Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 44 από 44

Θέμα: η ΓΙΑΦΚΑ του Α.Π.

Εισπνοή.... εκπνοή....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    σίγουρα και υπάρχει πρόβλημα επιβίωσης... αλλά η πιστωτική δεν θα μας σώσει. απλά παρατείνει το πρόβλημα. έλα όμως που τα χρέη μαζεύονται...και ο έλληνας δεν βλέπει το πως τον ληστεύει η τράπεζα. κι αν αργήσεις έστω και μαι δόση.. ΝΑ τα επιτόκια στα ύψη.

όταν έχεις την πιστωτική μπαίνεις στον πειρασμό πολύ πιο εύκολα στο να την χρησιμοποιήσεις.
    σου μιλάω ως παθών αφού στην πρώτη μου δουλειά η μισθοδοσία έμπαινε στη europrank (το μεγαλύτερο ληστή όλων των εποχών) και η κάρτα του ATM ήταν και πιστωτική με όριο τα 3.000 ευρό και μετά από 1 χρόνο τα 5.000 ευρό. είναι πολύ εύκολο να βρεθείς να χρωστάς.

θες να αγοράσεις κάτι? μάζεψέ τα και πάρτο. κάνε λίγο υπομονή.

σίγουρα υπάρχουν και μερικοί που την χρησιμοποιούν με σύνεση αλλά έχουμε ξεφύγει στην Ελλάδα λιγάκι... για να φανταστείς ο τύπος είχε αγοράσει από σοκολάτες, έτοιμες πίτσες και προτηγανισμένες πατάτες μέχρι αυτά τα σκουλίκια καραμέλες.... τίποτα πρώτης ανάγκης δηλαδή.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Pilgrimage
    μα δεν έχω καταλάβει γιατί να πάρεις στεγαστικό?βρες ένα φτηνό νοίκι και μάζεψε σιγά σιγά το μισό τουλάχιστον της ποσότητας.αν δεις ότι σε καλύβει ο μισθός σου και της γυναίκας σου τότε πάρε με επιφύλαξη.
    ε όχι να μου φτιάχνεις μιά βίλα παραλιακά που θα ζίλευε και ο γιωργάκης και να μου κλέγεσαι ότι δεν υπάρχουν λεφτά.
    Get your motor running..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Καλά ρε παιδιά, κάθεστε και συζητάτε τώρα αν το καρότσι περιέχει προτηγανισμένες πατάτες ή πίτσες η αναψηκτικά και αραβικές πίτες? Τι σχέση έχει αυτό με τη ζήτημα της πιστωτικής?
    Αν ο τύπος που αγοράζει κεφτεδάκια καππαδοκίας και σερβιέτες με ροδόνερο, είναι συνεπής στις πληρωμές του, έχει καμία σημασία το τι αγοράζει?
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Εισπνοή.... εκπνοή....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Καλά ρε παιδιά, κάθεστε και συζητάτε τώρα αν το καρότσι περιέχει προτηγανισμένες πατάτες ή πίτσες η αναψηκτικά και αραβικές πίτες? Τι σχέση έχει αυτό με τη ζήτημα της πιστωτικής?
    Αν ο τύπος που αγοράζει κεφτεδάκια καππαδοκίας και σερβιέτες με ροδόνερο, είναι συνεπής στις πληρωμές του, έχει καμία σημασία το τι αγοράζει?
    λέμε μέχρι που μπορεί να φτάσει η χρήση της πιστωτικής. κακή χρήση πιστωτικής = πιο πολλά έξοδα. άρα... δεν φταίει μόνο η τράπεζα και αυτοί που αυξάνουν τα επιτόκια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    φυσικά....από την μία λέμε δεν έχουν λεφτά και πνγμένοι στα χρέη και απο την άλλη ψωνίζουν αυτά.εντάξει να κάτσει με τα χρέη να καταλάβει ότι περνάμε εποχή λιτότιτας.
    Get your motor running..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Εγώ μπορεί να αγοράζω με την πιστωτική μου όλη τη σαβούρα του σουπερ μαρκετ. Αν στο τέλος του μήνα εξοφλώ την κάρτα όμως δεν θα έχω ποτέ μου πρόβλημα .
    Επίσης μπορώ να αγοράω μόνο τα απαραίτητα αλλά να μην πληρώνω ποτέ την κάρτα και οι τόκοι να έχουν φτάσει στα ύψη.

Με λίγα λόγια τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους. Αν δεν ξέρεις πως να χρησιμοποιήσεις την κάρτα , παίζε με μετρητα.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

όπου γης Το avatar του/της iosif
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Pilgrimage
    μα δεν έχω καταλάβει γιατί να πάρεις στεγαστικό?βρες ένα φτηνό νοίκι και μάζεψε σιγά σιγά το μισό τουλάχιστον της ποσότητας.αν δεις ότι σε καλύβει ο μισθός σου και της γυναίκας σου τότε πάρε με επιφύλαξη.
    ε όχι να μου φτιάχνεις μιά βίλα παραλιακά που θα ζίλευε και ο γιωργάκης και να μου κλέγεσαι ότι δεν υπάρχουν λεφτά.
    καλα αυτο το ανεκδοτο "[βρες ένα φτηνό νοίκι και μάζεψε σιγά σιγά το μισό τουλάχιστον της ποσότητας" πολυ γελιο!

κοινως βαζεις στην μπαντα (ποσα θες? )500€ το μηνα δηλαδη 6000 το χρονο. σε15 χρονια εχεις μαζεψει το ημισι ενος σπιτιου αξιας 180000 δηλαδη 90.000 € (χωρις ενδιαμεσα να κανεις παιδια...) και το σπιτι που ειχε 180.000 μετα απο 15 χρονια εχει 250.000 και μετα αναρωτιεσαι γιατι ο κοσμος παιρνει στεγαστικο...

βασικα το σπιτι στην ελλαδα ειναι πρωτιστα ψυχολογικη αναγκη. κεραμιδι στο κεφαλι που λενε. εχουμε το μεγαλυτερο ποσοστο ιδιοκατοικησης αλλα εξω ειναι πολυ πιο ευκολο να μετακινηθεις σε αλλη πολη ή και χωρα για δουλεια συν το οτι στην ελλαδα η παντελης ελλειψη κοινωνικης πολιτικης οδηγει στο "δικο σου κεραμιδι, και ανεργος νασαι θα ζησεις"
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

μα δεν έχω καταλάβει γιατί να πάρεις στεγαστικό?βρες ένα φτηνό νοίκι και μάζεψε σιγά σιγά το μισό τουλάχιστον της ποσότητας.
    Αφ' ενός δύσκολα μαζεύεται, αφ' ετέρου ετσι κι αλλιώς τα στεγαστικά δεν καλύπτουν το 100% της εμπορικής αξίας, πρέπει να 'χεις και μετρητά.

Το κακό με τα νοικια ειναι οτι πανε "χαμένα" ενω με το στεγαστικό όταν το αποπληρώσεις έχεις το ακίνητο
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    βασικα το σπιτι στην ελλαδα ειναι πρωτιστα ψυχολογικη αναγκη. κεραμιδι στο κεφαλι που λενε. εχουμε το μεγαλυτερο ποσοστο ιδιοκατοικησης αλλα εξω ειναι πολυ πιο ευκολο να μετακινηθεις σε αλλη πολη ή και χωρα για δουλεια συν το οτι στην ελλαδα η παντελης ελλειψη κοινωνικης πολιτικης οδηγει στο "δικο σου κεραμιδι, και ανεργος νασαι θα ζησεις"
    Ναι και προέρχεται απο παλιά σύνδρομα: Όταν μονίμως είχαμε αδύναμο νόμισμα, τα σταθερά καταφύγια επένδυσης πλούτου ήταν οι χρυσές λιρες και τα ακίνητα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

..σωστά.παρολ'αυτά ίσως να είμαι μικρός αλλά δεν με συγκινεί η ιδέα του δανείου.
    Get your motor running..

..σωστά.παρολ'αυτά ίσως να είμαι μικρός αλλά δεν με συγκινεί η ιδέα του δανείου.
    Ουτε εμένα στη ηλικία σου
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ουτε εμένα στη ηλικία σου
    χαχα ... ζηλεύεις τα νιάτα...
    Get your motor running..

Giati παιρνεις 800 και δινεις τα μισα στο νοικι (χωρια δεη τηλ και τα υπολοιπα)και δεν εχω μπαμπακα και μαμακα με σπιτια...και αυτοι στο νοικι μενουν

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    ....
    Δανειο ξεχρεωσης δανειου!!!
    .....

Πως μου είχε ξεφύγει αυτό.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Οι 6 πόλεις σταθμοί στην ζωή του άντρα .
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2024, 09:27
  2. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  3. Προέλευση του... fuck!
    από KAS77 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 16:46
  4. Δημοσιογραφοι του κωλου!!!
    από AFTER στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8