Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 36 από 36

Θέμα: Κραδασμοι ?

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vaggos_1983
    Ακριβως τοτε το κανει φιλε μου.
    Ξερεις τι μπορει να ειναι; Α και πιο πολυ ξεκινα να το κανει οταν ζεσταθει...ή απλα τοτε το καταλαβαινω εγω...
    Και ναι το κανει γενικα πανω απο τις 5000 ολο και πιο εντονα οσο το ανεβαζω...
    Γυρω στις 5000-5500 το κανει και το δικο μου. Απο οσο γνωριζω σχεδον ολες οι μηχανες εχουν κραδασμους αλλες περισσοτερο αλλες λιγοτερο σε συγκεκριμενες στροφες. Οι γνωστες μπορουν να μας πουν που οφειλεται αυτο το φαινομενο. Εαν η μηχανη απο service κτλ ειναι οκ
    δοκιμασε να αλλαξεις τα γκριπ με σιλικονης, λογικα θα δεις διαφορα αν και αυτο που λες οτι οσο ανεβαζεις στροφες το κανει πιο εντονα δεν μου αρεσει.

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Γιατι δεν δοκιμαζετε να βαλετε αυτο το αυτοκολλητο στο εσωτερικο της ζελατινας που ειχα πει και παραπανω?Σε συνδιασμο με grip harris δεν ακουγετε τιποτα...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
    Γυρω στις 5000-5500 το κανει και το δικο μου. Απο οσο γνωριζω σχεδον ολες οι μηχανες εχουν κραδασμους αλλες περισσοτερο αλλες λιγοτερο σε συγκεκριμενες στροφες. Οι γνωστες μπορουν να μας πουν που οφειλεται αυτο το φαινομενο. Εαν η μηχανη απο service κτλ ειναι οκ
    δοκιμασε να αλλαξεις τα γκριπ με σιλικονης, λογικα θα δεις διαφορα αν και αυτο που λες οτι οσο ανεβαζεις στροφες το κανει πιο εντονα δεν μου αρεσει.

Χμμμ και μενα αυτο ειναι που με αγχωνει οτι το κανει πιο πολυ. Θα κανω το service τη δευτερα, θα του βαλω και γκριπς αν βρω(που πουλανε για το δικο μας???) και ελπιζω μετα να διορθωθουν ολα. Α θα τσεκαρω και ζελατινα μήπως λασκαρε καμια βυδα... τι να πω
    BANDIT GSF 650s K8

Τελικα πηρα grips σιλικονης...νομιζω πως ειναι κομπλε απο μια βολτιτσα που κανα. Μερα με την νυχτα σε σχεση με τα παλια!
    BANDIT GSF 650s K8

Συνεχιζει ομως μετα απο κανα 20λεπτο που ζεσταινεται και αφου δουλεψει και το βεντιλατερ...το νιωθω να τριζει γενικα πιο πολυ...ειδικα στις 5500 και πανω οπως λεγαμε, αλλα πιο πολυ σε συγκριση με πριν που ναι κρυο...υποψιαζομαι πως μετα το service θα ισιωσει για να μη σας κουραζω κι ολας ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως
    BANDIT GSF 650s K8

Καλημερα παιδες. Μετα απο το μεγαλο service των 22000, ακομα εχω κραδασμους πολλους μετα τις 5.500 στροφες και αφου αναψει το βεντιλατερ(στη κινηση δλδ και λογω της ζεστης). Μηπως ειναι νορμαλ να το κανει αυτο? Αν και δε θυμαμαι να το εκανε παλια. Και με σιλικονατα grips δεν ειδα τρελη αλλαγη. Θα ξαναπαω στο μαστορα να το κοιταξει. Μπορει να φταινε τιποτα βίδες που ειναι λασκα? το φοβαμαι κι ολας. Μπορει να ειναι απο τη ζελατινα? Σκεφτομαι και τη ζυγοσταθμιση λιγο, αλλα δεν ειναι πως το κανει σε μεγαλες ταχυτητες. Το κανει αναλογα τις στροφες... Εχω απορησει μ αυτο το θεμα...
    BANDIT GSF 650s K8

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΩΝ &... ΚΡΑΔΑΣΜΟΙ
    από g_angel01 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2006, 17:18
  2. κραδασμοι ????
    από DRAKOS1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 14/03/2006, 13:22
  3. Κραδασμοί σε CBF-250
    από jasper στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2005, 13:08
  4. Κραδασμοί.... !!! (Σε κάποιους αρέσουν...)
    από OldMan στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2005, 13:38
  5. αλλαγη μπουζι και κραδασμοι
    από xifias στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2005, 10:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας