Εχθές είχα πάει σε ένα φανοποίο με το cbr και ήταν και ένα νεαρό παληκάρι με ένα σχεδόν ολοκαίνουργιο R1.
Πιάσαμε την κουβέντα για τα μηχανάκια και μου λέει οτι το πουλάει το μηχανάκι με 4000!!! χλμ.
Όση ώρα μιλάγαμε είχα δει κατι ράμματα κοντά στο λαιμό του.
Τέλως πάντων, μόνος του μου είπε οτι έξυνε στο αρτεμίσιο με 160km(όχι υπερβολική ταχύτητα για ένα ss) και πήγε να περάσει αυτοκίνητο απο τη δεξιά λωρίδα, ενώ αυτό βρισκόταν στην αριστερή.
Το αποτέλεσμα ήταν όπως συνήθως ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν υπολόγισε οτι η μηχανή μπορεί να περάσει και να αλλαξει πορεία γρήγορα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το R1 στην ουρά του, να διπλώσει η μηχανή στέλνωντας τον αναβάτη της να σκάσει με το στήθος στις μπαριέρες.
Ο οδηγός βέβαια του αυτοκινήτου σηκώθηκε και έφυγε.
Το παιδί ειναι κομμένο απο το λαιμό μέχρι την κοιλία του μετά από 4 επεμβάσεις.
Όλη αυτή την ιστορία την γράφω για σκέψεις που μου περνάνε πολλές φορές απο το μυαλό, εντάξει εχω λόξα με τις μηχανές προσέχω όσο μπορώ, το μαλάκα η την κάθε κακοτοπιά που θα βρώ στο δρόμο, είσαι όμως εκτεθημενος στο παραμικρό, ενα μικρό τρακάρισμα να γίνει ένα ακούμπημα απο κάποιον και αυτο το κάτι μπορεί να σου αφήσει μόνιμο κουσούρι(όπως έχω στο χέρι μου) η να σκοτωθεις όπως παρολίγο το παιδί.
Τελικά αξίζει η ζωή σου για να βολτάρεις με μιά μηχανή εστω και αν αυτή είναι κατι το ιδιαίτερο για εμάς και δεν την βλέπουμε μόνο σαν μεταφορικό μέσο και στο κατω κατω οι περισσότεροι απο εμάς εχουμε και τουτου που αραχνιάζει στο παρκιν![]()