Μιας και απο το Πασχα και μετα,λογω υποχρεωσεων γυρνουσα συνεχεια μεσα στην Πατρα με το μηχανακι και δεν ειχα χρονο να παω λιγο παραεξω,να το ανοιξω και λιγακι να ξεμπουκωσει...
ειπα να το κανω σημερα που ειχε και δροσερο καιρο να το ευχαριστηθω.Αλλα που να ηξερα ο καψερος οτι θα κλαιω με μαυρο δακρυ...![]()
![]()
Φοραω το μπουφανακι μου,βαζω τις μποτουλες μου,παιρνω και κρανος/γαντια και κατεβαινω στο γκαραζ...Αναβω το ΚΤΜ,το ζεσταινω και ξεκιναω για μια κοντινη βολτουλα στα περιξ...
Δρομο παιρνω-δρομο αφηνω,ανοιγω και "φιλικα" στην πορεια με ενα vstromaki,ετσι για τον χαβαλε,με περνα και στο δρομο ενας γνωστος με 950 καντηλι,κανω και εγω καμια καγκουρια και γενικα το ξεκαπνιΖΑ καλα το μηχανακι...
Στον γυρισμο και μπαινοντας ξανα Πατρα,σταματαω στο βενζιναδικο να φουλαρω.Σβηνω,φουλαρω και παω να βαλω μπροστα για να ερθω σπιτι...
Αααααχχχχχχχχχχχχ,αν το ηξερα δεν θα πατουσα ποτε την μιζα![]()
![]()
![]()
Παταω που λετε την μιζα και η καρδια μου σκιζεται στα 2 απο το ΚΡΑΑΑΑΑΚ που ακουγεται...Χανω τον κοσμο κατω απο τα ποδια μου
![]()
Αχ και μου τα λεγατε εσεις αλλα εγω ελεγα τα δικα μου...Ειχα χαψει το παραμυθι οτι τα ΚΤΜ αμα τα προσεχεις δεν χαλανε.....![]()
![]()
![]()
Ο τραγικος απολογισμος με μια γρηγορη ματια που εριξα ειναι:
Κομμενη ντιζα αποσυμπιεστη...
Για την ακριβεια,κοπηκε το κατω κεφαλακι...Απλα πατησα την μιζα χωρις αποσυμπιεστη,το τερας βρυχηθηκε και ηρθα σπιτακι μου![]()
![]()
Και το ερωτημα ειναι,σε περιπτωση που η ΚΤΜ δεν εχει ετοιμοπαραδοτη ντιζα,που μπορω να βρω απο εκεινα τα βιδωτα κεφαλακια που βαζουμε στην ακρη της ντιζας για να φτιαξω μια αυτοσχεδια με ντιζα ποδηλατου![]()
![]()