Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 70 από 70

Θέμα: τι βενζινη βαζετε?

Σοβαρολογεί...

Από παιδί που είναι στη Shell μου είπε ότι η Racing έρχεται κατευθίαν από τη Γαλλία και ότι οι δεξαμενές και τα βυτιοφόρα που χρησιμοποιούνται είναι μόνο για αυτή τη βενζίνη και δεν βάζουν σε αυτά απλή ή V-Power απλή.....μόνο Racing.
    Όλα είναι .... δρόμος!!!

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Να στοιχηματίσω το χέρι μου... δε μπορώ. Aλλά μου φαίνεται πολύ τρελλό να μεταφέρουν οδικώς βενζίνη μέχρι την Αθήνα. Τα logistics είναι παρανοϊκά... Βάζουμε άνω τελεία σε αυτό...
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    Τρελλαμένοι και μη, κάντε τον κόπο να δείτε και το γειτονικό thread (Blues). Όσοι ΝΟΙΩΘΕΤΕ περισσότερα άλογα με τις 100άρες... πείτε μας τι πίνετε!

GASOLINE ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

(ατακα απο το «Άκρως Τρελό και Απόρρητο» δε κλασικ)
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΠΙΑΣΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ... Το avatar του/της BAD BOY
    Να στοιχηματίσω το χέρι μου... δε μπορώ. Aλλά μου φαίνεται πολύ τρελλό να μεταφέρουν οδικώς βενζίνη μέχρι την Αθήνα. Τα logistics είναι παρανοϊκά... Βάζουμε άνω τελεία σε αυτό...
    ΜΕ ΚΑΡΑΒΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ... (ΛΕΝΕ ΕΤΣΙ...)
    Καλυτερα Τρεις Μερες λυκος παρα...μια ζωη προβατο.
    -ΚΤΜ ON HEAD-

kawasaki street warriors

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    ΒΕΝΖΙΝΗ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙ???

ΩΧ ΩΧ ΩΧ

Που πουλάνε σοβαρότητα να τους ψωνίσουμε κάνα πεντόκιλο γιατί δε μας βλέπω καλάααααααααααααααααααα

---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pavlaras1

Μου ειπαν οτι ετσι διαδιδουν για να μπορουν να πουλανε ποιο ευκολα την βενζινη και να

Μου ειπαν οτι ετσι διαδιδουν για να μπορουν να πουλανε ποιο ευκολα την βενζινη και να δειχνουν οτι διαφερει απο ολες της αλλες.

Προσωπικα τι να σας πω δεν το γνωριζω.

Αλλα αυτο που θελω να ρωτησω οσους γνωριζουν απο χημεια μια βενζινη μεχρι ποσα οκτανια μπορει να φτασει ως μεγιστο?

Υπαρχει οριο ή οχι στα οκτανια για της μελοντικες βενζινες και στους αγωνες moto gp και formula 1 τι καυσιμα χρησιμοποιουνε?
    :smilea:

Παλαιό μέλος

super duper gufer

αυτα περι βενζινων τα περιεγραψε καλα ο sonic.αν ενας κινητηρας χρειαζεται 95 οκτανια(αντικροτικη ικανοτητα του καυσιμου) τι δηλαδη θα του βαλουμε 100 και θα πηγαινει καλυτερα; δεν ειναι απιθανο;οπως ειπε αν ενας κινητηρας του λειπουν οκτανια τοτε κτυπα πειρακια.στην Ιταλια πριν 10 χρονια μου ελεγαν οτι θα εβλεπα τον θεο με τις βενζινες τους .τριχες το fzr επειδη ειχε συγχρονη για την εποχη χαρτογραφιση και κρατουσε το αβανς σταθερο μεχρι τις 2500rpm δεν κτυπουσε και τραβουσε το ιδιο με την Ελλαδα.τωρα με το tps(throtle position sensor) διαβαζει την θεση του γκαζιου και μειωνει αναλογα το αβανς για να μη κτυπα πειρακια.το λοιπον με την νεα τεχνολογια τα καυσιμα τα απλα ειναι υπερ αρκετα.τα υπερ καυσιμα ειναιπεριτα αν δεν τα ζητα ο κατασκευαστης της μοτοσυκλετας.αν βαλει καποιος 101 οκτανιων ειναι δυσκολο να αυτοπαραμυθιαστει; καθολου
    wrench

Να πω και εγώ τη γνώμη μου

Αυτό που έχω δει με την Ultimate – και λιγότερο με την V Power (απλή) – είναι ότι η λειτουργία του κινητήρα σε μηχανή και περισσότερο στο αυτοκίνητο είναι πιο ομαλή. Διαφορά στις επιδόσεις δεν είδα αλλά ιδίως στο αυτοκίνητο η διαφορά στον ήχο είναι εμφανής οπότε θεωρώ ότι καταπονείται λιγότερο. Και με τις 95 δεν χτυπάει πιράκια απλά δουλεύει πιο τραχιά.

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas

Re: Να πω και εγώ τη γνώμη μου

Αρχικά δημιουργήθηκε από jp929rr
    Αυτό που έχω δει με την Ultimate – και λιγότερο με την V Power (απλή) – είναι ότι η λειτουργία του κινητήρα σε μηχανή και περισσότερο στο αυτοκίνητο είναι πιο ομαλή. Διαφορά στις επιδόσεις δεν είδα αλλά ιδίως στο αυτοκίνητο η διαφορά στον ήχο είναι εμφανής οπότε θεωρώ ότι καταπονείται λιγότερο. Και με τις 95 δεν χτυπάει πιράκια απλά δουλεύει πιο τραχιά.

ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΦΙΛΕΣ

Kouklaki mou omorfo Το avatar του/της johnpagr
    ΒΕΝΖΙΝΗ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙ???

ΩΧ ΩΧ ΩΧ

Που πουλάνε σοβαρότητα να τους ψωνίσουμε κάνα πεντόκιλο γιατί δε μας βλέπω καλάααααααααααααααααααα

To paporo apo thn persia mhpos ????

Καλά τα έγραφε το Manual ...

Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο

Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Τι βενζινη για τα Lc4 ?
    από valam στο forum KTM
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2006, 12:02
  2. τι βενζίνη
    από gdevelek στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2006, 18:24
  3. Εσείς τι Λάδια βάζετε .....