Παιδια υπαρχει καποιο προβλημα στο να ανεβασουμε φωτογραφιες στο φορουμ ή εγω εχω ξεχασει την τεχνη ?![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Παιδια υπαρχει καποιο προβλημα στο να ανεβασουμε φωτογραφιες στο φορουμ ή εγω εχω ξεχασει την τεχνη ?![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μαλον και εγω την ξεχασα την τεχνη
Me gusta la moto, me gustas tu....
Για δεύτερη μέρα σήμερα υπάρχει πρόβλημα παιδιά, έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιοι και περιμένουμε να διορθωθεί.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
μαλον και εγω την ξεχασα την τεχνη![]()
παιζουν κι αλλα προβληματακια... πχ αν πατησω το προφιλ σου βγαζει οτι εχει προβλημα η database, το ιδιο συμβαινει αν παω στην κατανομη προσωπικων μηνυματωνΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Για δεύτερη μέρα σήμερα υπάρχει πρόβλημα παιδιά, έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιοι και περιμένουμε να διορθωθεί.![]()
+δεν έρχονται mail![]()
![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
Έχει γίνει αναφορά για όλα Φίλιππε, φαντάζομαι ότι μία είναι η αιτία που ευθύνεται για όλα τα προβλήματα που εμφανίστηκαν ξαφνικά..Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
παιζουν κι αλλα προβληματακια... πχ αν πατησω το προφιλ σου βγαζει οτι εχει προβλημα η database, το ιδιο συμβαινει αν παω στην κατανομη προσωπικων μηνυματων![]()
Όσο αναφορά το προφίλ μου τώρα, υπάρχει γενικότερα πιο μεγάλο πρόβλημα και μάλιστα άλυτο..:a24:
![]()
Έχει αναφερθεί και αυτόΑρχικά δημιουργήθηκε από lettas
+δεν έρχονται mail![]()
![]()
![]()
![]()
ε, άντε.. καλές λύσεις λοιπόν![]()
![]()
![]()
![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
Παραδειγμα ηταν, δεν ηθελα να το παρεις προσωπικαΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
..
Όσο αναφορά το προφίλ μου τώρα, υπάρχει γενικότερα πιο μεγάλο πρόβλημα και μάλιστα άλυτο..:a24:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Των υπόλοιπων μελών θα δουλεύουν κανονικά πάντως μόλις λυθεί το πρόβλημα στον σέρβερ (για τον ορίζοντα δεν ορκίζομαι..)Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
Παραδειγμα ηταν, δεν ηθελα να το παρεις προσωπικα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Makis206, ο Αντώναρος του φόρουμ![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais