Σελίδα 7 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 326

Θέμα: Για πέτε, ποιός φταίει εδώ?

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    τι να σχολιασω;Ποια η διαφορα του βιντεο με πολλα βιντεο απο τα λιμανακια,βουτα και αυρα για τους πιο παλιους;Παρόμοιοι μαλάκες και εδω στο Μπαγκλαντες των Βαλκανίων ειμαστε!

@STOUBI

Δεν έπρεπε να τονίσεις τίποτα. Το ότι λέει ο καθένας πάει όλο μαζί. Τα κόψε ράψε ειναι Γκεμπελικά. Ισχύει γενικώς αυτό.

Αν δεν κατάλαβες τι είπα, ίσως δε κάθησες καλά να σκεφτείς τι είπα.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
    Δεν έπρεπε να τονίσεις τίποτα. Το ότι λέει ο καθένας πάει όλο μαζί. Τα κόψε ράψε ειναι Γκεμπελικά. Ισχύει γενικώς αυτό.

Αν δεν κατάλαβες τι είπα, ίσως δε κάθησες καλά να σκεφτείς τι είπα.
    Μπορει... ( Ειναι και μια ωρα δυσκολη...)

Παρολα αυτα.....

Σιγουρα θα μποορουσες να ησουν ποιο ξεκαθαρος......

Ναι...???

Εκτος αν δεν θελεις.... Οποτε... Πασο !

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Πριν ξεκινήσουν να κάνουν παπαριές, τότε που ο λεβέντης με την κάμερα παίρνει γενικά πλάνα, παρατηρήστε τι κόσμο έχει στο συγκεκριμένο σημείο αλλά και την αρκετή κίνηση οχημάτων. Τώρα αν εσύ αποφασίσεις ότι αυτός ο δρόμος είναι οκ για να κάνεις ταρζανιές, ε τότε μάλλον κακό του κεφαλιού σου.
    Πάντως εγώ για να είμαι εντάξει με την συνείδησή μου, τό έδειξα και στις 2 κόρες μου την 17χρονη και την 6χρονη. Πραγματικά εσείς που υπερασπίζετε τον αναβάτη θα έπρεπε ν' ακούγατε τι είπε η μικρότερη. Αν το γράψω θα μου λέτε τα περί κραξίματος και ηθικής και λοιπές σάχλες. Εγώ πάντως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την απάντησή τους. Θεωρώ ότι θα γίνουν σοβαρές μοτοσυκλετίστριες και θα χαρούν την μηχανή του όπως την χάρηκε ο πατέρας τους και η μάνα τους.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Μέλος χωρίς V-Strom Το avatar του/της Hiro
    Άτοπο να συγκρίνεις συμπεράσματα 6χρονου με αυτά 30-40-50χρονων νομίζω...
    Experience is something you don't get until just after you need it.
    Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Μπορει... ( Ειναι και μια ωρα δυσκολη...)

Παρολα αυτα.....

Σιγουρα θα μποορουσες να ησουν ποιο ξεκαθαρος......

Ναι...???

Εκτος αν δεν θελεις.... Οποτε... Πασο !

Λέω απλώς πώς όταν ειναι γενικώς πολλά πράγματα μπουρδέλο, πολλά συμβαίνουν και μετά κάθεστε και σκέφτεστε αν έφταιγε αυτός ή ο άλλος, αλλά δεν καταλαβαίνετε πώς όλο το σύστημα φταίει.

Γιατί, 99.9% το συγκεκριμένο ατύχημα δεν θα είχε συμβεί στη Γερμανία, ας πούμε? Γιατί δε θα κάναν καγκουριές στη μέση του δρόμου ή γιατί ο βανάκιας θα ήταν πιο προσεκτικός?

Οχι. Δε θα είχε πιθανότατα συμβεί, γιατί δε θα συντρέχαν ΟΛΟΙ οι λόγοι που έγινε. Να απαριθμήσω (όχι εξαντλητικά)

1. Ο κάγκουρας που προφανώς έτρεχε και πήγαινε πάνω από το όριο ταχύτητας.
    2. Αν δεν πήγαινε πάνω από το όριο, τότε προφανώς το όριο ήταν λάθος
    3. Ο βανάκιας
    4. Γιατί υπήρχε διακεκομένη σε εκείνο το σημείο? Ηταν νόμιμη ή την έφτιαξε ο ταβερνιάρης?
    5. Γιατί δεν έχει καμμιά σήμανση ο δρόμος στο πολυσύχναστο αυτό σημείο?
    6. Δεν θα υπήρχε έτσι εκεί αυτό το στεκι. Αν υπήρχε θα είχε διαφορετική πρόσβαση από την αρτηρία, και πιθανότατα 'σκληρό' διάζωμα στη μέση και διαγραμμισμένη - σημασμένη διάβαση πεζων που όλοι θα τη σέβονταν και όριο 20χλμ/ω
    8. Ο μαζεμένος κόσμος που δεν επέτρεπε σε κάποιον να στρίψει και να μπεί γρήγορα στο παρκινγκ
    9. Η αστυνομία θα τους είχε διαλύσει προ πολλου.

Να συνεχίσω?

Η όλη φάση ήταν accident waiting to happen. Αν δε το βλέπετε αυτό και κάθεστε και τσακώνεστε αν εφταιγε ή ετρεχε η μηχανή κι αν ο βανάκιας δε σταμάτησε ακριβώς πάνω στη διαχωριστική (αν το χε κάνει πιθανόν καποια άλλη μηχανή να ειχε πέσει πάνω του από πίσω....) τι να πώ?

Λέω απλώς πώς όταν ειναι γενικώς πολλά πράγματα μπουρδέλο, πολλά συμβαίνουν και μετά κάθεστε και σκέφτεστε αν έφταιγε αυτός ή ο άλλος, αλλά δεν καταλαβαίνετε πώς όλο το σύστημα φταίει.

Γιατί, 99.9% το συγκεκριμένο ατύχημα δεν θα είχε συμβεί στη Γερμανία, ας πούμε? Γιατί δε θα κάναν καγκουριές στη μέση του δρόμου ή γιατί ο βανάκιας θα ήταν πιο προσεκτικός?

Οχι. Δε θα είχε πιθανότατα συμβεί, γιατί δε θα συντρέχαν ΟΛΟΙ οι λόγοι που έγινε. Να απαριθμήσω (όχι εξαντλητικά)

3. Ο βανάκιας
    4. Γιατί υπήρχε διακεκομένη σε εκείνο το σημείο? Ηταν νόμιμη ή την έφτιαξε ο ταβερνιάρης?
    6. Δεν θα υπήρχε έτσι εκεί αυτό το στεκι. Αν υπήρχε θα είχε διαφορετική πρόσβαση από την αρτηρία, και πιθανότατα 'σκληρό' διάζωμα στη μέση και διαγραμμισμένη - σημασμένη διάβαση πεζων που όλοι θα τη σέβονταν και όριο 20χλμ/ω
    8. Ο μαζεμένος κόσμος που δεν επέτρεπε σε κάποιον να στρίψει και να μπεί γρήγορα στο παρκινγκ

Να συνεχίσω?

Η όλη φάση ήταν accident waiting to happen. Αν δε το βλέπετε αυτό και κάθεστε και τσακώνεστε αν εφταιγε ή ετρεχε η μηχανή κι αν ο βανάκιας δε σταμάτησε ακριβώς πάνω στη διαχωριστική (αν το χε κάνει πιθανόν καποια άλλη μηχανή να ειχε πέσει πάνω του από πίσω....) τι να πώ?
    Σωστος ( αν εξαιρεσεις κατα την γνωμη μου την ταχυτητα και στο οτι ευτυχως που στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν περασε γρηγορα ο βανακιας...) Αν και νομιζω οτι στις παραπανω απαντησεις εχουν αναλυθει ολα....

Αρα δεν καταλαβα κατι λαθος ουτε προσπαθησα να παραποιησω τιποτα......

( Απλα εξηγουμε για να μην παρεξηγουμε...)

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Απαντησες εκ του ασφαλους....

Παντα ολοι φταιμε για ολα .....οτι βιντεο και να βαλεις....σε οποιο θεμα και αν αναφερετε... ( Και δεν το λεω ειρωνικα..)

Αν επιμένεις σ' αυτό που ειπες, προφανώς δεν κατάλαβες.

Αλλά βαρέθηκα.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Hiro
    Αν σου δοθεί η ευκαιρία κάτσε και κουβέντιασε με πιτσιρίκια, θα εκπλαγείς με την αμεσότητα των απαντήσεων και την καθαρότητα της σκέψης τους. Εγώ το κάνω συχνά πηγαίνοντας μαζί με την μικρή μου στο νήπιο και κουβεντιάζοντας με τα παιδιά. Είναι απολύτως σωστή η ρήση"από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια".
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Ολοι. Και πολλοί που δεν είδα κανείς να πεί (ίσως ένας). Ειναι κλασσικό δείγμα γενικής μαλακίας ενος κράτους και ενός κάρου κόσμου. Πολλοί που φταίνε δεν ήταν καν εκεί. Ειναι Ρουμανία αλλά προφανώς θα μπορούσε να είναι Ελλάδα.
    Οταν απαντας γενικα με αινιγματικες απαντησεις ..........

Για να συγκεκριμενοποιησεις μετα απο καμια 10αδα αοριστων ποστ παιζοντας με τις λεξεις....

Σιγουρα καποτε.... Θα βαριοσουν !

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Hiro
    Επίσης άκυρο να χρησιμοποιείς τη γνώμη των ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ παιδιών ως επιχείρημα :P
    Life begins at 45°.

Μέλος χωρίς V-Strom Το avatar του/της Hiro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Είναι απολύτως σωστή η ρήση"από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια".
    Έχω κουβεντιάσει και δεν εκπλήσσομαι πλέον. Ακριβώς αυτό εννοούσα. Το μικρό όταν μεγαλώσει δεν θα σκέπτεται με τον ίδιο τρόπο. θα χάσει αυτό που λες ''καθαρότητα'' της σκέψης και άρα άτοπη η σύγκριση με την σκέψη των μεγάλων. Ξαναρώτα τη μικρή σου σε καμιά ντουζίνα χρόνια και τα λέμε.

Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου Πιστεύω ότι πρέπει να διδασκόμαστε απ' τα μικρά όπως διδάσκονται και αυτά από 'μας
    Experience is something you don't get until just after you need it.
    Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.

ποιος φταιει για ποιο πραμα? για τους μπατσους ? η γιατι εφαγε το κεφαλι του ?
    Ελατε ρε παιδια ,συγκεντρωθητε λιγο, και μονο που συζητηται το θεμα , δειχνουμε ολοι ποσο επικυνδυνοι μπορουμε να γινουμε υπο συνθηκες
    Δηλαδη επειδη καβλωσε του καγκουρα να κανει περασματα για να τον τραβαει με την καμερα ο αλλος αρχικαγκουρας, φταιει το φορτηγο που εστριψε απεναντι απο το εστιατορειο τι ειχε εκει περα?
    Μην τρελαθουμε εντελως!Κατι τετοια γινονται και ψαχνουμε μετα μαλακιες,"α οχι η διακεκομενη ηταν πιο μπροστα,εκει ειχε ακομα διπλη διαχωριστικη , α δεν σταματησε εντελως ,οι ασυνειδητοι φορτηγατζηδες που σκοτονουν τα παιδακια" και λοιπες ΜΑΛΑΚΙΕΣ
    Αμα ο τυπος δεν ξερει να προστατεψει τα κοκαλακια του, γιατι πιστευει οτι θα τον προσεχουν οι αλλοι, ενω αυτος θα μπορει να πηγαινει οπως γουσταρει στο δρομο?
    Το εχουμε χασει εντελως?
    Καποτε ειχα χρονο,αλλα δεν ειχα χρημα.....
    Τωρα δεν εχω ουτε χρονο,ουτε χρημα....

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    αστρολογικα τι φαση ειχαμε αραγε?

λεω μπας και ηταν καβαλα ο ερμης στην αφροδιτη και εφταιγε αυτο..........
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

3. Ο βανάκιας

Να συνεχίσω?

Εχεις δικιο. Στην Γερμανια δεν συμβαινουν ποτε ατυχηματα...
    Μονο σε μας τους τριτικοσμικους...
    Το πιστευεις πραγματικα αυτο ηθελα να΄ξερα;
    Παντα θα υπαρχει ο μοτοσυκλετιστης που θα ανοιξει παραπανω το γκαζι καποια στιγμη, βραζει το αιμα, νεοι ανθρωποι βλεπεις, σε ολο το κοσμο...
    Και παντα υπαρχι η πιθανοτητα ενας βλακας να στριψει εκει που δεν πρεπει...

Ο συνδυασμος τους ομως σκοτωνει εμας...

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Σελίδα 7 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ποιος φταίει;
    από sergiosm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2008, 16:39
  2. Δήλωση ατυχήματος.... Ποιός φταίει????
    από ermiss στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2008, 10:36
  3. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑNΗΓΥΡΙΑ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΩ
    από NAKANO-1100 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2007, 08:07
  4. Για ΡιΧτε Ενα Βλεφαρο Εδω!!!
    από maintenance στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2005, 16:15
  5. ποιος πιγκουίνος εδώ να δεις