μην παραπονιεσαι τοτε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ταξίδια![]()
![]()
μην παραπονιεσαι τοτε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ταξίδια![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ω ρε πστ μου σκηνικο!!!
![]()
Θα μου πεις, λιγες φορες τις εχω δει πως φευγουν απο τη διασκέδαση τους?
![]()
εγω;Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μην παραπονιεσαι τοτε.![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ολο το τμημα για να πιασει ενα μ@υνι-λιωμα και οταν την πιασανε ,δεν μπορουσαν να τη πιασουν.:rotflmao:
Θυμαμαι και εγω μια φορα που ημουν στην αναλογη κατασταση(οχι πανω στο μηχανακι αλλα σε μαγαζι) ,σταματαει ενα κλειστο βανακι με μπατσους και ψαχνει να βρει πιανου ειναι το μηχανακι και μολις βγαινω εξω αυτος που ρωταγε ηταν πιο λιωμα απο μενα, καλα ρε του λεω εσυ ετσι οπως εισαι θα ελέγξεις εμενα?
Δεν καταλαβα για ποτε ημουν στο τμημα.![]()
Τιποτα δεν ειναι τυχαιο σ'αυτη τη χωρα.![]()
Οταν ο αλλος εχει κατεβασει 2 μπουκαλια αλκοολ ολο το βραδυ πανω στις καψες του και μετα περνει αμαξι ή μηχανη και φευγει υπαρχουν τετοιου ειδους αποτελεσματα.Οντως παλι καλα με το τουβλο που δεν σκοτωσε κανεναν.
Aν ειχε μαλλια ραστα οχι μονο θα την πιανανε αλλα θα της φορτωναν και τον φονο του Καποδιστρια.
![]()
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Το αυτοκίνητο είναι άσυλο.
Το αυτοκίνητο ΔΕΝ είναι άσυλο.
Εκτός και αν χρησιμοποιείται ως κατοικία.
Κάτι που ασφαλώς ΔΕΝ συμβαίνει με τα ΙΧ που χρησιμοποιούμε για να πάμε στη δουλειά μας ή για να πάμε βόλτα...
![]()
που να δείς τι θα κάνανε και αμα είχε γυαλιά και μπουρνούζι απο προπόνηση κολυμβητηρίου στο κάθισμα του συνοδηγούΑρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Aν ειχε μαλλια ραστα οχι μονο θα την πιανανε αλλα θα της φορτωναν και τον φονο του Καποδιστρια.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Το αυτοκίνητο ΔΕΝ είναι άσυλο.
Εκτός και αν χρησιμοποιείται ως κατοικία.
Κάτι που ασφαλώς ΔΕΝ συμβαίνει με τα ΙΧ που χρησιμοποιούμε για να πάμε στη δουλειά μας ή για να πάμε βόλτα...
Κατοικία δεν σημαίνει και μόνιμη κατοικία. Δεν εννοεί το σπίτι σου. Αυτά θεωρητικά.Κατοικία θεωρείται κάθε κατάλυμα, δηλαδή κάθε χώρος που χρησιμοποιείται για διαβίωση -μόνιμη ή προσωρινή, διαμονή ή απλώς παραμονή- ή για εργασία και που δεν είναι προσιτός σε όλους (Αρ. Μάνεσης, «Συνταγματικά Δικαιώματα», σελ. 223). H διάρκεια του κατοικείν είναι αδιάφορη. Κατοικία με την έννοια του Συντάγματος θεωρείται επίσης και ένα όχημα (π.χ. αυτοκίνητο - Γνωμοδότηση Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης, 1/1978, Ποινικά Χρονικά Λ?, 1980, σελ. 602, Αρ. Μάνεσης σελ. 224). Διότι η κατοικία μπορεί να είναι πρόχειρη (π.χ. σκηνή) ή κινητή (π.χ. τροχόσπιτο) (Δαγτόγλου, σελ. 336, παράγραφος 514).
Βέβαια για να παρακαλάνε αυτή να βγει και στον Καρβέλα να περιμένουν να έρθει εισαγγελέας εμένα μου λέει ότι όταν χοντραίνουν τα πράγματα κοιτάνε να είναι σωστοί και νομότυποι. Για μένα και για σένα στα @@ τους.
Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε βέβαια, που έχουν αφήσει να κυκλοφορούν όπλα και ναρκωτικά αβέρτα, το θεωρούμε πλέον ασφάλεια να μας ψάχνουν "μήπως και έχουμε κάτι παράνομο". Και "αφού είμαστε νόμιμοι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, γιατί να μην μας ψάξουν".
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Benjamin Franklin
Αυτά λέχθηκαν σε εποχές που υπήρχαν διανοούμενοι, παραγωγή σκέψης και όχι μόνο αγαθών και ο κόσμος αναζητούσε την ελευθερία του και όχι τον εύκολο πλουτισμό και τη βολή του.
sorry για το offtopic
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Κατοικία δεν σημαίνει και μόνιμη κατοικία. Δεν εννοεί το σπίτι σου. Αυτά θεωρητικά.
Βέβαια για να παρακαλάνε αυτή να βγει και στον Καρβέλα να περιμένουν να έρθει εισαγγελέας εμένα μου λέει ότι όταν χοντραίνουν τα πράγματα κοιτάνε να είναι σωστοί και νομότυποι. Για μένα και για σένα στα @@ τους.
Διάβασε ξανά αυτό που λέει ο Μάνεσης και ο Δαγτόγλου στο κομμάτι που παραθέτεις και θα καταλάβεις γιατί το αυτοκίνητο (και οχι το τροχόσπιτο) ΔΕΝ προστατεύεται από το άσυλο.
Όσο για τον Καρβέλα τί να πώ...
Αν και εγώ δεν θυμάμαι να πήγε εισαγγελέας.
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
![]()
kai an odygouse KTM θα ηταν με τον Ξυρο μαζι ακα 17Ν
KAFROS
www.myspace.com/maronsrad
Καλα φανταζομαι τι θα ειπαν στον ασυρματο ... γκομενακι με civic παει σαν τρελο στο κεντρο , ελατε ολοι..... ... αν ηταν κανενας μαντραχαλας αλλοδαπος να δειτε για ποτε θα τον ειχαν παρει με τα γκλομπς.
Το αυτοκινητο ειναι ασυλο μονο οταν χρησιμοποιειται ως κατοικια. Τι δεν μπορειτε να καταλαβετε σε αυτο???Κατοικία δεν σημαίνει και μόνιμη κατοικία. Δεν εννοεί το σπίτι σου. Αυτά θεωρητικά. Βέβαια για να παρακαλάνε αυτή να βγει και στον Καρβέλα να περιμένουν να έρθει εισαγγελέας εμένα μου λέει ότι όταν χοντραίνουν τα πράγματα κοιτάνε να είναι σωστοί και νομότυποι. Για μένα και για σένα στα @@ τους.
Οσο για τον Καρβελα αυτος κλειδωθηκε μεσα και δεν εβγαινε. Εδω δεν ειμαστε Αμερικη ειμαστε Ελλαδα και απο το κινητο του ειδοποιηση δικηγορο.Για το λογο αυτο πηρε εκταση το θεμα. Και για το λογο αυτο τον περιμεναν οχι επειδη θεωρηθηκε το αμαξι του κατοικια.
Δηλαδη εσυ τι ηθελες να παρουν το γκομενακι με τα γκλομπς η να παρακαλανε και το μαντραχαλα???Καλα φανταζομαι τι θα ειπαν στον ασυρματο ... γκομενακι με civic παει σαν τρελο στο κεντρο , ελατε ολοι..... ... αν ηταν κανενας μαντραχαλας αλλοδαπος να δειτε για ποτε θα τον ειχαν παρει με τα γκλομπς.
Μήμπως ήταν καμμιά γνωστή και γι' αυτό της φέρθηκαν με το ''γάντι'' ;
Γιώργος