Όταν λείπει ο λόγος, σειρά έχουν οι εξυπνάδες.Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
Μήπως έχεις όμως αιμοροίδες?
Καληνύχτα και καλή διασκέδαση...
Όταν λείπει ο λόγος, σειρά έχουν οι εξυπνάδες.Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
Μήπως έχεις όμως αιμοροίδες?
Καληνύχτα και καλή διασκέδαση...
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Διαπιστωνω τον τελευταιο καιρο στο φορουμ αυτο να λεμε τα ιδια ξανα και ξανα και παντα να καταληγουμε στο ιδιο σημειο.... πουθενα!
Παντως εγω ψηφιζω οτι φταιει ο καγκουρας.
...στο ιδιο σημειο.... πουθενα! ...
![]()
"Is this all that's life of my life before me?
Straitjacket memories? Sedative highs?
No happy ending like they’ve always promised?
There’s got to be something left for me."
------------------------------------
Αντε ρε! Δηλαδή όλοι εδώ στο φόρουμ μπαίνετε μόνο για σοβαρούς λόγους..Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Τουλαχιστον εχει καποια αποψη........
Δεν καθετε να ανοιγει ενα θεμα στης αντιπαραθεσεις για να περασει την ωρα του....Χαζευοντας.....
Οχι....Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
Αντε ρε! Δηλαδή όλοι εδώ στο φόρουμ μπαίνετε μόνο για σοβαρούς λόγους..
Αλλα δεν μπορω να καταλαβω τον λογο που προκαλεις.
Α... Και το θεμα που εβαλες κατα την προσωπικη μου γνωμη πιστευω οτι ειναι σοβαρο.
Γιατί ειπα εγω πώς δεν ειναι σοβαρό? Και ποιόν ακριβώς προκάλεσα και πώς, για εξήγησέ μου ακριβώς?Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Οχι....
Αλλα δεν μπορω να καταλαβω τον λογο που προκαλεις.
Α... Και το θεμα που εβαλες κατα την προσωπικη μου γνωμη πιστευω οτι ειναι σοβαρο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
Γιατί ρε σύ? Στίς αντιπαραθέσεις το έβαλα ξέροντας πώς θα γίνει χαμός να περάσω την ώρα μου χαζεύοντας, δε το βαλα στις υπεύθυνες δηλώσεις...![]()
Αληθεια.... Η αποψη σου ποια ειναι...???
Ποιος φταιει...???![]()
Ολοι. Και πολλοί που δεν είδα κανείς να πεί (ίσως ένας). Ειναι κλασσικό δείγμα γενικής μαλακίας ενος κράτους και ενός κάρου κόσμου. Πολλοί που φταίνε δεν ήταν καν εκεί. Ειναι Ρουμανία αλλά προφανώς θα μπορούσε να είναι Ελλάδα.
O τύπος με το φορτηγάκι είναι εντελώς ηλίθιος. Είδε τον άνθρωπα-κάγκουρα όταν ήδη βρισκόταν ακριβώς μπροστά στα μάτια του και τότε μόνο ακινητοποίησε το όχημά του. Απλά έριξε ένα βλέφαρο, δεν εκτίμησε την ταχύτητα του κανγκουρανθρώπου και στα @@@@@ του. Όσο δεν έπρεπε να τρέχει ο μοτοσυκλετιστής άλλο τόσο έπρεπε να 'χει το νού του ο αυτοκινητιστής διασχίζοντας κάθετα τον δρόμο. Κάτι μου θύμησε από λιμανάκια και καντίνα...
Πάντως καλύτερα να μην τρέχουμε σε πολυσύχναστους δρόμους για να βλέπουμε και τα χελωνάκια και να τα τοποθετούμε στην άκρη.http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=98157
Experience is something you don't get until just after you need it.
Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.
Απαντησες εκ του ασφαλους....Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
Ολοι. Και πολλοί που δεν είδα κανείς να πεί (ίσως ένας). Ειναι κλασσικό δείγμα γενικής μαλακίας ενος κράτους και ενός κάρου κόσμου. Πολλοί που φταίνε δεν ήταν καν εκεί. Ειναι Ρουμανία αλλά προφανώς θα μπορούσε να είναι Ελλάδα.
Παντα ολοι φταιμε για ολα .....οτι βιντεο και να βαλεις....σε οποιο θεμα και αν αναφερετε... ( Και δεν το λεω ειρωνικα..)
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Απαντησες εκ του ασφαλους....
Παντα ολοι φταιμε για ολα .....οτι βιντεο και να βαλεις....σε οποιο θεμα και αν αναφερετε... ( Και δεν το λεω ειρωνικα..)
Αν αυτό κατάλαβες εσύ...
Ολοι....................Ειναι κλασσικό δείγμα γενικής μαλακίας ενος κράτους και ενός κάρου κόσμου. ..........................Πολλοί που φταίνε δεν ήταν καν εκεί. ..........................
Πιθανον.......
Να καταλαβα λαθος.......
Την τελευταία φράση μου γιατί δε την ξανάβαλες? Η τη δεύτερη?
Την τελευταία φράση μου γιατί δε την ξανάβαλες?
Το προβλημα μας ειναι το γιατι καταλαβα λαθος....
Παρολα αυτα.....
"""""""Ειναι Ρουμανία αλλά προφανώς θα μπορούσε να είναι Ελλάδα. """""""
Τα ευκολος εννοουμενα τα παρελειψα......
( Τα λιμανακια αλλωστε τα βρισκω απειρως ποιο τριτοκοσμικη κατασταση.......)
Τωρα πες μου εσυ..... Γιατι επρεπε να τονισω την τελευταια φραση σου και τι σχεση ειχε με το τι καταλαβα...????