Σελίδα 28 από 29 ΠρώτοΠρώτο ... 1823242526272829 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 406 έως 420 από 431

Θέμα: Συντεκνάκια talking επαέ

Banned Το avatar του/της antonis_fr4
    τα ορια ταχυτητας εχουν τοποθετηθει απο την κατασκευαστικη εταιρια για να μην κατηγορηθει κανενας εργολαβος για κακοτεχνια του δρομου σε περιπτωση ατυχηματος.Θα πουνε ετρεχε με 70 ενω το οριο ειναι 50 και για αυτο δεν φταει η αναποδη κληση της στροφης με τα σαμαρια σε ολο το μηκος κ πλατος της.Εξαλλου ποιος ο λογος να παρουμε οχηματα που πανε με 300 αν ειναι να πηγαινουμε με 120?Αν ηταν θα βαζανε κοφτες στα 120-150 και θα αφηνανε μονο τα μηχανακια πιστας χωρις κοφτη.

Εμενα μαρεσει να τρεχω τερμα γκαζι χωρις πινακιδα και χωρις τιποτα.Ας φτιαξουνε πρωτα τους δρομους και μετα ας ασχοληθουν κ με τις κλησεις.Εχουν καταντησει την αστυνομια και την τροχαια σε προεκταση της εφοριας για να μαζεψει εσοδα το κρατος.Τι σε νοιαζει ρε φιλε αν φοραω κρανος η οχι?το κεφαλι μου θα φαω,οχι το δικο σου.

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Μενέλαε δεν μίλησε κανένας για 70 χλμ.. ανάμεσα όμως στα 70 και στα... υπάρχουν και πιο λογικές τιμές..
    ....και δυστυχώς τέτοιες τιμές δεν παίζουν τις Κυριακές..... παρά μόνο απο Transalp, VStrom, Varadero κ.λ.π.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από antonis_fr4
    Εμενα μαρεσει να τρεχω τερμα γκαζι χωρις πινακιδα και χωρις τιποτα.Ας φτιαξουνε πρωτα τους δρομους και μετα ας ασχοληθουν κ με τις κλησεις.Εχουν καταντησει την αστυνομια και την τροχαια σε προεκταση της εφοριας για να μαζεψει εσοδα το κρατος.Τι σε νοιαζει ρε φιλε αν φοραω κρανος η οχι?το κεφαλι μου θα φαω,οχι το δικο σου.
    Αν είσαι χεράς, και μόνο τάπα υπάρχει και το Πανελλήνιο Νέων.
    Γιατί δεν ξεχαρμανιάζεις εκεί, για να μην σου ζαλίζει τα @@ το κράτος, και να είναι και πιο ήσυχες οι κότες στους δρόμους?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Μανιβελάτο μέλος
    τα ορια ταχυτητας εχουν τοποθετηθει απο την κατασκευαστικη εταιρια για να μην κατηγορηθει κανενας εργολαβος για κακοτεχνια του δρομου σε περιπτωση ατυχηματος.Θα πουνε ετρεχε με 70 ενω το οριο ειναι 50 και για αυτο δεν φταει η αναποδη κληση της στροφης με τα σαμαρια σε ολο το μηκος κ πλατος της.Εξαλλου ποιος ο λογος να παρουμε οχηματα που πανε με 300 αν ειναι να πηγαινουμε με 120?Αν ηταν θα βαζανε κοφτες στα 120-150 και θα αφηνανε μονο τα μηχανακια πιστας χωρις κοφτη.

Εσύ να μου πεις ποιος ο λόγος να πάρεις ένα ss στην Κρήτη.. Δηλαδή αν είχες πάρει μία ferrari θα πήγαινες με 250 ανηφόρα κατηφόρα και όποιον πάρει ο χάρος? Συμφωνώ ότι οι δρόμοι είναι κακοσχεδιασμένοι και επικύνδινοι αλλά σου φαίνεται λογικό το "εφόσον οι δρόμοι είναι εγκληματικά επικίνδυνοι θα γίνω και εγώ εξίσου επικύνδινος?" Τα 120-150 είναι λίγα για τον ΒΟΑΚ? Μήπως είναι λίγα ατυχήματα (συχνά θανατηφόρα) που έχουν γίνει σε αυτές τις βολτούλες για το μπαλί? Ακόμα και για το κράνος αυτό που λες είναι..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Banned Το avatar του/της antonis_fr4
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Αν είσαι χεράς, και μόνο τάπα υπάρχει και το Πανελλήνιο Νέων.
    Γιατί δεν ξεχαρμανιάζεις εκεί, για να μην σου ζαλίζει τα @@ το κράτος, και να είναι και πιο ήσυχες οι κότες στους δρόμους?
    Απο την στιγμη που καποιος καβαλαει μηχανη δεν τον θεωρω κοτα,τωρα αν ο ιδιος θεωρει τον εαυτο του κοτα προβλημα του. Δεν ειμαι χερας ουτε παω ταπα , απλα μαρεσει η ταχυτητα.Και δεν εχω την οικονομικη ανεση να τρεχω καθε τοσο στην αθηνα στην πιστα,οποτε τρεχω στον δρομο (ειναι επικινδυνο κ ανευθυνο αλλα μαρεσει) .Τωρα οτι και να λετε οι υπολοιποι κυριολεκτικα δεν με νοιαζει και δεν προκειτε να αλλαξω γιατι με την μηχανη και την ταχυτητα ξεφευγω απο την βαρετη καθημερινοτητα και μαρεσει.Εξαλλου για τον ιδιο σκοπο αλλος κανει πρεζα,αλλος του αρεσει να βριζει,αλλος παιζει ξυλο στο γηπεδο η και αλλου,ε εγω τρεχω με την μηχανη.Τελος παντων δεν θα κατσω να ασχοληθω αλλο με αυτο το θεμα,ενηλικοι ειμαστε ολοι,ο καθενας κανει οτι νομιζει και εχει την ευθυνη των πραξεων του.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Απο την στιγμη που καποιος καβαλαει μηχανη δεν τον θεωρω κοτα,τωρα αν ο ιδιος θεωρει τον εαυτο του κοτα προβλημα του. Δεν ειμαι χερας ουτε παω ταπα , απλα μαρεσει η ταχυτητα.Και δεν εχω την οικονομικη ανεση να τρεχω καθε τοσο στην αθηνα στην πιστα,οποτε τρεχω στον δρομο (ειναι επικινδυνο κ ανευθυνο αλλα μαρεσει) .Τωρα οτι και να λετε οι υπολοιποι κυριολεκτικα δεν με νοιαζει και δεν προκειτε να αλλαξω γιατι με την μηχανη και την ταχυτητα ξεφευγω απο την βαρετη καθημερινοτητα και μαρεσει.Εξαλλου για τον ιδιο σκοπο αλλος κανει πρεζα,αλλος του αρεσει να βριζει,αλλος παιζει ξυλο στο γηπεδο η και αλλου,ε εγω τρεχω με την μηχανη.Τελος παντων δεν θα κατσω να ασχοληθω αλλο με αυτο το θεμα,ενηλικοι ειμαστε ολοι,ο καθενας κανει οτι νομιζει και εχει την ευθυνη των πραξεων του.

Προφανώς ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει. Όμως μέσα σε μια κοινωνία, υπάρχουν δυστυχώς κάποιοι νόμοι. Αλλιώς είναι ζούγκλα. Αλλά να μου πεις εδώ στο νησί σα ζούγκλα δεν είναι?

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί εσύ ο ίδιος να προκαλέσεις ατύχημα για κάποιους άλλους? Θεωρείς όντως ότι έχουμε την ευθύνη των πράξεων μας?

& μένα μ'αρέσει η ταχύτητα και θέλω να ξεφεύγω από τη καθημερινότητα. Το κάνω όμως με τρόπο ο οποίος δε μπορεί να προκαλέσει σε κάποιους άτυχους πρόβλημα.

By the way, να σε ρωτήσω και κάτι άλλο, σε χαλάει που οι πεζόδρομοι στο Ηράκλειο είναι τίγκα στα μηχανάκια και στα αυτοκίνητα?

Ότι γράφω το γράφω φιλικά. Στόχος είναι να περνάμε όλοι όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται, χωρίς να προκαλούμαι σε άλλους πρόβλημα.

Ανθρώπινο μελος Το avatar του/της manos*gsxr
    μεγαλη κουβεντα ανοιξατε κουμπαρακια!!!!Μονο που δεν γινεται να συζητηθει απο το φορουμ παρα μονο face to face και φυσικα με
    Ποτέ μια δυνατή καρδιά
    στον πόνο δε λυγίζει,
    ακόμα και αν θα πληγωθεί
    κατέχει να ελπίζει.

Οι και καλα νομοταγεις, τυπου mikeg, οδηγοι να δουμε πως σε εναν εθνικο δρομο ( οπως ο ΒΟΑΚ) που το νομιμο οριο ταχυτητας δεν ξεπερναει τα 90km/h (!) δεν παραβιαζουν. Μην λεμε οτι θελουμε! Απλως δεν γινεται να μην παραβιασεις τον νομο γιατι ειναι για γελια. Π.χ. σε ευθεια 5km (Σουδα-Μουρνιων) το οριο ειναι 90km/h οπως και απο την Αλικαρνασσο μεχρι το ΚΤΕΟ!!!
    Οποιος παει μεσα στα ορια να μου το πει να κλεισουμε ενα ραντεβου να τον παραδεχτω
    Tα ορια ειναι προφανως για τον λογο που ειπε ο antonis απο πανω και οχι για την ασφαλεια μας, οπως και οι κλησεις των μπατσων ειναι για καθαρα κερδοσκοπους λογους (γραφουν την ευκολη λεια μεσα στην πολη και οχι αυτον που θα δημιουργησει το ατυχημα!)

Αρχικά δημιουργήθηκε από crockh2001
    Οι και καλα νομοταγεις, τυπου mikeg, οδηγοι να δουμε πως σε εναν εθνικο δρομο ( οπως ο ΒΟΑΚ) που το νομιμο οριο ταχυτητας δεν ξεπερναει τα 90km/h (!) δεν παραβιαζουν. Μην λεμε οτι θελουμε! Απλως δεν γινεται να μην παραβιασεις τον νομο γιατι ειναι για γελια. Π.χ. σε ευθεια 5km (Σουδα-Μουρνιων) το οριο ειναι 90km/h οπως και απο την Αλικαρνασσο μεχρι το ΚΤΕΟ!!!
    Οποιος παει μεσα στα ορια να μου το πει να κλεισουμε ενα ραντεβου να τον παραδεχτω
    Tα ορια ειναι προφανως για τον λογο που ειπε ο antonis απο πανω και οχι για την ασφαλεια μας, οπως και οι κλησεις των μπατσων ειναι για καθαρα κερδοσκοπους λογους (γραφουν την ευκολη λεια μεσα στην πολη και οχι αυτον που θα δημιουργησει το ατυχημα!)

Διαβάζετε τι γράφουμε ή όχι?
    Εννοείτε ότι δε πάω με 70, ούτε κανείς από τους φίλους εδώ. Δε πάω όμως και με ταυτότητα στο στόμα. Ο νόμος είναι το τελευταίο που με νοιάζει, όπως και οι μπάτσοι.
    Αν από όλες μας τις κουβέντες καταλάβατε αυτό..

& επειδή δε πρόσβαλα κανένα, μη προσβάλεις και εσύ.

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crockh2001
    Εμείς οι "νομοταγής" δεν είπαμε ότι το όριο των 80-90 που θα δεις σε κάποια σημεία είναι λογικό.. αλλά να υπάρχει και ένα μέτρο.. υπάρχει διαφορά στο παραβιάζω το όριο κατά 10-20-30 χλμ και στο παραβιάζω με +90, +100, +120.. εκτός και αν είναι το ίδιο κάποιος που ταξιδεύει στον ΒΟΑΚ με 120 με κάποιον που πηγαίνει με την ταυτότητα στο στόμα με 180-200+.. Και όπως λέει και ο Βύρωνας.. στα @@ μου.. αλλά μην πάρει κανέναν μαζί του για την καύλα του..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Mikeg και epp1640 νομιζετε οτι επιτρεπετε να οδηγατε με 120 (αν οδηγατε οντως με τοσα) αλλα στα 160 εισαι παραβατης? εγω αν εβγαινα με το αμαξι χαλαρα για βολτα εξω, θα ελεγα (και θα φοβομουνα) και εσας (με τα 120) παραβατες και ''αλητες'' που τρεχετε ετσι αλλα και τους αλλους που πανε με περισσοτερα. Δεν υπαρχει μερικως νομοταγης, ή εισαι σωστος και ασφαλης προς τους αλλους οδηγους ή δεν εισαι Προφανες νομιζω ειναι αυτο που λεω.
    Ισχυριζεστε οτι εγω με τα +80 (ας πουμε) πηγαινω με την ταυτοτητα στο στομα λογω ταχυτητας. Εγω φοβαμαι περισσοτερο ομως αυτους που τρεχουν με λιγοτερα και δεν εχουν λαστιχα ή φρενα ή αναρτησεις (λαδια, ελατηρια κτλ) και γενικως δεν ειναι καλα συντηρημενη η μηχανη τους. Σαν εξωτερικος παρατηρητης οντως ο πρωτος λογος που θα σου ερθει στο μυαλο οταν φυγει μια μηχανη ειναι η ταχυτητα αλλα εγω σου λεω οτι ειναι χιλιοι δυο αλλοι παραγοντες που μπορουν να προκαλεσουν ατυχημα

Γιατι δεν διοργανωνουμε μια συναντηση καπου στα Ανωγεια π.χ. να γνωριστουμε κιολας και να φαμε τα μουστακια μας και απο κοντα;
    Αντε και θα παμε και χωριστα για να περιμενουμε και τους αλλους...

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Προς τους γρήγορους της παρέας, το "βγάζω την πινακίδα" μεταφράζεται σε "....κι ο Θεός βοηθός" για τους πολλούς είτε το θέλετε είτε όχι. Δικαίωμά σας να πράττετε όπως γουστάρετε, υποχρέωσή σας να προσέχετε όμως και τους υπόλοιπους που μοιράζονται τον δρόμο μαζί σας. Μην το πηγαίνουμε στα άκρα, ούτε με 70 πάει κανένας μας αλλά ούτε και στα λογικά 90-100-120 σκεφτόμαστε την αφαίρεση της πινακίδας απ'το μηχανάκι μας, όσο αναφορά το δημόσιο φόρουμ όμως προσέχουμε λίγο περισσότερο τι λέμε γιατί εκτός από ότι δεν ξέρουμε ποιος μας διαβάζει, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μέσα σ'αυτούς να υπάρχουν και μικρά παιδιά.

Ας είμαστε μοτοσυκλετιστές, όχι κανίβαλοι..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
    Γιατι δεν διοργανωνουμε μια συναντηση καπου στα Ανωγεια π.χ. να γνωριστουμε κιολας και να φαμε τα μουστακια μας και απο κοντα;
    Τώρα μιλάμε σωστά

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Προς τους γρήγορους της παρέας, το "βγάζω την πινακίδα" μεταφράζεται σε "....κι ο Θεός βοηθός" για τους πολλούς είτε το θέλετε είτε όχι. Δικαίωμά σας να πράττετε όπως γουστάρετε, υποχρέωσή σας να προσέχετε όμως και τους υπόλοιπους που μοιράζονται τον δρόμο μαζί σας. Μην το πηγαίνουμε στα άκρα, ούτε 70 πάει κανένας μας αλλά ούτε και στα λογικά 90-100-120 σκεφτόμαστε την αφαίρεση της πινακίδας απ'το μηχανάκι μας, όσο αναφορά το δημόσιο φόρουμ όμως προσέχουμε λίγο περισσότερο τι λέμε γιατί εκτός από ότι δεν ξέρουμε ποιος μας διαβάζει, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μέσα σ'αυτούς να υπάρχουν και μικρά παιδιά.

Ας είμαστε μοτοσυκλετιστές, όχι κανίβαλοι..

Μπράβο ρε Μάκη κάγκουρα! Με αντιλαμβάνεσαι πλήρως!

& που'σαι, για κανονίστε με Εχετλαίο ρακάκια Σούγια, από βδομάδα

Σελίδα 28 από 29 ΠρώτοΠρώτο ... 1823242526272829 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Talk like a pirate day
    από gcrook στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2005, 12:44
  2. Mens Talk
    από Alx 84 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2005, 09:12
  3. CBR talk