Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 61

Θέμα: Απλό ή Adventure (R1200GS) ?

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Ειμαι πρωην κατοχος 1150GS για το οποιο ομως ειχα δευτερο σετ αναρτησεων οπως και σελλα απο ADV. Ειχα κανει και απειρα χιλιομετρα τοσο σε δρομο οσο και εκτος. Δεν εχω οδηγησει το 1200ADV, αλλα τα συμπερασματα απο τα δυο βερσιον του 1150 ειναι φανταζομαι αναλογα.

Λοιπον, με τις μεγαλυτερες διαδρομες του ψηλου, εχεις καλλιτερη συμπεριφορα σε χωματοδρομο, οπως ειναι φυσικο, αλλα και υψηλοτερο κεντρο βαρους που τελικα κανει το χαμηλο να ειναι πιο ευκολοδηγητο και σου επιτρεπει ψυχολογικα να το πας σε πιο κακοτραχαλο εδαφος. Ποτε δε βρηκα κατω ουτε με το χαμηλο σετινγκ, οποτε το ψηλο ειναι οβερκιλ. Προφανως το χαμηλο εχει και καλλιτερη συμπεριφορα στο δρομο.
    Το 1200ADV μαλιστα ειναι και αρκετα βαρυτερο απο το απλο 1200, οποτε η αισθηση του παραπανω βαρους ειναι ακομα πιο εντονη.

Η συμβουλη μου ειναι να αγορασεις το απλο 1200 και με πολυ λιγοτερα χρηματα απο τη διαφορα με το ADV να αγορασεις ενα καλο σετ αναρτησεων, αν κρινεις οτι τις χρειαζεσαι.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Δε σ' ακούει Δοκτορααα

Εχει αποφασίσει για το Adv και τα ποστ αυτά δεν τα βλέπει
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Μπαλαλάικα Το avatar του/της miraze
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ...........................

Εχει αποφασίσει για το Adv και τα ποστ αυτά δεν τα βλέπει
    Aυτό αναρωτιέμαι και εγώ ρε Ηλία, αφού είναι αποφασισμένος για το adv γιατί ανοίγει εξ αρχής αυτό το post, ποιός ο λόγος ύπαρξής του.

Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί

Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
    Aυτό αναρωτιέμαι και εγώ ρε Ηλία, αφού είναι αποφασισμένος για το adv γιατί ανοίγει εξ αρχής αυτό το post, ποιός ο λόγος ύπαρξής του.

Για να διαβάσει μερικά ποστ που θα του πουν αυτό που θέλει να ακουσει. Ψυχολογικό ειναι το ζήτημα

Επίσης, τώρα που το θυμήθηκα, το adv εχει φοβερό πλεονέκτημα στα 36ωρα. Βαζεις βενζίνα 3-4 φορες λιγότερο απο τους αλλους
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Μπαλαλάικα Το avatar του/της miraze
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ...................................
    Επίσης, τώρα που το θυμήθηκα, το adv εχει φοβερό πλεονέκτημα στα 36ωρα. Βαζεις βενζίνα 3-4 φορες λιγότερο απο τους αλλους
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πλάκα, πλάκα, φέτος έφυγα φουλαρισμένος από Αθήνα, έβαλα το βράδυ του Σαββάτου στα Χανιά και μετά ξανά Αθήνα
    Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί

Νέο μέλος
    POPO RE FILE KAI POS HTAN H DIADROMH STHN THALASSA KALH? PAEI KALA STHN THALASSA TO ERGALEIO?

Φιλε "PANOS1100GS" κάναν υπάλληλο εκεί που δουλεύεις ζητάνε? γιατί λόγο ανεργίας το βλέπω πολύ μακριά το όνειρο να πάρω GS

Φουτάνα κοινωνία... άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους γ....ς ...

Παρτο ρε φιλε το εργαλείο και άμα έρθω στα μέρη σου να μου το δώσεις για βόλτα μπας και μου φύγει η κάψα λέμε...

Άντε καλορίζικο

Αρχικά δημιουργήθηκε από NDIAKAK
    POPO RE FILE KAI POS HTAN H DIADROMH STHN THALASSA KALH? PAEI KALA STHN THALASSA TO ERGALEIO?

safety doesn't happen by accident

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    μα γιαυτο κ του εχουν(bmw1200) προσαψει τους χαρακτηρισμους...τανκερ,κυτος,πλοιο,πομονα,
    προπελα,βαρκα,μαουνα κτλ

:rotflmao: :rotflmao:
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Ειλικρινά ρε παιδιά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ τι μπορεί να έχει κάποιος στο μυαλό του για να ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ να πάρει το αντβέντιουρ.

Ξέρω, τα βίτσια και οι διαστροφές δεν έχουν όρια, αλλά, μα το Θεο, αυτό ΔΕΝ μπορώ να το καταλάβω!

Τώρα, επιπλέον, το να θέλει να κυκλοφορεί και μέσα στην πόλη... ε αυτό πια ξεπερνάει και σύμπραξη του ντε-Σαντ με τον Σάχερ-Μαζόχ.

Μπορώ να καταλάβω κάποιος να ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ να κυκλοφορεί με το αντβέντιουρ (ενώ προσπάθησε με κάθε τρόπο να το αποφύγει), αλλά να ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ κιόλας... ε, απλά δεν το χωράει ο νους μου.

Ουφ! Τα πα και ησύχασα....

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πλάκα, πλάκα, φέτος έφυγα φουλαρισμένος από Αθήνα, έβαλα το βράδυ του Σαββάτου στα Χανιά και μετά ξανά Αθήνα
    AYTO POY DEN EXO KATALAVEI EINAI POS DIESXYSE THN THALASSA APO ATHINA XANIA KAI PISO ODHGONTAS THN STHN THALASSA AFOY GEFYRA POY NA ENONEI AYTES TIS 2 POLEIS DEN YPARXEI KAI OYTE PROKEITE KAI POS KATAFERE NA KAPSEI 33L VENZINH AN PHGE ME TO PLOIO TOSO POLY KAIEI H MHXANH? APO ATHINA PEIREA NA THN VALH STO PLOIO KAI TOYMPALIN

Αυτό που δεν έχεις καταλάβει ειναι οτι μιλάμε για το περσινο 36ωρο που έγινε στην Κρητη και προφανως πήγε ως εκει με το πλοίο της γραμμης

Συμβουλή: Γυρνα στα ελληνικά και στα μικρα γράμματα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    Ειλικρινά ρε παιδιά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ τι μπορεί να έχει κάποιος στο μυαλό του για να ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ να πάρει το αντβέντιουρ.

Ξέρω, τα βίτσια και οι διαστροφές δεν έχουν όρια, αλλά, μα το Θεο, αυτό ΔΕΝ μπορώ να το καταλάβω!

Τώρα, επιπλέον, το να θέλει να κυκλοφορεί και μέσα στην πόλη... ε αυτό πια ξεπερνάει και σύμπραξη του ντε-Σαντ με τον Σάχερ-Μαζόχ.

Μπορώ να καταλάβω κάποιος να ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ να κυκλοφορεί με το αντβέντιουρ (ενώ προσπάθησε με κάθε τρόπο να το αποφύγει), αλλά να ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ κιόλας... ε, απλά δεν το χωράει ο νους μου.

Ουφ! Τα πα και ησύχασα....

Οδήγησε το και μετά θα καταλάβεις και θα μας πεις

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Τώρα πια θα το έχει πουλήσει για να ξεχρεώσει λόγω κρίσης.....

Άρε τυμβωρύχε! :rotflmao:
    "Qu ils mangent de la brioche"

Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
    Άρε τυμβωρύχε! :rotflmao:

Finally! :rotflmao:
    safety doesn't happen by accident

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. KTM 990 Adventure VS R1200GS Adventure
    από Spike στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 79
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2009, 23:18
  2. Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 01/05/2006, 14:37
  3. r1200gs adventure
    από christos34 στο forum BMW
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/04/2005, 07:59
  4. Adventure R1200GS γνωριζει κανεις???
    από oxygen στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2004, 10:35