Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 55 από 55

Θέμα: Αγγελίες ή εκτος πραγματικότητας

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

γιατι ενα μηχανακι "φορτωμενο" να δινετε το ιδιο με ενα γυμνο?

Γιατι να μπαινει "συνεταιρος" ο επομενος ιδιοκτητης στα γουστα που εχει ο καθε καγκουρας στα αξεσουαρ ; Με ρωτησες εμενα αμα μου αρεσει η VALTERMOTO? ΘΕΛΩ EVOTECH....

ΜΕ ρωτησες εμενα αν μ'αρεσουν τα καγκελα στον κινητηρα? ΘΕΛΩ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ....

κι οταν παιρνεις ανθρακονηματινο φτερο 150 ευρω και προσθετεις 150 ευρω στην τελικη τιμη (ΟΣΟ το πηρες καινουριο οταν "στολιζες") συγνωμη αλλα παει πολυ.........

δεν μπορει να βαλω εγω μια ψηλη ζελατινα και απο τα 80 ευρω που εδωσα να περιμενω ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ της "επενδυσης" πισω......

Accipere quam facere praestat injuriam

Πολλοι προτιμουν απειραχτο και "μαμα" μηχανακι.
    Για ευνοητους λογους.

--Καλο MOTO-διαβασμα: www.ebike.gr--

δεν το πουλαω το ζετακι Το avatar του/της veletzas
    "ρεαλισμος" παντως ειναι να βαζεις τιμη οσα ακριβως θα εδινες κ εσυ να παρεις την συγκεκριμενη μοτο που πουλας ουτε πανω ουτε κατω...

βεβαια στο μυαλο του καθε αγοραστη που δεν θελει την "συγκεκριμενη" μοτο δεν μπορεις να μπεις γι' αυτο μπορεις να ακουσεις κ το "τι λες ρε φιλε που θα δωσω 5000 για xr π.χ " αφου με αυτα τα χρηματα παιρνω busa, σκαφος, γκομενα, οικοπεδο."

( btw το ιδιο ισχυει κ για τις αγοραπωλησιες-ενοικιασεις σπιτων νομιζω)
    panta vromikoi panta laspomenoi

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Λογο οικονομικων δυσκολιων ειπα να δωσω το Ζ πριν λιγο καιρο(αλλα δε το εδωσα) , ερχετε ενα κατα ταλλα πολυ ευγενικο παλλικαρακι που δεν ειχε μηχανη πριν (μηχανακι εχει) και το βλεπει (@@ το ειδε εγω του ελεγα τι να κοιταξει) αρχισε τα γαματο κλπ μου λεει 4000 του λεω οχι μου λεει σκεψου το , του λεω δες και αλλα.

Οντως μερες μετα συνεχιζει ο ιδιος να παιρνει τηλ πολλα να ζηταει τη μηχανη.Του λεω 4 δε το δινω 4500 οκ αλλιως θα βγαλω το ολινς πισω και θα αφησω ΟΛΑ τα υπολοιπα....

αυτος ομως ΕΚΕΙ ειχε σκαλωσει....ειδε ohlins και το θελε.Αρχισε το αναθεματισμενο υφακι <<ελα τωρα στα δινω στο χερι >> που ΠΟΣΟ ΜΕ ΤΣΑΝΤΙΖΕΙ του λεω οχι ... μου λεει <<μα τα αλλα ιδια με το δικο σου τοσο τα δινουν>> του απαντω <<ωραια πηγαινε παρε τα αλλα>>
    <<μα το δικο σου εχει λιγα χιλιομετρα και αρκετα αφτερ μαρκετ, τα αλλα εχουν πολλα χιλιομετρα και ειναι μαμα>> ..... <<Ε ΩΡΑΙΑ και τι θες?να παρεις ενα μαμα με 40.000+χλμ την ιδια τιμη με το δικο μου που ειναι λιγα χιλιομετρα και με ενα καρο πραγματα?>> .... <<εχμ, ναι αλλα ΣΤΑ ΔΙΝΩ ΣΤΟ ΧΕΡΙ Ε?(παλι με υφακι)>>/

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΔΕ ΤΟ ΔΙΝΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟΜΟΥΤΟΤΡΑΓΙΟΛΕΣΚΑΙΘΕΛΩΝΑΤΟΔΩΣΩΘΑΤΟΧΡΩΣΤΑΩΡΕΤΕ ΛΟΣ

υσ ¨οταν βλεπεις εναν αγνωστο να βαζει μπρος τη μηχανη σου για να τη δοκιμασει.....δε ξερω ρε παιδια αλλα,.....:hypnotize
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    υσ ¨οταν βλεπεις εναν αγνωστο να βαζει μπρος τη μηχανη σου για να τη δοκιμασει.....δε ξερω ρε παιδια αλλα,.....:hypnotize
    Δεν υπάρχει στο μοτο-κόσμο χειρότερο συναίσθημα...
    Όσο συνειδητοποιημένος και αν είσαι για μια πώληση του μηχανακιού σου, παίρνεις μια γερή γροθιά στο στομάχι, πάντα...
    Η στιγμή που μισούσα περισσότερο και απ όταν ολοκληρωνόταν η πώληση...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Ζοχαδιασμέλος Το avatar του/της VGER
    Εγώ πιστεύω ότι είναι ακόμα χειρότερη η στιγμή όταν τον βλέπεις και φεύγει με αυτή...

δεν το πουλαω το ζετακι Το avatar του/της veletzas
    υσ ¨οταν βλεπεις εναν αγνωστο να βαζει μπρος τη μηχανη σου για να τη δοκιμασει.....δε ξερω ρε παιδια αλλα,.....:hypnotize [/B][/QUOTE]

εχω την εικονα με το πρωτο μου μοτο να φευγει με τον καινουργιο του ιδιοκτητη κ να θελω να τον σταματησω, ηταν βλακας το παιδι,δεν εκανε, σιγουρα θα μου το χαλασε ..
    απο τοτε κ επειδη εχω ακομα την εικονα, δεν θελω να πουλαω σε τυπους που δεν μου κανουν...
    panta vromikoi panta laspomenoi

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από veletzas
    δεν θελω να πουλαω σε τυπους που δεν μου κανουν...
    Έχεις την επιλογή συνήθως;

Μ.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Θα δώσω (μάλλον - ίσως - πιθανά - σίγουρα) το BMW μου με 7500 χλμ και θα περάσω απ' όλα τα παραπάνω στάδια και θα νιώσω και το συναίσθημα της γροθιάς στο στομάχι.
    Μήπως θα πρέπει να σας ρωτήσω πόσο θα το πουλήσω?
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Θα δώσω (μάλλον - ίσως - πιθανά - σίγουρα) το BMW μου με 7500 χλμ και θα περάσω απ' όλα τα παραπάνω στάδια και θα νιώσω και το συναίσθημα της γροθιάς στο στομάχι.
    Μήπως θα πρέπει να σας ρωτήσω πόσο θα το πουλήσω?
    Δωστο σε εμενα και θα τα βρουμε τα οικονομικα...

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. αγγελίες
    από death_stv στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2005, 09:40
  2. Μικρές Αγγελίες....
    από DEMINIO στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2005, 12:01
  3. Αγγελιες
    από tai στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ