ρε συ georgaras σωστα τα ειπες ολα εκτοσ απ το καλο φαγητο στην αυλωνα που το βρηκες μου λες?????????????![]()
![]()
![]()
ρε συ georgaras σωστα τα ειπες ολα εκτοσ απ το καλο φαγητο στην αυλωνα που το βρηκες μου λες?????????????![]()
![]()
![]()
καλες διακοπες.
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
όπου και να υπηρετήσεις.... μη μασάς, μη σε ψαρώνουν και γράφε τους όλους στα @@ σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από chico82
Παιδιά καλησπέρα!
Σήμερα έμαθα που θα παρουσιαστώ.
Οδηγός ερπιστριοφόρου, τεθωρακισμένα - Αυλώνα. Έφτασα 27+ για να πάω φαντάρος
Έχει υπηρετήσει κανείς σε αυτό το σώμα?
κάνε το μαλάκα στις παπαριές που θα ακούς και αν του πέσει κανενός το σαπούνι μην πας να το σηκώσεις.![]()
καλά να περάσεις φίλε! ο στρατός είναι πολύ όμορφη εμπειρία μόνο και μόνο από τα άτομα που θα γνωρίσεις και θα κολλήσετε!
ΥΓ. Θα πήξεις ψάρακα! :rotflmao: :rotflmao:
Καλύτερα Βαγδάτη, παρά στην δωδεκάτη.....Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
12 ΕΜΑ![]()
Μην ψαρώνεις λέμεεεεε![]()
Όταν έμαθα στην Κόρινθο (κέντρο, 6ΣΠ) ότι πάω Έβρο στην 31 Μ/Κ ΤΑΞ έκανα, ως γνήσιος κομπιουτεράς, ένα Googlαρισμα να δω τι παίζει...
Εκείνη την εποχή για τις συγκεκριμένες μονάδες η μόνη είδηση που έπαιζε παντού ήταν αυτή!
ΝΕΚΡΟΣ Ο ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΥΣΤΑΣ,ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ!
http://prezatv.blogspot.com/2008/01/blog-post_31.html
και αν διαβάσεις το άρθρο εννοεί τα στρατόπεδα της 31 Μ/Κ ΤΑΞ που πήγαινα εγώ..... :hypnotize
Καταλαβαίνεις, όταν είσαι και ψαράς που μόλις φεύγει από το κέντρο, πως ένιωσα!
Η συνέχεια φυσικά ήταν τελείως διαφορετική! 7 μήνες στην 31 πέρασα μια χαρά! Βέβαια δεν ξέρω πως είναι το "μια χαρά" για άλλες βυσματικές μονάδες αλλά για τα δεδομένα τα δικά μου και τα δεδομένα του Έβρου + από αυτά που είχα ακούσει από άλλους, θεωρώ ότι πέρασα μια χαρά!
Εκεί πήγα και εγώ το 2005.
Όπως είπαν και οι άλλοι το μεγάλο -αντικειμενικό και διαχρονικό- "πρόβλημα" είναι ότι είναι τεράστιο.
τ ε ρ α σ τ ι ο ! ! !
Πέρασα και 2 βδομάδες ως λοχίας υπηρεσίας και έκανα άπειρα χλμ/ημέρα...
Κατά τα λοιπά, έχει το εξής φανταστικό! (υποθέτω όλα τα κέντρα)
είναι άκρως τυπικό!
Οι κανόνες που το διέπουν είναι οι γνωστοί -θα τους μάθεις μέσα- παλιοί καλοί κανόνες του στρατού.
Είναι λίγοι και απλοί.
Τους ακολουθείς, και όλα είναι μια χαρά.
Στις μονάδες χάνεται λίγο αυτό, λειτουργούν κάπως πιο αναρχο-αυτόνομα
και πρέπει να προσαρμοστείς στο τοπικό παιχνίδι.
Οι βασικοί κανόνες του στρατού εξακολουθούν να ισχύουν βέβαια, αλλά πρέπει να μάθεις
και μερικούς ακόμα, μη καταγεγραμμένους, οι οποίοι μάλιστα εξαρτώνται και από το χρόνο
παραμονής σου στη μονάδα...
Τα υπόλοιπα -λούφα τρέξιμο πήξιμο καλά άσχημα κτλ- παίζουν από τον δκτη της ίλης σου,
της επιλαρχίας σου, και από τον δκτη της ταξιαρχίας.
Αυτα λοιπόν αλλάζουν συνεχώς -και διαφέρουν από ίλη σε ίλη,
οπότε ούτε εγώ ούτε κανείς μπορεί να σου πει κατά πόσο θα είναι χαλαρά ή "εξωφρενικά".
Πάντως, ό,τι μπορεί να έχεις ακουστά από παλιά για τους μαύρους δεν πολυ-ισχύει πια...
90% και οδηγός (οτιδήποτε) και αρχηγός και όποια ειδικότητα και να πάρεις, σκοπάνθρωπος και καθαρίστρια
θα γίνεις στη μονάδα. Οτιδήποτε άλλο το κάνουν οι ΕΠΟΠ και οι ΕΜΘ, οι φαντάροι μόνο σκοπιά και αγγαρεία.
Ίσως να γλυτώνεις κάποιες μανούρες, αλλά χάνεις και όλο το ενδιαφέρον και τις μοναδικές εμπειρίες που
θα μπορούσες να έχεις, κρίμα είναι, αλλά τί να κάνεις...
Τα ίδια ισχύουν και για μετά, για τις μονάδες.
Ό,τι και να σου πει οποιοσδήποτε, μπορεί κάλλιστα να μην ισχύει πλέον.
πχ, στη δική μου μονάδα, έμεινα 7,5 μήνες.
οι 4 πρώτοι ήταν πραγματικά κόλαση! δύσκολα κάποιος που ήταν φαντάρος το 2005 θα πέρασε χειρότερα
σε όποιο σώμα/τόπο και να ήταν.
τότε άλλαξε ο ίλαρχος (απίστευτος κ@λ@γλύφτης) και ο δκτης επιλαρχίας.
σταδιακά μετά από κανά 2μηνο τα πράγματα ηρέμησαν κάπως
και έφτασε ο τελευταίος μου μήνας εκεί, που δε θα μπορούσε να είναι καλύτερος!
Πλέον, δε νόμίζω να πέρασε κανείς -χωρίς βύσμα πάντα- καλύτερα από εμένα τον τελευταίο μήνα!
Το παράδειγμα είναι χωρίς την παραμικρή υπερβολή!
Και εγώ στα 25 πήγα.
Χαλαρά!
Μάθε τους κανόνες, ακολούθησέ τους (πάντα προσέχεις για τη μαλακία που κάποιος θα σου πει να κάνεις*)
και θα είναι μία εμπειρία.
![]()
![]()
* = αν σου πουν κάνε την τάδε αγγαρεία πχ, θα την κάνεις...
αν όμως σου πουν κάτσε να σε πατήσει το άρμα θα τους στείλεις στο γερο-διάολο...
δε θα στο πουν έτσι βέβαια, αλλά σίγουρα θα ακούσεις κάτι ανάλογο που θα οδηγεί σε κάτι επικίνδυνο!
Ξέρω από βέσπα!
+680Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
καλες διακοπες.
Μην ακούς και πολλά, τα άσπρα μαυρίζουν και τα μαύρα ασπρίζουν εν μία ΕΣΣΟ...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
[
Πάντως κι εμένα που μου έκατσε και Αρχηγός πληρώματος και ΙΛΥΒ και Έβρος (Δορισκος 12 ΕΜΑ) και Ροδος (395 ΕΑΡΜΕΑ) δεν πάθαμε και κάτι…
"εως αν τω ετερω προπεσει"
12η ΕΜΑ υπο τον αντισυνταγματαρχη Κολοφωτια (προκτοφαϊερ).
βρε ggs γιατι δεν βαψατε καλα τις υλες και τρεχαμε εμεις οι επομενοι να μαζεψουμε τις στραβοπινελιες??
ηταν καλιτεχνική αποψηΑρχικά δημιουργήθηκε από mparmpanik
βρε ggs γιατι δεν βαψατε καλα τις υλες και τρεχαμε εμεις οι επομενοι να μαζεψουμε τις στραβοπινελιες??![]()
Εγω παντως που εχω κανα 2μηνο χοντρικα που απολυθηκα απο ΤΘ εχω να πω τα εξης...
1.Πρεπει να εχεις γερο στομαχι (γιατι οι πολλοι φραπεδες πειραζουν)
2.Πρεπει να σου αρεσει ο υπνος (αλλιως κοιμασαι με το ζορι και δε λεει..)
3.Πρεπει να εισαι καλοφαγας (Γιατι το ταλεντο του εκαστοτε σεφ παει χαμενο αλλιως...)
4.1000 φορες στον Εβρο (Γιατι αν εισαι σε νησι και εχετε εμπλοκη θα ζηλευεις της λουομενες)
5.Ενοχλουνται εαν εν ωρα υπηρεσιας ακους μουσικη , παιζεις psp , μιλας - γραφεις στο κινητο ΑΛΛΑ εαν σε πιασουν με βιβλιο κι ας εισαι στον κοσμο σου δε σου λενε τιποτα...(Κι ας ειναι η βιβλος του αναρχικου...)
6.Παρε αντηλιακο γιατι θα κανεις διχρωμια στο κουτελο(πλακα εχει αλλα δε λεει...)
7.Αμα δεν εχεις ορεξη να χαιρετας και να βαρας προσοχες ολη μερα μπορεις να εισαι απλα ευγενικος...οι τεθωρακισμενοι ειναι απλοι ανθρωποι που αποζητουν μοναχα την επαγγελματικη δικαιωση οπως λεει και ο πανουτσος για αλλο κλαδο...
8.Αν πας μαγειρια καντο στη μοναδα οχι στο κεντρο...
9.Τα τεθωρακισμενα ειναι οπλο και οχι σωμα , μη δωσεις τη χαρα στους εποπ να σε διορθωσουν..
10.Οπως ειπε και ο φιλος...ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ !!!
Υ.Γ. Τελος εαν ανησυχεις οτι θα σου λενε να κανεις μαλακιες και δεν εχεις ορεξη καλα κανεις ....
Η λυση ειναι απλη...Λες ΜΑΛΙΣΤΑ...πας σβελτα οπου σκατα σου ειπαν να πας...περνας εκει 5 λεπτα...και επιστρεφεις στη σημειωση 1 ή 2 .
- Omnia mea mecum porto -
12 EMA
Το πιο αθλιο στρατοπεδο που εχω περασει
Και παλι περασα καλα.
καλημέρα!
Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για το ενδιαφέρον που δείξατε στο να με συμβουλέψετε - ενημερώσετε.
Χθές έπινα καφεδάκι με έναν φίλο πού έχει γνωστό ΕΠΟΠ. Τον πήρε τηλ και του είπε πως μόνο ΕΠΟΠ οδηγούν τα άρματα.
Οι απλοί φαντάροι κάνουν την εκπαίδευση και το πολύ πολύ να οδηγήσουν κανά μικρό όχημα - άρμα. (δεν ήταν και 100% σίγουρος)
Οδηγό σε τζιπ με βλέπω να μεταφέρω πρωινό - φαντάρους και να ελέγχω μπαταρίες - λάδια.
Τώρα με πήρε ο φίλος που κάνουμε μαζί την πτυχιακή για την σχολή και μου λέει
- Πήρα τηλ στην στρατολογία και ρώτησα που παρουσιάζομαι.
- Πού ρε??
- Αυλώνα τεθωρακισμένα χαχαχαχχαχαχαχα
- Πλάκα κάνεις.
- Μ@λ@κ@ μαζί στην πτυχιακή, μαζί και στο στρατό.
Ο φίλος μπαίνει στις 13 και εγώ στις 10
Eίναι σούπερ να έχεις γνωστό/φίλο στο κέντρο
Καλή θητεία!
Εγώ πήγα στην στροτολογία και μου είπαν και την ειδικότητα ενώ το φιλαράκι πού πήρε τηλ του είπαν οτι δεν έχουν βγεί ακόμα οι ειδικότητες
Η πλάκα ποιά είναι:
Και οι δύο είμαστε από μεταγραφή απο την επαρχία, εγώ από Καβάλα και ο φίλος απο Κοζάνη
Πήραμε μεταγραφή το ίδιο εξάμηνο και με σχεδόν τα ίδια μαθήματα
Είμαστε και οι δύο απο την ίδια περιοχή
Και οι δύο χρωστάμε μόνο την πτυχιακή γαι να πάρουμε το πτυχίο
Ποιος είναι πιο όμορφος;Αρχικά δημιουργήθηκε από chico82
Η πλάκα ποιά είναι:
Και οι δύο είμαστε από μεταγραφή απο την επαρχία, εγώ από Καβάλα και ο φίλος απο Κοζάνη
Πήραμε μεταγραφή το ίδιο εξάμηνο και με σχεδόν τα ίδια μαθήματα
Και οι δύο χρωστάμε μόνο την πτυχιακή γαι να πάρουμε το πτυχίο
Αυτό πως γίνεται; Τελικά είσαστε απ' την ίδια περιοχή ή εσύ είσαι από Καβάλα και ο φίλος σου από Κοζάνη;Αρχικά δημιουργήθηκε από chico82
....
![]()
kala 8a peraseis pefko. exei kalo faghto kai gumnastikoula. epeidh einai arketa ta atoma h uphresia phgainei polu kala (sto kentro), kai an eisai kai apo a8hna 8a exeis kai exodous bolikes me dianuktereush. an mporeis na peraseis kai sta LYB na katseis kana mhna parapanw sto peuko kai na eisai konta sto spiti. allh periptwsh einai na pareis idikothta nosokomou pou kai pali ka8ese pefko duo - treis ebdomades.Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Και εμενα φιλε μου σημερα μου ηρθε.Στις 10 μαι ειναι να παρουσιαστω ΚΕΕΔ στο Μεγαλο πευκο.Αλλα θα παρω αναβολη για 2 σειρες μετα.
apo monoda egw phga sthn 8'mak sth samo kai perasa arketa kala kai exei kai oraies askhseis. apo ekei k pera k h 2a MAL einai kala (ap oti lene filoi mou).
an 8eleis alles plirofories edw eimai.