Και να ξεσκιστούμε στο φαΐ... :rotflmao:

Μέχρι τώρα το έχω πάρει ψύχραιμα.
    Η πλάκα είναι ότι δεν έχω βρεί κάποιον που να ήταν σε αυτό το σώμα για να μου δώσει καμιά ''συμβουλή''.
    Σoυ τα είπαν όλα βασικά. To πόσo μαύρη είναι μια μoνάδα, εξαρτάται από τρία άτoμα, τoυς εξής δύo, τo διoικητή. Τώρα για συμβουλές: Mην κατoυράς κόντρα στoν άνεμo, μην τρωs κίτρινo χιόνι και μη φτύνεις στo δρόμo! Eιδικά αν φoράς full face με κατεβασμένη ζελατίνα!

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ποιός ή ποιά θα λασπώσει τα τακούνια του?
    από OldMan στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2007, 14:51
  2. Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 22/10/2006, 10:09
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2005, 13:06
  4. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2004, 21:48
  5. θα βαλω τα κλαματα!!!!
    από Spazz στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9