“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
girls, stop spamming
and GET A ROOM for your love affairs![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
άσε μωρή χαμούρα και πες κανένα καλορίζικο..Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
girls, stop spamming
and GET A ROOM for your love affairs![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
δεν μπήκε η photo?
Δες εδώ Ανδρείνικοφ!Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
δεν μπήκε η photo?
![]()
![]()
καλορίζικοΑρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
άσε μωρή χαμούρα και πες κανένα καλορίζικο..![]()
τα "χαμούρα" ασε να μου τα λένε οι κολλητοί φίλοι που γνωρίζω
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
καλορίζικο
τα "χαμούρα" ασε να μου τα λένε οι κολλητοί φίλοι που γνωρίζωΚαλά μωρέ.. παρεξηγήθηκες πρωϊ πρωϊ και το σοβάρεψες..
ωπα!!! βεντετα!! γουσταρωωωωωω!!!!!!!!!
ΦΩΤΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!
Το παλεύω αλλά δεν την ανεβάζει.. (Στείλε μου με ΠΜ τα στοιχεία σου.. ψάχνω κούτα και αν προλάβω θα φύγει απόψε αλλιώς αύριο..)
Τα λάστιχα μπήκαν σήμερα..![]()
Στην αρχή με φόβισε ο Λαστιχάς γιατί ακόμα και την ώρα που μου τα περνούσε μου έλεγε ότι καλύτερα να είχα βάλει τα pirelli και ότι η τριγωνική κορώνα θα δημιουργεί αστάθεια στην ευθεία..
ΑΛΛΑ το απόγευμα που το πήγα μια βόλτα να δω..Σαν να είχα αλλάξει και μηχανάκι.. ΕΣΤΡΙΒΕ.. ΕΣΤΡΙΒΕ για πρώτη φορά.. σαν να ήμουν ανάπηρος και ξαφνικά περπατούσα.. ΠΛΑΓΙΑΖΕ..
ΦΡΕΝΑΡΕ.. και με την ζυγοστάθμιση έφυγε και εκείνο το σπαστικό κοσκίνισμα που είχα..
Μέχρι και προσπέραση από την εξωτερική έκανα..
μη γελάτε.. πρώτη φορά ήταν.. συνήθως με πέρναγαν και τα παπιά..
:rotflmao: (τα 50άρια..
) Στο βρεγμένο μάλλον δεν θα είναι ότι καλύτερο.. τείνει προς το χειρότερο αλλά για όποιον αυτό δεν είναι πρόβλημα μου φαίνονται απλά super..
ΥΓ εντάξει έχω χεστεί απ τη χαρά μου..Το ακούω να μου φωνάζει από την αυλή πάμε να στρίψουμε..
![]()
τα λεγα δεν τα λεγα?? ρε μην ψαρωνετε με τους λαστιχαδες!! αυτος τι μηχανακι εχει? τι λαστιχα φοραει στο μηχανακι του? πως οδηγαει? πολλα παιζουν! εγω οταν ειχα παπι του ειχα βαλει πιρελι και ηταν γαματα!! οταν εβαλα ομως στο κυμκο γλιστραγαν του θανατα! μετα που εβαλα τα μισελεν νομιζα πως αλλαξα μηχανακι! και τα ξαναεβαλα τωρα στο ynr250! και ναι ειναι αψογα!