κάτι δεν πάει καλά στα Χανιά τελευταία.. καθόλου καλά..![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
κάτι δεν πάει καλά στα Χανιά τελευταία.. καθόλου καλά..![]()
Ναι, μόνο στα Χανιά....
Σ'όλη τη Κρήτη......................
![]()
σιγα ρε παιδια τι εκπληξη ειναι αυτη??
εχω δει μπροστα στα ματια μου να καρφωνουν κατσαβιδι σε μαγουλο!!..και εχω δει κ στο παγκρατι πιτσιρικα αλβανο(το πολυ 20 χρονων..) να ΤΣΕΚΟΥΡΩΝΕΙστο σωμα ιδιας ρατσας αντιζηλο για γκομενικα...
![]()
το τσεκουρι να δεις μετα να σταζει αιμα κ το κοριτσι μου να ξαπλωνει κατω αναισθητη στο καπακι..
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Τώρα, ή εγώ είμαι εκτός θέματος ή εσείς ...!!!
Ποια η διαφορά από ένα απλό μαχαίρωμα ..???
'
στο ένα χρειάζεται μαχαίρι ,στο άλλο σούβλα....
(εεε μην το πάμε στα τεχνικά ,για τις λεπτομέρειες της διαδικασίας....)![]()
Έκπληξη είναι ότι γράφεις Ελληνικά και μου έχεις βγάλει τα αμάθια να προσπαθώ να μην διαβάζω σε γκρικλις :hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
παιδια με εχετε κουρασει λιγο δε νομίζετε ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Έκπληξη είναι ότι γράφεις Ελληνικά και μου έχεις βγάλει τα αμάθια να προσπαθώ να μην διαβάζω σε γκρικλις :hypnotize
μια μου λέτε γράφε έτσι...-σας κανω τη χαρη κ γράφω..
τώρα τι έκανα παλι?![]()
Δεν βάζεις τόνους σ'όλες τις λέξεις..!Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
παιδια με εχετε κουρασει λιγο δε νομίζετε ?
μια μου λέτε γράφε έτσι...-σας κανω τη χαρη κ γράφω..
τώρα τι έκανα παλι?![]()
![]()
![]()
Όι, όι! Πράμα! Καλά το πας! Άστο έτσι!Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
τώρα τι έκανα παλι?![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
και κανω και λάθη κ βαριεμαι να γραφω το και..κ βαζω μονο κ.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Δεν βάζεις τόνους σ'όλες τις λέξεις..!![]()
![]()
προσπαθώ ομως..
O ιδιος ετσι ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Αν ''πείραξε'' σε κανενός την κόρη, τον πλήρωσε πίσω με το ίδιο νόμισμα.
Οπωσδήποτε υπάρχει διαφορά...Και για να κάνει κάτι τέτοιο κάποιος θα είχει τους λόγους του.
Είτε άρρωστοι λόγοι, είτε λόγοι εκδίκησης.![]()
Αποτρόπαια πράγματα όπως και να έχει.![]()
σωπα,σωπα...μην στενοχωριεσαι.Εμεις οι "ευρωπαιοι"ειμαστε η οικογενεια σου και θα σε δεχομαστε οπως εισαι!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
και κανω και λάθη κ βαριεμαι να γραφω το και..κ βαζω μονο κ.προσπαθώ ομως..
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
εχω δει μπροστα στα ματια μου να καρφωνουν κατσαβιδι σε μαγουλο!!..και εχω δει κ στο παγκρατι πιτσιρικα αλβανο(το πολυ 20 χρονων..) να ΤΣΕΚΟΥΡΩΝΕΙστο σωμα ιδιας ρατσας αντιζηλο για γκομενικα...
![]()
το τσεκουρι να δεις μετα να σταζει αιμα κ το κοριτσι μου να ξαπλωνει κατω αναισθητη στο καπακι..
αλλα ηθη και εθιμα... Γι αυτο τους θελει ο Συνασπισμος (και ο Λαζοπουλος τους μεταναστες) να "εμπλουτισουμε" και να xχρωματισουμε τον ανοστο και αχρωμο πολιτισμο μας...
ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ και ΠΟλυχρωμη κοινωνια.... ΕΙΝΑΙ σα να τουρμπιζεις με αναισθησια και διεστραμμενη εγκληματικοτητα την ΚΑΦριλα που βγαζουμε απο φυσικου μας...
Θα γινει η Ελλαδα καλυτερη απο μυθιστορημα του ΣΤεφανου Βασιλειου (STephen KinG)![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Θα γινει η Ελλαδα καλυτερη απο μυθιστορημα του ΣΤεφανου Βασιλειου (STephen KinG)![]()
:rotflmao:
Σε παρακαλω , μην "βιαζεις" ετσι τον αγαπημενο μου συγγραφεα.![]()
Μπάστα...
Το πρωί άκουσα στον Sky πώς ο ίδιος δεν έκανε καμμία καταγγελία αλλα ισχυρίστηκε ατύχημα στο μπάνιο....
τώρα γιατί πήγε στην μπανιέρα του παρέα με το σκουπόξυλο ???
Χωρις πλάκα τώρα , δεν μπορώ να φανταστώ πράξη εκδίκησης αυτής της μορφής..