Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 48 από 48

Θέμα: Αστυνομια & μοτοσυκλεττα

Αρχαιε, respect για τα 4 πτυχια και τα χρονια που σπουδεζες.Respect για την 3η θεση στον διαγωνισμο του Ασεπ
    Εγω δεν εχω ουτε ενα πτυχιο αν και ξερω να κανω πολυ καλα 3δουλειες.Ειμαι ελευθερος επαγγελματιας απο το 97
    Αλλα πες μου αν θες φυσικα:Εισαι υπερ της μονιμοτητας στον δημοσιο τομεα ή κατα?

Να σου πω οτι εγω ειμαι κατα, οπως ειμαι και κατα του θεσμου των συμβασιουχων με την ενοια του οτι εχουν συμβασεις κακες,που τους εκθετουν οικονομικα,περνουν κλασμα του μισθου του μονιμου και πολλες φορες δουλευουν πολυ παραπανω.Εκει δεν απαιτειτε μια εξισωση?

Ο "Πεθερος" μου ειναι σε Δεκο.Επειδη ηταν εργατικος ανθρωπος εκανε και δευτερη δουλεια μεροκαματο και απο αυτη βολεψε τα κοριτσια του με σπιτια και μπραβο του.
    Αμφιβαλω αν θα εκανε τιποτα αν δουλευε στον ιδιωτικο τομεα.Γιατι απλα δεν θα μπορουσε να φευγει απο την δουλεια του στις 12:00
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Κοίτα το θέμα της μονιμότητας δεν είναι κάτι απλό για συζήτηση.
    Αν ζούσαμε σε ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αξιοκρατικό σύστημα, θα σου έλεγα ότι η μονιμότητα δεν χρειάζεται και οι ανάξιοι σς πάνε στα σπίτια τους, ΌΜΩΣ.........
    Επειδή δεν ζούμε σε μιά τέτοια χώρα η άρση της μονιμότητας απλά θα σήμαινε ότι θα έχεις ή δεν θα έχεις δουλειά ανάλογα με το ποιός κυβερνάει.............
    Έρχονται τα ΓΑΛΑΖΙΑ παιδιά, φεύγουν τα ΠΡΑΣΙΝΑ παιδιά...............
    Ξαναέρχονται τα ΠΡΑΣΙΝΑ παιδιά, ξαναφευγουν τα ΓΑΛΑΖΙΑ παιδιά και πάει σκοινί κορδόνι η δουλειά................
    Ακούστηκε μετά κάτι για ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ..............
    Και ποιός αλήθεια και με ποιόν τρόπο θα ορίζει τους αξιολογητές ;;;;;;;;;;;;;
    Μήπως πάλι πάμε στην παραπάνω περίπτωση ;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Αν το ΔΗΜΟΣΙΟ δεν αναδιοργανωθεί εκ βάθρων δεν γίνεται τίποτα φίλε μου......... και για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει πρώτα να αλλάξουν οι διοικούντες βουλευτάδες, υπουργοί και άλλοι σφουγκοκολλάριοι που έχουν κάνει το δημόσιο τσιφλίκι τους και τρώνε σχεδόν όλοι και ανεξαρτήτως κόμματος με χρυσά κουτάλια.........

Το μόνο στο οποίο ομόφωνα συμφωνούν είναι η αύξηση της βουλευτικής αποζημίωσης και του κυβισμου των βουλευτικών ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ .............

ΑΕΙ ΣΙΧΤΗΡΙ ΠΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της banditgr
    Re paidia to cbr mou exei kofti stis 13.500 rpm 3eretai pos...............OUPS SORY!!NOMIZA TO FORUM ITAN........MOTO.GR.......KAI PALI SIGNOMI,DEN THA 3ANAGINEI...

(xavales e?)
    Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
    Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 98
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2008, 08:26
  2. Dr 200 στην αστυνομια
    από Nostra στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 13/09/2006, 13:40
  3. μοτο για αστυνομια
    από yianvoul στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2006, 21:06