Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 117

Θέμα: "Έκλεβε σχάρες φρεατίων από επαρχιακές οδούς"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    οταν η συζητηση κατευθηνετε με τετοιες ατακες προς το να γινει μπουρδελο
    εγω δεν θα παρω μερος στο τσιρκο των μη επιχειρημάτων..

αυτο γινετε διαρκως και εδω μεσα..

ειπα τις αποψεις μου, τα αυτονοητα δηλαδη
    και δεν εχει αλλο νοημα..

να διαβαζουμε μονο το τι γραφει ο καθενας, μην μενουμε μονο στις εντυπωσεις
    μεσα απο ατακες του τυπου
    Κάτι έγραψα πιο πάνω για κατ επίφαση ουμανισμό.
    Αφού ούτε κουβέντα δεν μπορεί να γίνει, πως να γίνουν πράξεις? Είδες που δεν φταίει μόνο το κράτος?
    Αποχωρώ κι εγώ.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Εγω δεν θελω να σχολιασω τωρα οτι το εκανε αθιγγανος γιατι οποισδηποτε θα μπορουσε να το κανει αν το ηθελε.Αλλα ειναι εγκλημα για τους ανθρωπους που περναν απο το σημειο.

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    οταν η συζητηση κατευθηνετε με τετοιες ατακες προς το να γινει μπουρδελο
    εγω δεν θα παρω μερος στο τσιρκο των μη επιχειρημάτων..

αυτο γινετε διαρκως και εδω μεσα..

ειπα τις αποψεις μου, τα αυτονοητα δηλαδη
    και δεν εχει αλλο νοημα..

να διαβαζουμε μονο το τι γραφει ο καθενας, μην μενουμε μονο στις εντυπωσεις
    μεσα απο ατακες του τυπου

Φίλε εσύ έχεις επιχειρήματα ,εγώ λύσεις....

Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Αν το να απαιτώ αστυνόμευση στον τόπο μου είναι ρατσισμός τότε να μην ξαναπληρώσω εφορία, δημοτικά τέλη, ΤΕΒΕ και να φέρω τον Τσίπρα, την Παπαρήγα και όλους τους μη ρατσιστές να μείνουν με δικά μου έξοδα για όσο θέλουν στο σπίτι μου και μετά να μου ξαναμιλήσουν για ρατσισμό.
    Το θέμα είναι ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι η αστυνομία για αυτό...Άντε και κατέβηκαν 20,000 αστυνομικοί και περιπολούν κοντά στους καταυλισμούς πανελλαδικά....Άντε και έπιασε πολλούς....Τι θα τους κάνει;;

Η αστυνομία δεν έχει τη λύση,ούτε είναι αρμόδια για πολιτικές επιλογές και σχεδιασμό που θα αλλάξει τον τρόπο ζωής πολλών από αυτούς....

Από την άλλη αν λέμε ότι δεν αλλάζουνε με τίποτα τότε παραδεχόμαστε ότι δεν υπάρχει λύση....Πολιτισμένη...Αν πούμε ότι μπορούνε να αλλάξουν και να ακολουθήσουν τον τρόπο ζωής μας υπάρχουν λύσεις τις οποίες μόνο το κράτος μπορεί να δώσει και μόνο αν προσπαθήσουν και αυτοί....

Δεν τις ξέρω τις λύσεις,ρωτήστε κοινωνιολόγους κλπ....Εν μέσω κρίσης κιόλας.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Pilgrimage
    Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
    Εγω δεν θελω να σχολιασω τωρα οτι το εκανε αθιγγανος γιατι οποισδηποτε θα μπορουσε να το κανει αν το ηθελε.Αλλα ειναι εγκλημα για τους ανθρωπους που περναν απο το σημειο.
    αυτό ακριβώς...απαιτώ και εγώ να κρεμανε μαζί με τους τσιγάννους και τους έλληνες γιατί τιμωρούμε την πράξη..(εκτώς και αν έχει σημασία η καταγωγή που τότε ναι είναι θέμα ρατσισμού.)
    Get your motor running..

Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    Φίλε εσύ έχεις επιχειρήματα ,εγώ λύσεις....
    :rotflmao:

Λοιπόν τέλος! Αποχωρώ!

Εχουν στριμωχτει και αυτοι ... βγαινει πιο δυσκολα το μεροκαματο σε οσους μαζευουν "σαβουρα "
    εχουν και αυτοι ανταγωνισμο.
    Αυτο που τους τσακισε ειναι η ανακυκλωση ,ερχωνται και παρακαλανε για να παρουν τις παλιες μπαταριες μαλιστα δινουν και χαρτζηλικι ,προτιμω στον αρμοδιο φορεα για την ανακυκλωση και τη ριψη των υγρων της μπαταριας να γινεται σωστα ,παρα σε αυτους.

Τωρα ολα τα αλλα ,εκατσα και τα διαβασα ,το μονο που θα πω ,ειναι πως ανηκουν και αυτοι στο ανθρωπινο γενος και αποτελουν και αυτοι οπως ολοι μας ενα κοινωνικο προβλημα.

Καθε κοινωνικη ομαδα εχει τα προβληματα της ,ας μεινουμε στην πραξη το να συκωνεις σχαρες δημιουργωντας παγιδες θανατου και ολα τα αλλα πανε περιπατο .
    Μια μερα καθημερινη γυρω στο μεσημερι με εβγαλε ο δρομος κοντα στο βουνο για να παραδωσω κατι ανταλλακτικα σε πελατη μου ,εκει πανω εχουν το ψυχικο των [πλουσιων ) το δικο τους ,σπιτια μεγαλα με σιντριβανια και αγαλματα γεματο με πιτσιρικια σε φαρδυπλατους δρομους χωρις μαντρες και σκυλους ....και οι αντρες της οικογενειας σε ωρα αιχμης να ειναι εκει .
    Και αυτοι παρανομουν οπως πολλοι αλλοι ,ξερουν που θα τους βρουν οπως και τους αλλους ,αυτοι που την πληρωνουν ομως γνωριζεται πολη καλα ποιοι ειναι!!!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από izzy
    Εχουν στριμωχτει και αυτοι ... βγαινει πιο δυσκολα το μεροκαματο σε οσους μαζευουν "σαβουρα "
    @@ στρίμωγμα έχουν. Αν δεν μπορεί μια κοινωνική ομάδα να ενταχθεί με τους υπόλοιπους επί 200 χρόνια, μάλλον δεν φταίνε οι υπόλοιποι.
    Κατάφεραν πχ οι οικονομικοί μετανάστες να τα βγάλουν περα σε 10-15-20 χρόνια και προοδεύουν και αυτοί και τα παιδιά τους.

Σε αντίθεση με αυτούς που το μόνο μέλλον που ονειρεύονται για τα παιδιά τους είναι πόσα φράγκα θα φέρνουν ξυπόλητα απ΄τα φανάρια.

Αν έχω χρόνο αργότερα θα γράψω μερικά απ΄τις εμπειρίες της κουμπάρας μου που είχε πάει εθελοντικά να διδάξει φιλολογικά σε σχολείο αθίγγανων.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Πριν αρκετα χρονια υπηρχε μια ψυχη που τους εβαζε μαυρο διακριτικο τριγωνο..... Σαφως κι αυτη δεν ειναι λυση.. Τοτε ποια ειναι?

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Αν έχω χρόνο αργότερα θα γράψω μερικά απ΄τις εμπειρίες της κουμπάρας μου που είχε πάει εθελοντικά να διδάξει φιλολογικά σε σχολείο αθίγγανων. [/B]
    Της κλεβανε οι γονεις τους τις ζαντες οσο εκανε μαθημα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    @@ στρίμωγμα έχουν. Αν δεν μπορεί μια κοινωνική ομάδα να ενταχθεί με τους υπόλοιπους επί 200 χρόνια, μάλλον δεν φταίνε οι υπόλοιποι.
    Κατάφεραν πχ οι οικονομικοί μετανάστες να τα βγάλουν περα σε 10-15-20 χρόνια και προοδεύουν και αυτοί και τα παιδιά τους.

Σε αντίθεση με αυτούς που το μόνο μέλλον που ονειρεύονται για τα παιδιά τους είναι πόσα φράγκα θα φέρνουν ξυπόλητα απ΄τα φανάρια.

+990

Το οτι ειναι αθιγγανοι, τσιγγανοι ή γυφτοι απλα, δεν τους κανει λιγοτερο υπευθυνους.
    Εχω 2-3 φιλους , ευρωγυφτους τους ονομαζω εγω λογω του οτι εχουν περισσοτερες ομοιοτητες με'μας παρα με τους γονεις τους.
    Εχω μιλησει μαζι τους πολυ ελευθερα, και πιστεψτε με, ξερουν την γνωμη μας γι'άυτους και εκμεταλευονται στο επακρο την φραση μας ''γυφτος εισαι?''.Αν κλεψει καποιος απο'μας καπακια φρεατιου, χαλκοσυρματα ή οτιδηποτε αλλο τοτε θα πουμε τα χειροτερα, θα πεσουμε να τον φαμε.
    Αν ομως το κανει γυφτος, θα πουμε ''ελα μωρε τον γυφτο, τι αλλο θα μπορουσε να κανει'', και αν τον κατηγορησει κανεις θα του βαλουμε το ταμπελακι του ρατσιστη.

Δεν εχει κλεψει κανεις μας ομως καπακια φρεατιου, και αυτο το εκανε γυφτος, οχι γιατι δεν ''του κοβει'' αλλα επειδη εκμεταλευτηκε την ανωνυμια που του χαριζει η ρατσα του.
    Και αυτο δεν το λεω εγω αλλα οι ιδιοι οι ευρωγυφτοι, οι φιλοι μου.
    Πρεπει να ερθετε σε επαφη με την κουλτουρα τους για να καταλαβετε τι παιζει.Η κλεψια, η πονηρια, το ''ριξιμο'' ειναι στο dna τους οπως τα παζαρια και η μεγαλη τους καρδια.
    Δεν υπαρχει λυση, αλλα αποδοχη.Οποιος πιστευει το αντιθετο πλαναται πλανην οικτραν.

Δεν ξερω αν εγινα κατανοητος , αλλα προσπαθησα.

Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Την περασμένη παρασκευή το πρωί κατά τις 11:00 πέρασε μπροστά από το μαγαζί μου ένα
    κυριολεκτικά διαλυμένο φορτηγάκι ΤΟΥΟΤΑ χωρίς αριθμό με τρεις γύφτους μέσα οι οποίοι ήρθαν από ένα
    δρόμο από την πίσω μεριά της οδού Λαρίσης που δεν έχει και πολλή κίνηση!

Όταν εγώ έκανα βόλτα λίγη ώρα αργότερα με ένα αμάξι πελάτη να ακούσω ένα θόρυβο που
    έκανε, βγήκα στην οδό Λαρίσης και γύρισα πίσω από τον δρόμο αυτό και διαπίστωσα ότι σε τρία
    σημεία έλειπαν οι σχάρες των υπονόμων! Και να πω ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό!

Πήρα τηλέφωνο και ενημέρωσα τον δήμο Νέας Ιωνίας και αμέσως στείλανε ένα συνεργείο να βάλει
    καινούργιες σχάρες στις οποίες πλέον ρίχνουν τσιμέντο εκεί που ''πατάνε'' και τις τσιμεντάρουν και από
    πάνω για να μην βγαίνουν εύκολα! 16 σχάρες είχαν πάρει από τους γύρω δρόμους!

Και να ήταν μόνο αυτό; Έχω την ατυχία να μένω στην περιοχή Αλιβέρι της Νέας Ιωνίας βόλου και
    έχω τους γύφτους 100 μέτρα από το σπίτι μου (ναι γύφτοι είναι τουρκόγυφτοι καλύτερα τους πάει)!
    Το νερό που τους έβαλες ο δήμος ΔΕΝ το πληρώνουν το ρεύμα το κλέβουν εμπορεύονται τα πάντα
    παράνομα και κανείς δεν τους ελέγχει πιτσιρίκια δεκάχρονα οδηγάνε αυτοκίνητα και κανείς δεν
    τους κάνει τίποτα!
    Ότι ώρα γουστάρουν βάζουν τα τόυρκικα τραγούδια στη διαπασών και δε τους νοιάζει τίποτα!

Η αστυνομία ισχυρίζεται πως ΔΕΝ μπορεί να κάνει κάτι μιας και είναι καθαρά θέμα του δήμου και
    κατ' επέκτασιν του δημάρχου (οι ψήφοι είναι αρκετοί βλέπεις)...
    Κάθε που είναι δημοτικές εκλογές στελέχη του εκάστοτε δημάρχου έρχονται στην περιοχή τους
    μαζεύουν τους δίνουν το εικοσάευρο στον καθένα και τους ψηφίζει!
    Αρα δεν έχουν άδικο από την αστυνομία που λένε ότι είναι τα χέρια μας δεμένα!
    Αν πάρεις για παράδειγμα τηλέφωνο στην αστυνομία στις 3 τη νύχτα και πεις ότι κάποιος έβαλε
    μουσική δυνατά και δεν μπορείς να κοιμηθείς σε ρωτάει αν είναι αυτοκίνητο...εμείς λέμε ναι
    (και συνήθως αυτοκίνητο είναι...) τότε έρχονται του κόβουν μια κλίση για ηχορύπανση και τέλος
    σταματάνε και την επόμενη πάλι τα ίδια!

Δεν θα ξεχάσω τα Χριστούγεννα του 2007 που μαζεύτηκαν στην περιοχή κι άλλοι γύφτοι και από
    το κλέψιμο ρεύματος από τα καλώδια της ΔΕΗ κατέστρεψαν το δίκτυο με αποτέλεσμα μια ολόκληρη
    περιοχή να μην έχουμε ρεύμα στα σπίτια μας από την παραμονή των Χριστουγέννων μέχρι και
    το απόγευμα της τρίτης μέρας των Χριστουγέννων ούτε θέρμανση ούτε φαγητό ούτε τίποτα!
    Ερχόταν τα συνεργεία της ΔΕΗ άλλαζαν τις ασφάλειες του δικτύου και σε 5 λεπτά πάλι όλα τέλος!

Είναι πολλά τα στραβά που κάνουν οι γύφτοι είναι απλά μια μάστιγα για την περιοχή στην οποία ζουν
    και κανείς δεν κάνει κάτι!
    Αν τα εξιστορήσω όλα τα όσα συμβαίνουν εδώ θα χρειαστώ 10 τουλάχιστον σελίδες με πόστ δικά μου!

Κάποιες φορές που γίνανε κάποιες ''χοντρές'' φάσεις στην περιοχή και αναγκαστικά επενέβησαν τα
    ΜΑΤ! Αλλά πριν από τα ΜΑΤ είχαν έρθει κάποιοι τοπικοί δημοσιογράφοι οι οποίοι μίλαγαν αποκλειστικά
    για την καταπάτηση των δικαιωμάτων των γύφτων και το πρόβαλαν το θέμα έτσι ώστε να φαίνεται
    ότι οι γύφτοι είναι τα θύματα τις υπόθεσης, στην τελευταία μεγάλη φάση δεν θα ξεχάσω αυτό
    που έγινε με τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος της Νέας Ιωνίας τον αρπάξανε του ρίξανε
    κάτι ψιλές του ποδοπατούσαν επιδεικτικά το καπέλο του με το Ελληνικό εθνόσημο και μαντέψτε...
    ΔΕΝ συνελήφθη κανείς! Τα τοπικά κανάλια το δείξανε αυτό αρα αν θέλανε φαινόντουσαν φάτσες
    και θα μπορούσαν να τους μαζέψουν όποτε γουστάρανε!
    Όλοι τους έχουν όπλα από ένα περίστροφο μέχρι και καλάζνικοφ αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε
    να κάνει κάτι γι' αυτό!
    Είναι κι άλλα πολλά αλλά προς το παρόν αυτά σας γράφω.........

Α! Και για να προλάβω μερικούς που θα με πούνε ρατσιστή..... ο ρατσιστής ΔΕΝ είμαι εγώ
    ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ είναι αυτοί που καθημερινά καταπατάν τα δικά μου δικαιώματα!

Υ.Γ. Και αν κάποιος διαφωνεί για το ποιοι είναι οι ρατσιστές τον φιλοξενώ στο σπίτι μου για ένα διάστημα
    ή ακόμα του παραχωρώ το σπίτι μου να δει πως είναι και μετά να μιλάει!

Τα ίδια ισχύουν λίγο πολύ παντού . Κάποτε μας είχαν κλέψει από το κατάστημα 3 κινητά τηλέφωνα τα γυφτάκια
    Οταν πήγα στο τμήμα και τους είπα το περιστατικό και ποιοι το έκαναν, μου απάντησαν πως δεν μπορούν να μπουν τώρα στα γυφταίικα γιατί έχει βραδυάσει.

Είναι ξεκάθαρο , και αναφέρθηκε και πιο πάνω, αν αυτοί οι άνθρωποι ήθελαν να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία θα το είχαν κάνει.

Είναι προφανές πως δεν θέλουν και εκμεταλεύονται τη προστασία που έχουν από τις αρχές επειδή ακριβώς είναι γύφτοι .

Αμφιβάλει κανείς πως εμπορευονται ναρκωτικά , όπλα , κτλ ή πως κλέβουν .

Δεν υπάρχει λύση με αυτούς τους ανθρώπους μόνο από ξύλο καταλαβαίνουν.

Τα γυφτάκια όταν ξανάρθαν στο μαγαζί και άρπαξαν πραγματικές καρπαζιές δεν ξαναπάτησαν.

Φόρτωμα θέλουν σε καράβι όλοι τους και αμόλυμα πέρα από τη Κρήτη και όπου τους βγάλει.

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres

Φόρτωμα θέλουν σε καράβι όλοι τους και αμόλυμα πέρα από τη Κρήτη και όπου τους βγάλει.

απο γιβραλταρ και περα πρεπει,
    γιατι αν τους αφησεις στη μεσογειο,θα ξαναρθουν

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos

Υ.Γ. Και αν κάποιος διαφωνεί για το ποιοι είναι οι ρατσιστές τον φιλοξενώ στο σπίτι μου για ένα διάστημα
    ή ακόμα του παραχωρώ το σπίτι μου να δει πως είναι και μετά να μιλάει!

μαζι σου και οχι μονο για τους γυφτους
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Εγώ απλά λυπάμαι τον κακομοίρη που θα βγεί πρώτος να μας πει ρατσιστές...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αν και δε νομίζω οτι υπάρχει κάποιος που να λυπάται την συγκεκριμένη ομάδα γύφτων... ε ανθρώπων.
    Πριν 2 μήνες έπαιζα Gears Of War σπίτι μου πρωί πριν παω για δουλειά. Εχω συνδεδεμένο το X-box με τον ενισχυτή και τα 200άρια ηχεία και γίνεται πανικός στο δωμάτιο.
    Ξαφνικα σε μια πάυση του παιχνιδιού ακούω κατι απο το σαλόνι. Παω μέσα τίποτα ολα καλά! Παώ να ξαναπάιξω και ξανακούω κατι. Κάποιος είναι πίσω απο την πόρτα και προσπαθεί να την ανοίξει!!!
    Σημειωτέον η πόρτα έιναι ασφαλέιας απο τις ακριβές και με έξτρα κλειδαριά να μην ανοιγει με ταυτότητες και καρτες κλπ. Κοιταω απο το ματακι και δεν βλέπω τίποτα. "Κατσε μην είναι κανενας με καμμιά μαχαίρα 50 εκατοστά" λεω και κανω θόρυβο να καταλάβουν οτι κάποιος είναι μέσα.
    Ακούω τρεχάματα,βγαίνω στο μπαλκόνι και βλέπω 3 γύφτισες να κρατάνε καλτσες στα χέρια. Αρχιζω να τις βρίζω και μου λένε το θεικό: "Καλε πως έκανες έτσι κάλτσες πουλάμε να κοίτα".
    Βγήκαν και απο πάνω οι καριες!!! Απο τότε κλειδώνουμε και την πόρτα της εισοδου στην πολυκατοικιά και έχουν ξαναπροσπαθήσει να μπούνε 2 φορές οι μαλακισμένες απο οτι καταλάβαμε γιατί υπήρχαν σημάδια παραβιασμού στην πόρτα αλλα είναι και αυτή ασφαλειάς(του κιλού αλλα αν κλειδώσει δεν ανοιγει χωρίς κλειδιά) και αποτύχανε παταγωδώς.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. quote: VANDA Πριν κατεβούμε από τη μηχανή...
    από mikios400 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2008, 00:03
  2. famous quotes from dirt people..
    από dirtbird στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 09:41
  3. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2008, 16:24
  4. Quote
    από Mago Babidi στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 6